دوره بیماری سیگاریها ۸ روز بیشتر است

دوره بیماری سیگاریها 8 روز بیشتر است

محققان علوم پزشکی اعلا‌م کردند بیماری افراد سیگاری به طور متوسط سالا‌نه هشت روز بیشتر از افراد غیر سیگاری به درازا می کشد .Go to fullsize image

محققان علوم پزشکی اعلا‌م کردند بیماری افراد سیگاری به طور متوسط سالا‌نه هشت روز بیشتر از افراد غیر سیگاری به درازا می کشد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از نیویورک بر اساس این مطالعه که در شماره اخیر نشریه پزشکی سلا‌مت و کنترل دخانیات انگلیس منتشر شد , پرونده بیش از چهارده هزار کارگر بین سالهای هزار و نهصد و هشتاد و هشت تا هزار و نهصد و نود و یک بررسی شد که در این بررسی طول متوسط دوره بیماری افراد مورد مطالعه حدود بیست و پنج روز در سال بود.

ولی افراد سیگاری مورد مطالعه به طور متوسط سی و چهار روز بیماری را تحمل می کردند و حدود هشت روز بیشتر از افراد غیر سیگاری بیمار بودند.

در این حال‌, محققان علوم پزشکی بر اساس مطالعه جدید خود دریافتند بیش ازیک چهارم افراد سیگاری به بیماریهای مزمن انسدادی ریه مبتلا می شوند.

پزشکان دانمارکی در کپنهاگ اعلا‌م کردند بررسی آنان بر روی بیش از هشت هزار و چهل وپنج مرد و زن بین سنین سی تا شصت سال در طول مدتی طولا‌نی حاوی نکاتی مهم دراین‌باره بوده است.

بیش از پنج هزار نفر از این داوطلبان سیگاری بودند , یک هزار و دویست نفر آنان سیگاری بودند ولی آنرا ترک کرده بودند و یک هزار و هشتصد نفر نیز هرگز سیگار نکشیده بودند.

در ابتدای مطالعه ریه همه داوطلبان سالم بود , بعد از بیست وپنج سال ازبین مردانی که زنده مانده بودند نود وشش درصد ازگروه غیر سیگاریها هنوز ریه هایی سالم داشتند در حالی که این آمار درکسانی که به سیگار کشیدن ادامه داده بودند حدود پنجاه و نه درصد بود.

در بین زنان نود و یک درصد از افراد غیر سیگاری دارای ریه هایی سالم‌بودند در حالی که این آمار در زنان سیگاری بعد از بیست وپنج سال شصت ونه‌درصد بود.

کسانی که به طور مرتب سیگار را ادامه داده بودند دست کم به میزان بیست و پنج درصد بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به بیماریهای انسدادی مزمن ریه قرار داشتند.smoking rate falls in us but trails goal study

این بیماریها شامل بیماری امفی زم و بیماری برونشیت مزمن هستند که در آنها ریه ها دچار انسداد راههای هوایی می شوند و حالتی غیر قابل درمان و تخریبی در این عضو مهم بدن ایجاد می شود.

از بین دوهزار و نهصد مورد مرگ ومیری که در مدت بیست و پنج سال در این گروه داوطلبان مشاهده شد یکصد ونه مورد به طور مستقیم به بیماریهای مزمن انسدادی ریه مرتبط بود.

فقط دومورد از یکصد و نه مورد مرگ و میر به افراد غیر سیگاری مربوط می‌شد.

چندی پیش نیز اعلا‌م شد افراد سیگاری در مقایسه با غیر سیگاری ها بیشتر امکان دارد که به عفونت ویروسی ایدز مبتلا شوند.

افزایش خطر بروز ایدز در افراد سیگاری زنگ خطر دیگری برای ترک کردن سیگار است که سیگاری ها باید به آن گوش بسپارند.

در برخی مطالعات دیگر که پیش از این انجام شده بود مشخص شده است که به‌طور کلی سیگار کشیدن با افزایش احتمال ابتلا به عفونت های مختلف همراه است به ویژه ابتلا به بیماری هایی که از راه تماس جنسی منتقل می شوند در سیگاری ها در مقایسه با افراد غیر سیگاری بیشتر اتفاق می افتد.

در بررسی های مختلفی که تاکنون اختصاصا درباره رابطه کشیدن سیگار و ابتلا به ایدز انجام شده است افزایش خطر ابتلا به عفونت ایدز در حد شصت درصد تا سه برابر بیشتر گزارش شده است.

به گفته محققان با توجه به اینکه مطالعات مختلف از نتایج یکدستی درباره‌تاثیر کشیدن سیگار برخوردارند به نظر می رسد باید به افراد سیگاری درباره افزایش خطر ابتلای آنان به عفونت ایدز هشدارهای بیشتری داده شود.

به عقیده محققان سیگار کشیدن با تغییراتی که در ساختار ریه ها به وجود می آورد و با توجه به تحریک برخی واکنش های ایمنی ابتلا به عفونت ایدز را تسهیل می کند.

با توجه به براوردهای انجام شده در سال دو هزار و بیست تعدادکل موارد مرگ و میر بر اثر کشیدن سیگار در جهان به هشت میلیون و چهارصدهزار نفر خواهد رسید .

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.