قاچاق دختران جوان به ژاپن

قاچاق دختران جوان به ژاپن

هر ساله دختران و زنان زیادی به شیوه های مختلف به ژاپن قاچاق می شوند و از آنان در تجارت کثیف، بهره کشی حیوانی می شود.
به گزارش روز یکشنبه گروه حوادث ایسکانیوز: قاچاق زنان و سوءاستفاده از آنان در آسیا به معضلی جدی تبدیل شده و ژاپن نیز از این مساله مستنثنی نیست.
هر ساله زنان زیادی داوطلبانه یا به شکل قاچاق وارد این کشور می شوند و در زمینه غیراخلاقی و منحط سکس تحت سوءاستفاده قرار می گیرند.
از آغاز دهه 80 زنان از کشورهای آسیایی نظیر فیلیپین و تایلند خود را به ژاپن رسانده و به امور غیراخلاقی نظیر روسپیگری به کار گمارده می شوند و در سابق مردان ژاپن به این کشورها می رفتند و انگیزه اصلی سفرشان نیز مسائل غیراخلاقی بود.

در دهه 60 تایوان یکی از کشورهای مورد نظر مردان ژاپن در این خصوص بود و سپس کشور کره هدف مردان ژاپنی قرار گرفت و در دهه 70 تورهایی که فقط با این قصد از ژاپن راهی کشورهای دیگر می شوند موردانتقاد شدید از سوی جامعه های جهانی قرار گرفت.
در دهه 80 میلادی پای زنان فیلیپینی به ژاپن بازتر شد و برخی از آنان به عنوان خواننده و ... با گذرنامه های قانونی وارد شدند و برخی نیز از سوی شبکه های مافیایی سازمان یافته قاچاق انسان به این کشور رفتند.
در بسیاری از موردها، زنان به ویژه زنانی که قاچاقی وارد ژاپن می شوند با موارد نقض کننده حقوق بشر از جمله زندانی شدن، ضرب و شتم و اجبار در انجام کارهای منافی عفت اخلاق رو به رو می شوند.
در میانه دهه 80 زنان تایلندی نیز پایشان به کشور ژاپن باز شد. در حال حاضر، هر ساله بیش از100 هزار زن که بیش تر فیلیپینی و تایلندی هستند در صنعت غیراخلاقی سکس ژاپن مورد استثمار قرار می گیرند.
اگرچه قصد و نیت زنان از رفتن به خارج کسب پول و درآمد است اما قاچاقچیان انسان که در گروه های سازمان یافته فعالیت دارند با اغلب آنان همانند کالا برخورد می کنند. سناریوی زنان تایلندی برای ورود به ژاپن به شرح زیر است: ابتدا واسطه ها با دادن وعده های پرفریب، دل قربانیان را به دست آورده و با این طرز فکر که در صورت کار کردن در ژاپن می توانند پول خوبی به دست آورند زنان را اغوا می کنند. گزارش ایسکانیوز می افزاید: واسطه ها زنان را یک میلیون و 500 هزار تا 20 میلیون ین از خارج و دلالی که آن طرف است می خرند و سپس با قیمت دو برابر می فروشند. صاحبان بارها و مشروب فروشی ها هر زن را 3 میلیون و 500 تا 4 میلیون ین می خرند و این مبلغ را پای بدهی زنان می گذارند و آنان را مجبور به انجام هر کاری می کنند.
همچنین زنان برای جلوگیری از فرار تحت مراقبت شدید باندهای سازمان یافته قرار می گیرند و در صورتی که بگریزند با آنان با خشونت رفتار می شود یا به عنوان تنبیه مورد تجاوز وحشیانه تر قرار می گیرند.
به تازگی نیز شمار زنانی که به علت ناراحتی های روانی در بیمارستان بستری شده اند یا به وظایفشان بازگردانده می شوند بسیار افزایش یافته است. بیش تر این زنان به علت این که مجبور به مصرف مواد مخدر شده اند از بیمارستان سردر می آورند. برخی از آنان از شدت افسردگی خودکشی می کنند یا این که کشته می شوند. در بسیاری از پرونده ها شناسایی جنازه ها ممکن نیست زیرا قربانیان با گذرنامه های جعلی وارد ژاپن می شوند.
