ابهت پوشالی اراذل و اوباش را در محلشان می‌شکنیم

ابهت پوشالی اراذل و اوباش را در محلشان می‌شکنیم

 فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ گفت: نیروی انتظامی با برخورد قاطع ابهت پوشالی اراذل و اوباش را در محلاتشان می شکند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی سازمان قضایی نیروهای مسلح، فرمانده انتظامی تهران بزرگ در نشست مشترک با رئیس و قضات دادسرا و دادگاه‌های نظامی تهران‌ در خصوص برخورد با اراذل و اوباش گفت: در وهله اول با همکاری مراجع مختلف، اراذل و اوباش خطرناک شناسایی و پرونده‌هایی برای آن‌ها تشکیل و مجوزهای قضایی لازم برای دستگیری اخذ شد.
وی افزود: سعی ما بر این است که با برخورد قاطع، ابهت اراذل و اوباش را در محلشان بشکنیم چون اغلب مردم حتی جرأت شکایت از این افراد را نداشتند.
وی گفت:تعدادی از اراذل و اوباش دستگیر شده تا 30 نوچه داشتند و تعداد زیادی از آن‌ها نیز جای 10 تا 15 ضربه چاقو و قمه بر بدنشان خودنمایی می‌کرد.
وی با اشاره به استقبال مردم از برخورد با اراذل و اوباش گفت: این اقدام مستلزم پیگیری و برخورد جدی دستگاه قضایی است و اگر نتوانیم این اشرار را سرجایشان بنشانیم، امنیت مردم به خطر می‌افتد.
سردار رادان به برخی جوسازی‌های صورت گرفته برای مقابله با طرح امنیت اجتماعی اشاره کرد و گفت: حفاظت اطلاعات ناجا گروهی را دستگیر کرده که با لباس شخصی و جعل عنوان مأموران اجرای طرح، با هدف تخریب نیروی انتظامی، برخوردهای زشت و زننده‌ای با افراد می‌کردند.
فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ به تلاش‌های این نیرو برای سلامت کامل طرح اشاره کرد و گفت: با کمک بخش‌های نظارتی مختلف، آنچه در توانمان بوده برای سلامت کار اجرا کرده‌ایم.
سردار رادان برخورد با معتادان و ولگردها را از برنامه‌های آتی طرح امنیت اجتماعی برشمرد و از اجرای طرح نجات ملی برای بهبود وضع معتادان خبر داد.
وی با اشاره به اجرای طرح امنیت اجتماعی برای برخورد با بدحجابی گفت: تا قبل از اجرای طرح امنیت اجتماعی، وضعیت نامناسب پوشش برخی افراد در سطح شهرها را شاهد بودیم و از اواسط سال 85 آرام آرام مواردی در سطح شهرها مشاهده شد که برخی از خانم‌ها هنگام رانندگی کشف حجاب می‌کردند و این موضوع در اواخر سال 85 شدت بیش‌تری یافت.
سردار رادان افزود: نظر کارشناسان بر این بود که عده‌ای با طراحی یا بدون طراحی به دنبال این هستند که برخورد حکومت با این نوع رفتارها را بسنجند تا اقدامات بعدی را صورت دهند چون وقتی در جامعه یک امری فراگیر شد، برخورد با آن سخت می‌شود.
وی برخورد با بدحجابی را خواسته مردم دانست و افزود: در اوایل سال 85 در نظرسنجی نیروی انتظامی، مردم از 23 اولویت، بدحجابی را دغدغه هفدهم خود اعلام کرده بودند و در نظرسنجی سوم این موضوع به دغدغه سوم مردم تبدیل شده بود و نیروی انتظامی براساس این نظرسنجی، تصمیم گرفت که سال 86 را به امنیت اجتماعی و موضوعات بدحجابی و بدپوششی، مبارزه با اراذل و اوباش و معتادان و ولگردان اختصاص دهد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: دو اقدام مهم در بحث امنیت اجتماعی انجام دادیم، اول این که افراد دستگیر شده را تنها با تغییر وضعیت پوششان در محل دستگیری، آزاد کردیم و در مرحله بعد با ایجاد یک سابقه انتظامی برای این افراد، به آن‌ها اعلام کردیم که در صورت تکرار، به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند و از ابتدای اجرای طرح تاکنون نیز به 63 هزار نفر تذکر داده شده و فرم تعهد پر کرده‌اند و تنها 100 نفر به مراجع قضایی معرفی شده‌اند که اغلب از زنان خیابانی و ولگرد بوده‌اند.
وی تصریح کرد: بیش از 95 درصد افراد دستگیر شده اظهار کردند که مدل‌های ناهنجار را از طریق ماهواره‌ و یا ژورنال‌های خارجی الگوبرداری کرده‌اند.
فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به ادعاهایی مبنی بر این که با این برخوردها فساد زیرزمینی می‌شود، گفت: از ابتدای اجرای طرح امنیت اجتماعی تاکنون، پرونده‌های تشکیل شده در معاونت مبارزه با مفاسد اجتماعی در خصوص جرایم عمقی مانند برپایی خانه‌‌های فساد و پارتی‌های شبانه و غیره کاهش یافته است.
سردار رادان درباره ساماندهی اصناف در طرح امنیت اجتماعی گفت: صنوف در تولید به سمتی می‌رفتند که پس از مدتی دیگر، انتخاب لباس مناسب برای خانواده‌ها غیر ممکن می‌شد که در این راستا جلساتی را با مجامع مختلف امور صنفی برگزار و مصادیق را کتباً اعلام کردیم و واحدهای صنفی زیادی مورد بازدید قرار گرفت.
وی به نتایج این ساماندهی اشاره کرد و گفت: رئیس مجمع یکی از اصناف اعلام کرد که تا قبل از اجرای طرح برای پیدا کردن 20 واحد داوطلب برای عرضه پوشاک مناسب با مشکل مواجه بودیم ولی هم‌اکنون 2 هزار واحد ثبت‌نام کرده‌اند و فروشندگان اعلام کرده‌اند که ذائقه مردم به سمت خرید لباس‌های مناسب، به شدت در حال تغییر است.
در ادامه عباسعلی فراتی معاون سازمان قضایی نیروهای مسلح با اعلام حمایت این سازمان از طرح امنیت اجتماعی‌ گفت: این حمایت دو بعد دارد که در گام اول حمایت قانونی از نیروی انتظامی و در مرحله دوم برخورد قضایی با مأموران متخلف در اجرای این طرح مهم است و دادسراها و دادگاه‌های نظامی آمادگی 100 درصد دارند که به روز و در شعب ویژه با متخلفان برخورد کنند و سزاوار نیست که یک یا دو نفر افراد فرصت‌طلب اصل این طرح را که مورد تأیید مسئولان نظام و مراجع عظام است، زیر سؤال ببرند.
شفیعی دادستان نظام تهران نیز در این جلسه بر رعایت اعتدال در برخوردها و استمرار طرح تأکید کرد و گفت: امیدواریم با نظارت فرماندهی و دوایر حفاظت و بازرسی جلوی سوءاستفاده و تخطی برخی افراد فرصت‌طلب در همان برخورد اولیه گرفته شود.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.