شکایت استادایرانی مقیم استرالیااز کم‌کاری درباره مولانا

مطلب تنها بر سر یونسکو و برگزاری بزرگداشت مولانا در ترکیه و افغانستان و مصر و نادیده انگاشتن ایران نیست. این اتفاق نشان دهنده و بیان کننده درد بزرگتری است. درد اینکه تصوف و عرفان ما از طرف دولت و مسئولان چقدر بی اهمیت تلقی شده است. مسئولانی که قرار است حفاظت گنجینه های ما را به عهده داشته باشند و پاسداران آن باشند... لازم است درسی بگیریم از ترکیه و ضمن قدردانی از آنها سعی کنیم عرفان خود را ارزان نفروشیم.»

فاطمه فلور مجد ناصری، ایرانی مقیم استرالیا؛ نامه ای را در اعتراض به بی اعتنایی ایران نسبت به برگزاری مراسم ویژه سال مولانا برای مجلس شورای اسلامی ارسال کرده است. این نامه به عنوان شکایت در مجلس به ثبت رسیده و در حال حاضر در مرحله پیگیری قرار دارد.

نامگذاری سال 2007 به سال مولانا بسیاری از کشورهای جهان را برای برگزاری برنامه های ویژه این سال به تکاپو انداخت. در این میان ترکیه گوی رقابت را از دیگر کشورها ربود تا آنجا که سازمان یونسکو در اردیبهشت امسال در وب سایت رسمی خود سه کشور ترکیه، افغانستان و مصر را به عنوان برگزارکنندگان سال مولوی به رسمیت شناخت.

مجد ناصری که خود مسئولیت یکی از مراکز تصوف و عرفان اسلامی در استرالیا را برعهده دارد، در بخشی از نامه اعتراض آمیز خود تحت عنوان "نامه ای سرگشاده از یک ایرانی ساکن خارج درباره بزرگداشت مولانا" نوشته است:« ایران سرزمین عرفای والامقام و گنجینه معنویت است که می تواند مثل خورشید بدرخشد و نور عرفان و اسلام را پخش کند ولی متأسفانه توجه چندانی به آنها و کنه این مطلب نشده است. هر کشور دیگری با سهم بسیار کمتری از چنین گنجینه هایی سعی کرده در آن سرمایه گذاری معنوی و حتی مادی کند.»

او در بخش دیگری از این نامه آورده است:« مطلب تنها بر سر یونسکو و برگزاری بزرگداشت مولانا در ترکیه و افغانستان و مصر و نادیده انگاشتن ایران نیست. این اتفاق نشان دهنده و بیان کننده درد بزرگتری است. درد اینکه تصوف و عرفان ما از طرف دولت و مسئولان چقدر بی اهمیت تلقی شده است. مسئولانی که قرار است حفاظت گنجینه های ما را به عهده داشته باشند و پاسداران آن باشند... لازم است درسی بگیریم از ترکیه و ضمن قدردانی از آنها سعی کنیم عرفان خود را ارزان نفروشیم.»

این نامه به عنوان شکایت در مجلس شورای اسلامی به ثبت رسیده است و دکتر "ریاض"، نایب رئیس کمیسیون اصل 90 و رئیس فراکسیون ایرانیان مقیم خارج از کشور؛ پیگیری های مربوط به این نامه را در مجلس انجام می دهد.

سایت فراکسیون پیگیری ایرانیان خارج از کشور در مجلس با مخابره این خبر اعلام کرد، به منظور ارتباط مستقیم با ایرانیان خارج از کشور و نیز اطلاع‌رسانی از وقایع و رخدادهای ایرانیان خارج از کشور و نیز اطلاع مسئولین نظام از این رخدادها در سراسر دنیا در سایت پیگیری امور ایرانیان خارج از کشور , از میان ایرانیان مقیم خارج از کشور در راستای همکاری در این عرصه , به عنوان خبرنگار افتخاری دعوت می‌نماید.
لذا کلیه هموطنانی که تمایل به همکاری با سایت فراکسیون پیگیری ایرانیان خارج از کشور در مجلس شورای اسلامی را دارند , پیشنهاد خود را با ذکر کامل مشخصات و نیز تعیین حوزه فعالیت خود در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و هنری، فرهنگی و ادبی، علمی و فناوری به emil سایت ارسال تا پس از بررسی پیشنهادات در اسرع وقت پاسخ ایشان جهت نحوه همکاری ارسال شود.


+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.