ابراز تعجب ازکم بودن تلفات خروج‌ قطاراز ریل‌ درانگلیس‌

BBC از اظهار تعجب یکی از مسئولان این کشور در خصوص بیرون رفتن یک قطار از ریل در این کشور خبر داد و از قول او نوشت: " این حادثه می توانست تلفات زیاد تری برجای بگذارد." images/20070224/TrainCrash.jpg

توماس ادواردز که هم اینک رئیس تیم تحقیق و تفحص از حادثه خروج قطار از ریل منصوب شده گفت شدت حادثه زیاد بوده و محتمل بود تلفات جانی آن بیشتر از این باشد.
در سانحه‌ خروج‌ قطار از ریل‌ در شمال‌ غربی‌ این‌ کشور یک‌ نفر کشته‌ و دهها نفر ، از جمله راننده قطار بشدت‌ زخمی‌ شدند‌.
سخنگوی‌ پلیس‌ انگلیس‌ اعلام‌ کرد بر اثر این‌ حادثه‌ که‌ عصر دیروز روی‌ داد یکی‌ از مجروحان‌ که‌ یک‌ پیرزن‌ 80 ساله بود در بیمارستان‌ جان‌ سپرده است.
این‌ در حالی‌ است‌ که‌ حال‌ پنج‌ نفر دیگر از زخمی‌ ها وخیم‌ است‌‌ وی‌ افزود در این‌ سانحه‌ که‌ حدود ساعت‌ 20 و 15‌ دقیقه‌ شب‌ گذشته‌ به‌ وقت‌ محلی‌ روی‌ داد بیش‌ از هفتاد نفر زخمی‌ شده اند‌.
این‌ قطار با 120 مسافر و با سرعت‌ حدود 150‌ کیلومتر در ساعت‌ از لندن‌ عازم‌ گلاسگو در اسکاتلند بود که‌ ناگهان به علت نامعلومی از ریل خارج شد.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.