کاهش حضور بیل گیتس در مایکروسافت

کاهش حضور بیل گیتس در مایکروسافت
بیل گیتس، رئیس شرکت مایکروسافت تصمیم دارد وقت بیشتری را به فعالیتهای موسسه خیریه اش اختصاص دهد.

پنج شنبه گذشته، شرکت مایکروسافت اعلام کرد بیل گیتس - رئیس و یکی از بنیان گذاران این شرکت - ساعات کاری اش را در مایکروسافت تغییر داده و از این پس مانند قبل، در شرکت حضور دائم نخواهد داشت. هدف گیتس از چنین اقدامی، پرداختن بیش از پیش به امور موسسه خیریه اش است.

از این پس، گیتس به عنوان رئیس و مشاور فنی، به صورت نیمه وقت در مایکروسافت حضور به هم می رساند و در عوض بیشتر وقت خود را صرف رسیدگی به امور موسسه ای که به همراه همسرش تاسیس کرده، "موسسه خیریه بیل و ملیندا گیتس" خواهد نمود. فعالیت این موسسه بر تحصیل و سلامت جهانی متمرکز است.

گیتس در یک کنفرانس مطبوعاتی در این باره اظهار داشت :

"از هم اکنون اولویت های مربوط به دو سال آینده زندگی خصوصی ام را تنظیم کرده ام. شخصا معتقدم که ثروت زیاد مسئولیت های سنگین تری را به دنبال دارد، در واقع مسئولیت بازگرداندن مجدد این ثروت - به بهترین نحو ممکن- به جامعه، هدف اصلی من است."

"به نظر من یکی از بهترین شغل های دنیا را دارم و چنین اقدامی به معنای اعلام بازنشستگی از کار در مایکروسافت نیست، بلکه تجدید نظری است در اولویت های زندگی."

متصدی ارشد امور فنی مایکروسافت، ری اوزی (Ray Ozzie) به طراح ارشد نرم افزار تبدیل شده و پهلو به پهلوی گیتس در کلیه مراحل طراحی و تولید حضور خواهد داشت.

در سال 2005، زمانی که مایکروسافت شبکه Groove را که متعلق به اوزی بود خریداری کرد، او را به سمت متصدی ارشد امور فنی منصوب کرد.

در عین حال، مایکروسافت اعلام کرده متصدی اسبق ارشد امور فنی مایکروسافت، کریگ ماندی (Craig Mundie) با عنوان متصدی ارشد استراتژی و تحقیق به کارش ادامه خواهد داد. او که در سال 1992 به مایکروسافت پیوسته در بخش مشاوره عمومی شرکت در کنار برد اسمیت (Brad Smith)، در زمینه سیاست های فنی نیز فعالیت هایی انجام می دهد.

بیل گیتس به همراه پل آلن (Paul Allen) در سال 1975 شرکت مایکروسافت - سازنده سیستم عامل ویندوز- را بنیان گذاری نمود و تا سال 2000 سمت مدیر ارشد اجرایی این شرکت را عهده دار بود، از سال 2000، یعنی هنگامی که گیتس موسسه خیریه اش را تاسیس نمود تا کنون استیو بالمر، عهده دار این مسئولیت است.

گیتس و همسرش به همراه بونو (Bono) خواننده سرشناس گروه راک U2، که نامش در لیست افراد برگزیده مجله تایم در سال 2005 نیز به چشم می خورد، فعالیت های این موسسه خیریه را آغاز کردند.

بیل گیتس، با سرمایه ای حدود پنجاه بیلیون دلار، به عنوان ثروتمندترین مرد جهان در سال 2006 شناخته شده و بیش از یک بیلیون دلار از سهم مایکروسافت را در اختیار دارد.

لازم به ذکر است، در حال حاضر سهام مایکروسافت 0.4 درصد نزول کرده است.
+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.