ک گزارش: برده‌داری به صورت مدرن در انگلیس ادامه دارد

یک گزارش جدید در انگلیس می‌گوید، برده‌داری مدرن به شیوه‌های متفاوت و خصوصا با استفاده از مهاجران غیرقانونی همچنان در این کشور رواج دارد.

این گزارش که روز دوشنبه توسط موسسه خیریه "جوزف راونتری" منتشر شد، حاکی است: با گذشت ‪ ۲۰۰‬سال از تصویب قانون ضد برده‌داری در انگلیس، همچنان از دهها هزار نفر سوء‌استفاده‌هایی می‌شود که بر اساس تعاریف تاریخی برده‌داری محسوب می‌شوند.

گزارش می‌افزاید: این سوء استفاده‌ها استثمار شدید اقتصادی، عدم وجود قوانین مبتنی بر حقوق بشر برای کارگران استثمار شده و کنترل آنان توسط دیگران با استفاده از خشونت را شامل می‌شود.

در این گزارش تصریح شده است: بخشی از اقتصاد انگلیس اکنون وابسته به این نوع جدید برده‌داری است چنانکه بسیاری از صنایع مانند صنعت شکر در قرن هجدهم از تجارت سه گانه میان غرب آفریقا، کارائیب و اروپای غربی سود می‌بردند.

موسسه خیریه انگلیسی همچنین آورده است: مهاجران غیرقانونی قاچاق شده به انگلیس بیش از دیگران در معرض سوء‌استفاده بوده و عموما در صنایعی مانند کشاورزی، ساختمان‌سازی ، خدمتکاری منازل، کار در رستوران، نگهداری از کودکان و سالخوردگان و استثمار جنسی از آنان بهره‌کشی می‌شود.

بر اساس این گزارش، شرایط افرادی که در انگلیس از آنان بهره‌برداری شده در تضاد با قوانین ده گانه سازمان ملل درباره شرایط کاری مناسب برای کارگران است و سه مورد از اصول برده‌داری مدرن شامل استثمار شدید اقتصادی، عدم وجود حقوق بشر و استفاده از خشونت و یا تهدید به خشونت در مورد افراد مورد سوء استفاده قرار گرفته، صدق می‌کند.

پروفسور "گری کریگ" از اساتید دانشگاه "هال" و از نویسندگان گزارش اعلام کرد: میزان حمایت کنونی از مردان، زنان و کودکانی که به صورت غیرقانونی وارد انگلیس شده‌اند به هیچ عنوان کافی نیست و هیچ کمک اختصاصی نیز برای اینگونه افراد در نظر گرفته نشده است.

در پایان این گزارش از دولت انگلیس خواسته شده با تدوین راهکاری ملی منطبق بر قوانین بین‌المللی و تصویب قوانینی برای نگاه به قربانیان برده‌داری مدرن به عنوان قربانی و نه مجرم، با این شیوه‌های جدید بهره‌کشی مقابله کند.

مراسم بزرگداشت دویستمین سالگرد لغو برده‌داری سال آینده در انگلیس برگزار می‌شود.

پائیز گذشته یک نهاد مدنی هوادار حقوق سیاه‌پوستان در انگلیس "تونی بلر" نخست وزیر این کشور را به علت خودداری از عذرخواهی از سابقه لندن در تجارت بردگان، "نژادپرست هوادار برتری سفیدپوستان" لقب داد.

بلر در مقاله‌ای در روزنامه "نیو نیشن" متعلق به سیاه‌پوستان انگلیس، نسبت به گذشته کشورش در برده‌داری ابراز "شرمساری و تاسف عمیق" کرده بود ولی از عذرتخواهی در این خصوص اجتناب کرده بود.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.