لباس فرم پرستاران تغییر می‌کند

لباس فرم پرستاران تغییر می‌کند

مدیر کل دفتر پرستاری وزارت بهداشت گفت: کار کارشناسی برای تغییر یونیفرم و روپوش پرستاران در حال انجام است و تا آخر امسال استانداردهای یونیفرم پرستاری ابلاغ می‌شود.

به گزارش فارس، اعظم گیوری امروز در نشست خبری در وزارت بهداشت پس از اعلام این خبر توسط معاون سلامت وزارت بهداشت، در تشریح آن گفت: برنامه ریزی و کار کارشناسی برای استاندارد سازی یونیفرم و پوشش پرستاران در مراکز درمانی آغاز شده است و برای این کار با توجه به اینکه پرستار در چه منطقه‌ای و در چه بخشی کار می‌کند، رنگ و شکل یونیفرم او تعریف می‌شود.
وی اضافه کرد: برای مثال ممکن است روپوش پرستاران در بخش اطفال به رنگ صورتی یا گلدار باشد که شبیه لباس خانه باشد و برای کودکان فضای خانه را تداعی کند.
گیوری همچنین به تشریح برنامه های وزارت بهداشت برای پرستاران پرداخت و گفت: سال گذشته افزایش 35 درصدی حق سختی کار پرستاران و اجرای مصوبه ارتقای مسیر شغلی برای 100درصد پرستاران را داشتیم و امسال نیز سایر مطالبات پرستاران در وزارت بهداشت پیگیری می‌شود.
گیوری گفت: 70 درصد پرسنل پرستاری خانمها هستند که تعداد زیادی از آنها سرپرست خانوار هستند و باید مزایای ویژه‌ای داشته باشند که به دنبال تدوین دستور العمل خاصی برای این پرستاران هستیم.
وی همچنین از تدوین طرح پرستار رابط بیمار و بیمارستان و پرستار مشاور در منزل خبر داد که در صورت تصویب آن در وزارت بهداشت اجرایی می‌شود.
وی افزود: آیین نامه آموزش مداوم پرستاران تدوین شده و به زودی با همکاری معاونت آموزش وزارت بهداشت اجرایی می‌شود، همچنین با مکاتباتی که با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی داشتیم قرار شده تا عنوان کارشناسی در حکم کارگزینی پرستاران قید شود که مراحل قانونی این توافق در حال انجام است.
گیوری گفت: لایحه کاهش ساعت کاری پرستاران نیز در حال تدوین است که به زودی برای تصویب نهایی و ارائه به مجلس آماده می‌شود، بر اساس این لایحه ساعت کاری پرستاران که اکنون برای همه 44 ساعت است با افزایش سنوات کاری به مرور کاهش می‌یابد.
مدیر کل دفتر پرستاری وزارت بهداشت اضافه کرد:‌ از مسئولان وزارت بهداشت نیز خواسته‌ایم با تغییر و اصلاح قانون کار زمینه اجرای مصوبه سخت و زیان آور بودن حرفه پرستاری را برای پرستاران شاغل در بخش خصوصی فراهم کنند که این کار با همکاری وزارت بهداشت در جریان است.
وی گفت: نگاه ما به مسائل پرستاران نگاه علاج جویان و حل مشکلات است اما این مشکلات یک شبه به وجود نیامده و یک شبه نیز نمی توان همه آنها را حل کرد و نیازمند زمان است.
گیوری همچنین از صدور پروانه کار برای پرستاران مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا برای اولین بار در سال جاری خبر داد و گفت:‌ اخذ پروانه کار در سالهای آینده برای همه پرستاران اجباری خواهد شد و این کار به اعتبار شغلی آنها در داخل و خارج کشور کمک می‌کند.
وی ادامه داد:‌ برای کاهش فاصله آموزش و کار درمانی پرستاران شورای هماهنگی پرستاری تشکیل شده که به صورت شبکه‌ای در سراسر کشور در همه دانشگاههای علوم پزشکی فعال می‌شود.
وی گفت: برای توانمند سازی پرستاران سال گذشته دوره 6 روزه پرستاری ایدز و دوره 36 روزه پرستاری بحران را در دانشگاه شهید بهشتی تهران اجرا کردیم و امسال نیز دوره های مختلفی برای پرستاری سرطان، پرستاری بخش NICU و اورژانس در تعدادی از دانشگاههای علوم پزشکی خواهیم داشت که این آموزشها به صورت شبکه‌ای به سایر پرستاران منتقل می‌شود.
وی اضافه کرد:‌ نرم افزاری نیز برای ارزیابی کادر پرستاری و تعیین آمار پرستاران طراحی شده که از امسال کار با آن اجرایی می‌شود.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.