طرح ساخت دوچرخه اسلامی برای بانوان در اراک

طرح ساخت دوچرخه اسلامی برای بانوان در اراک

طرح ساخت دوچرخه اسلامی برای بانوان امروز در کارگروه امور بانوان استان مرکزی تصویب شد.

به گزارش فارس، الهه سوفالی یکی از ارائه دهندگان این طرح در جلسه کارگروه امور بانوان استان مرکزی به تشریح ویژگی‌های کلی دوچرخه اسلامی پرداخت و گفت: این دوچرخه به‌گونه‌ای طراحی شده است که کابین اطراف آن به‌طور کامل نیمی از بدن بانوان را می‌پوشاند.

وی با بیان این‌که دوچرخه اسلامی با توجه به رعایت اصل عفاف و حجاب توسط گروه فنی و سازنده آن طراحی شده است افزود: این طرح با هدف ارتقای سلامت بانوان، توجه به ورزش بانوان و تلاش در جهت ایجاد روحیه نشاط و شادی در بین این قشر تهیه شده است.

سوفالی خاطرنشان کرد: به شرط تصویب این طرح و تولید انبوه دوچرخه‌های فوق استان مرکزی میزبان اولین مسابقات دوچرخه سواری بانوان کشور خواهد بود.

در بخش دیگر جلسه که با محوریت موضوع حقوق زنان در جامعه برگزار شد، فاطمه رضایی کارشناس قضایی و مشاور رئیس کل دادگستری استان مرکزی در سخنانی به تشریح حقوق زنان و خلأهای قانونی موجود در کشور پرداخت و گفت: عدم آگاهی زنان به حقوق حقه خود نیز مهم‌ترین معضل فراوانی این قشر است.

وی با بیان این‌که آشنایی زنان از حقوق خود حکم پیشگیری از وقوع معضلات اجتماعی را دارد اظهار داشت:اگر تک تک افراد جامعه به حقوق خود آگاهی کامل داشته باشند مطمئناً از حجم معضلاتی چون طلاق در جامعه کاسته می‌شود.

رضایی در بخش دیگر سخنان خود از شیوه نادرست ازدواج‌های موقت در جامعه اظهار تأسف کرد و گفت:ازدواج‌های موقت با شیوه رایج امروزی موجب تزلزل پایه‌های خانواده شده است.

وی با تأکید بر ضرورت ساماندهی ازدواج‌های موقت و آگاه‌سازی افراد در این رابطه افزود: قانونی نبودن بسیاری از این ازدواج‌ها همواره موجب وارد شدن ضربات مهلکی بر شخصیت زنان می‌شود.

علی قربانی معاون سیاسی امنیتی استانداری مرکزی نیز در ا ین جلسه با انتقاد از تغییر فلسفه ازدواج موقت در جامعه امروزی گفت: متأسفانه امروز فلسفه اصلی ازدواج موقت به دست فراموشی سپرده شده و به هوی و هوس آقایان تبدیل شده است.

وی همچنین از دید منفی جامعه در اجرای طرح‌هایی چون ارتقای امنیت اجتماعی به بانوان اظهار تأسف کرد و گفت: امروز وقتی نامی از طرح ارتقای امنیت اجتماعی یا فساد اخلاقی در جامعه برده می‌شود همه پیکان‌ها متوجه بانوان می‌شود و آقایان از آنها مستثنی می‌شوند.

قرابتی با بیان این‌که سهم مردان در فساد اخلاقی جامعه و یا تهدید امنیت اجتماعی سهم کمی نیست این نوع نگاه را اجحافی بزرگ در حق بانوان عنوان کرد و گفت: جامعه زنان امروز با مشکلات متعددی در بعد قوانین حمایتی و محدودیت‌های شغلی روبرو هستند.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.