برای فهم دلایل پنهان افزایش قاچاق زنان در آسیا لازم است نگاهی به شرایط کشورها بیاندازیم که در اینجا ژاپن، تایلندو فیلیپین موضوع مورد بحث است.
در ژاپن صنعت کثیف جرم های غیراخلاقی و منافی عفت در حال افزایش است اما شمار زنان ژاپنی که مایل به حضور در این فعالیت ها هستند بسیار کم است. در این میان زنان آسیایی به ژاپن آورده می شوند. آنان ارزان، زیاد و پرسود هستند و بسیاری از واسطه ها هر ساله با استفاده از چند زن در جرم های منافی عفت میلیون ها ین به جیب می زنند.
اختلاف و تفاوت های اقتصادی ژاپن با سایر کشورهای آسیایی یکی از عوامل مهم دیگر است و با افزایش ارزش پول ژاپن (ین) متوسط مزد و حقوق در این کشور ژاپن 10 تا 20 برابر سایر کشورهای آسیایی شد. با توجه به این تفاوت مردم آسیا به ژاپن سرازیر شدند .
به عنوان مثال ، دولت فیلیپین برای مبارزه با بیکاری و توسعه اقتصادی به صادر کردن نیروی کار جهت کسب ارز اقدام کرد. شاید به همین خاطر است که گفته می شود فیلیپین به خاطر کارگران مهاجرش توانسته دوام بیاورد و سیاست دولت این کشور فرستادن زنان به عنوان کالاهای سرگرم کننده به ژاپن است و از همین رو ده ها هزار زن فیلیپینی وارد ژاپن شده و بسیاری از آنان به اعمال منافی اخلاق وادار شده اند.
یکی از دلایل افزایش انفجاری قاچاق بین المللی زنان و فرهنگ منافی عفت مشکل توسعه اقتصادی کشورهای آسیایی است. برخلاف فیلیپین، توسعه اقتصادی در تایلند از دهه 1980 به بعد افزایش دورقمی داشته است. گزارش ایسکانیوز می افزاید: بانکوک- پایتخت این کشور- به نماد تمام و کمال رفاه تبدیل شده است و از سوی دیگر نواحی روستایی از این سیرصعودی توسعه عقب افتاده و قربانی بسیاری از مسائل شده اند.
جنگل ها در حال نابودی هستند، کشاورزان بدهکار و در فقر به سر می برند و توسعه اقتصادی در تایلند تنها به نفع ثروتمندان بانکوک شده است. در نتیجه جدایی بین روستاییان و شهری ها و در واقع شکاف عمیق بین ثروتمندان و فقرا بیشتر شده است. وجود فقر در نواحی روستایی، نتیجه توسعه اقتصادی نابرابر در تایلند است.
رشد سریع اقتصاد به مصرف گرایی و پول پرستی منجر شده است. به نفوذ کالاهای مصرفی به نواحی روستایی مردم به داشتن نقدینگی گرایش پیدا کرده اما متاسفانه تنها راه پول درآوردن سریع و بی دردسر فروش دخترانشان است.
به همین دلیل قاچاق زنان در کشورهایی چون تایلند به شدت افزایش یافت.
توسعه اقتصادی کشورهای آسیایی یکدست نیست. به عنوان مثال، نپال یکی از فقیرترین کشورهای منطقه است و از همین رو قاچاقچیان انسان راهی مناطق روستایی این کشور شده و زنان جوان را قاچاق می کنند.
به هر حال فقر و نبودن توازن اقتصادی یکی از عوامل مهم توسعه فحشا در کشورهایی نظیر تایلند و فیلیپین است.

+1
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.