توالت هایی به شکل راهبه های مسیحی
شیطنت جدید صهیونیست ها:
توالت هایی به شکل راهبه های مسیحی
سرویس ادیان- در تازه ترین توهین علیه ادیان آسمانى یک شرکت اسرائیلى توالت هایى به شکل راهبه هاى مسیحى تولید کرد تا اعتقادات مذهبى مسیحیان جهان را مورد حمله قرار دهد.
به گزارش پایگاه خبرى تقریب به نقل از "محیط" این توالت ها اولین بار در آمریکا دیده شدند وپس از آن به اسرائیل منتقل ودر میان اسرائیلی ها رواج پیدا کردند، بخصوص در توالت هاى عمومى.
این اقدام باعث تحریک احساسات مسیحیان سراسر جهان شده است.
توهین به ادیان آسمانى طبق یک برنامه مشخص وهدفمند اجرا مى شود که هدف از آن تحریک احساسات پیروان این ادیان است وبیشتر این توهین ها متوجه اسلام بوده است.
به عنوان نمونه به چند مورد از آن ها اشاره می شود: در فرانسه، یک دادگاه فرانسوى چندى پیش یک مجله هفتگى را به علت کاریکاتورهاى موهن علیه پیامبر (ص) تبرئه کرد واتهامات جمعیت هاى اسلامى آن کشور علیه این مجله مبنى بر اینکه این توهین ها احساسات ضد مسلمانان را تشدید مى کند رد کرد نمود. توهین اخیر اسرائیلی ها دقیقاً چند روز بعد از رأی این دادگاه صورت گرفته است.
دادگاه این کاریکاتورها را مطابق قانون آزادى بیان دانسته ومعتقد است که مجله "چارلى ابدو" قصد توهین به اسلام را ندارد، بلکه منظور آن بنیادگراها هستند. با نزدیک شدن انتخابات ریاست جمهورى فرانسه، "سارکوزى"، وزیر کشور و نامزد محافظه کاران که شانس بیشترى براى پیروزى دارد و رقیب میانه روى وى "فرانسوا بایرو" و "فرانسوا هولاند" رهبر حزب سوسیالیست از این مجله دفاع کردند.
زمانى این توهین ها شدت پیدا کرد که برخى از حکومت هاى اسلامى وعربى پوشیدن حجاب را جرم وخلاف قانون دانسته ودر عین حال از کشورهاى غربى به خاطر مبارزه با حجاب وتوهین به پیامبر (ص) انتقاد مى کنند.
به عنوان نمونه در تونس دانش آموزان ودانشجویان محجبه حق ورود به مدارس ودانشگاه ها را ندارند وزنان محجبه در ادارات دولتى استخدام نمى شوند وحتى حق درمان و وضع حمل در بیمارستان هاى دولتى را هم ندارند.
"زین العابدین بن علی"، رئیس جمهور تونس حجاب را نماد عقب ماندگى وحج را یکى از نشانه هاى جاهلیت دانسته وبه تونسی ها توصیه کرده مخارج حج را براى سازندگى کشور هزینه کنند.
مانند این اظهارات از طرف "فاروق حسنى"، وزیر فرهنگ مصر در مورد حجاب شنیده شده است که گفته بود ظاهر زنان باید آشکار وزیبا باشد ودین ارتباطى به لباس ندارد.
از طرف دیگر کشور آلمان که ریاست فعلى اتحادیه اروپا را بر عهده دارد، از کشورهاى عضو خواسته تا جلوى پوشش نقاب را بگیرند، چون با دست آوردهاى تمدن غرب سازگارى ندارد. از طرف دیگر، وزیر کشور آلمان اظهار داشت که زندگى جمعى باید در عمل به اثبات برسد ویکى از موانع زندگى جمعى، پوشش صورت است واین اولین بار نیست که آلمانی ها چنین موضعگیرى را اتخاذ مى کنند. در سال 2004، پارلمان محلى شهر "مونیخ" قانون منع ورود معلمین محجبه را صادر کرده بود.
برخورد با حجاب در آلمان به سال 1998 برمى گردد، زمانى که از ادامه تدریس یک معلم زن در ایالت "بودن فورتبرگ" به خاطر داشتن حجاب جلوگیرى شد ولى بعدها دادگاه قانون اساسى در سال 2003 این قانون را لغو کرد ولى به ایالت ها این اختیار را داد که در منطقه خود مى توانند چنین قانونى را تصویب کنند.
پس از آن نوبت دانمارک رسید وآن کاریکاتورهاى موهن معروف در سال 2005. در آن زمان کشورهاى عربى واسلامى فقط به محکوم کردن این عمل اکتفا کردند وعلى رغم مخالفت ها وتظاهرات میلیونى مسلمانان جهان علیه این توهین ها که خواستار قطع روابط با غرب تا زمانى که به اسلام وپیامبرش احترام بگذارند، بودند، هیچ تصمیم عملى حتى به شکل یک تهدید اتخاذ نکردند و در پاسخ به این توهین ها تعدادى از علماى مسلمان خواستار عدم سکوت در برابر این حملات مغرضانه وحمایت از زنان محجب شدند. به عقیده این علما هدف از این حملات، ریشه کن کردن اصول ومعیارهاى دین واز بین بردن نشانه هاى هویت اسلامى است.
ناظرین معتقدند که هدف غربی ها در کل، تخریب وتحریف حقیقت اسلام است وبه افکار عمومى این تصور غلط را القا می کنند که اسلام با آزادى مخالف است وبه زنان ظلم مى کند. به همین خاطر حجاب را بهانه قرار داده وبا آن مبارزه می کنند. ما باید به غربی ها بفهمانیم که حجاب یک دستور الهى است واین خداست که خیر وسعادت بنده اش را در این دنیا وآخرت می داند.