صلح سبز کشتی نوح می سازد
صلح سبز کشتی نوح می سازد
حمل چوب به دامنه آرارات برای ساخت کشتی نوح |
دانشمندان اعتقاد دارند که اگر روند گرم شدن زمین مهار نشود، زمانی فراخواهد رسید که با ذوب شدن یخهای قطبی و یخچالهای کوهستانی، بخش عمده ای از کره زمین زیر آب فروخواهد رفت و حیات بشر در خطر نابودی قرار خواهد گرفت.
آن گونه که در تورات و قرآن، کتب آسمانی ادیان ابراهیمی آمده، چنین رخدادی هزاران سال پیش نیز برای بشر پیش آمده، اما نه به دلیل گرمایش، بلکه به دلیل توفانی که خداوند بر اثر خشمی که نسبت به عملکرد انسانها داشت بر آنان نازل کرد و پیش از فرستادن توفان به نوح پیامبر دستور داده بود کشتی ای بسازد و آن دسته از انسانها را که تعالیم او را پذیرفته بودند همراه با یک جفت از هر گونه جانوری بر آن سوار کند تا از سیلابی که زمین را فرا می گیرد در امان بمانند.
بنابر باور برخیها، کشتی نوح سرانجام و با فرونشستن توفان بر قله آرارات بر زمین نشست که اکنون بلندترین قله در ترکیه است و در نزدیکی مرز این کشور با ایران و ارمنستان قرار دارد.
با وجود اینکه گروههای فراوانی به کاوش در کوه آرارات پیدا کرده اند، هنوز نشانه قانع کننده ای از وجود کشتی نوح و فرود آن بر این کوه به دست نیامده است.
در سالهای دهه پنجاه میلادی، یک فرانسوی قطعه ای از چوب در آرارات یافت و ادعا کرد که این قطعه از کشتی نوح بر جای مانده، اما پژوهشهای علمی نشان داد که عمر این قطعه آن قدر دراز نیست که بتواند بخشی از کشتی نوح بوده باشد.
گروه صلح سبز که مشهورترین تشکل بین المللی فعال در زمینه حفظ محیط زیست است، عملیات نمادین ساخت کشتی نوح بر فراز آرارات را طی نشستی خبری در استانبول و سه هفته پیش از روزی اعلام کرده که سران هشت کشور بزرگ صنعتی جهان در کشور آلمان گردهم آیند و در مورد راههای جلوگیری از افزایش گازهایی که باعث گرم شدن زمین می شود به بحث بنشینند.
همزمان با ساخت کشتی نوح بر دامنه آرارات، کارشناسان سازمان ملل متحد نیز طی نشستی در آلمان به تدوین پیش نویس پیمان بین المللی تازه ای در جهت مهار این گازها که به گازهای گلخانه ای معروف هستند می نشینند.
کشتی نوح را حدود بیست نفر از فعالان صلح سبز می سازند که از کشورهای آلمان و ترکیه اند.
این کشتی قرار است ده متر درازا و چهار متر پهنا داشته باشد و طی مراسمی در پایان ماه مه از آن پرده برداری شود