بیانیه سوپرمارکت‌های تهران:ما شکلات نستله نمیخوریم

جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران ظهر روز دوشنبه مقابل دفتر نمایندگی شرکت غذایی "نستله" در تهران تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تجمع‌کنندگان این مراسم را با اقامه‌ی نماز ظهر و عصر مقابل دفتر این شرکت آغاز کردند و در ادامه با در دست داشتن پلاکارد‌هایی خواستار توقف فعالیت این شرکت در ایران شدند.

در دستان تجمع‌کنندگان پلاکارد‌هایی با عنواین زیر دیده می‌شد: «کاکائوی نستله = گلوله‌های صهیونیستی»، «برای نجات مسجدالاقصی نستله نمی‌خوریم»، «boycott nestle- boycott zionism-boycott nestle- save our al aghsa»، «وحشی‌گری صهیونیست‌ها را متوقف کنید»، «پول ملت ایران را به جیب صهیونیست‌ها نریزید» و ....

تجمع‌کنندگان همچنین کاریکاتور‌ها و تصاویری در این باره نیز در دست داشتند.

به گزارش ایسنا تجمع‌کنندگان در ادامه شعار می‌دادند: «کالای صهیونیستی تحریم باید گردد»، «شرکت صهیونیستی تعطیل باید گردد»، «هر بسته‌ی نستله یک بمب اسرائیلی است»، «دانشجوی مسلمان بیدار است از دکان صهیونیست بیزار است»، «دکان اسرائیلی بسته باید گردد»، «فلسطین می‌آییم»، «سپاه محمد می‌آید»، «شرکت صهیونیستی نستله دستش به خون مسلمین آلوده است»، «جاسوس اسرائیلی اخراج باید گردد» و «فلسطین ارض المسلمین».

در پایان این تجمع بیانیه‌ای با عنوان «بیانیه جمعی از وبلاگ‌نویسان و بیانیه برخی سوپر مارکت‌های تهران» قرائت شد که خواستار تعطیلی این شرکت و تحریم تولیدات آن شدند.

در بیانیه دانشجویان تجمع کننده نیز آمده است: «تخریب مسجدالاقصی و اماکن مقدس انسان‌ها توسط صهیونیست‌ها نه جدید و نه از تبع و خوی این رژیم دور است، اما آیا برای توقف این درنده‌خویی‌ها هیچ راهی در پیش‌روی جامعه‌ی بشری و بخصوص مسلمانان نمانده است؟ یک راه که اساس راه‌هاست متناسب با تبع این رژیم همانی است که فرزندان مقاومت فلسطین و لبنان دنبال می‌کنند اما دیگر مسلمانان و ملت‌ها نیز می‌توانند و باید عقبه‌ی این جبهه‌ی نابرابر را به نفع مستضعفین تامین کنند. شناسایی و تحریم شرکت‌های صهیونیستی از این جمله است. طبق مستندات به دست آمده توسط برخی دانشجویان دانشگاه‌های تهران از منابع رسمی این شرکت‌ها، شرکت غذایی نستله از جمله‌ی این شرکت‌هاست که از سال 2001 میلادی علنا کار خود را در ایران آغاز کرده است.»

در ادامه‌ی این بیانیه آمده است: «امروز اقتصاد ایران در بخش تغذیه به خودکفایی نسبی رسیده است و به طور عادی سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیگانه در این بخش ضربه به شرکت‌های تولیدی داخلی و اقتصاد ملت ایران است، چه رسد به اینکه شرکت سرمایه‌گذار خارجی از مهمترین تامین‌کنندگان اقتصادی رژیمی است که موجودیت خود را جزء در نابودی اقتصاد، فرهنگ و هویت مسلمانان جهان متصور نمی‌شود و اکنون بولدوزرهای این رژیم قطعی از هویت مسلمانان بلکه همه‌ی پیروان ادیان توحیدی را زیر گرفته است.»

این بیانیه در پایان می‌افزاید: «اکنون دو راه در پیش روی شرکت نستله می‌بینیم. تعطیلی تمامی شعبه‌های این شرکت در اسرائیل و قطع حمایت آن از رژیم صهیونیستی که در این صورت بازار هفتاد میلیونی نفری ایران بلکه بازار 5/1 میلیارد نفری امت اسلامی بر روی فعالیت‌های تجاری سالم این شرکت مانند دیگر سرمایه‌گذاران خارجی امن و مستعد فعالیت‌های تجاری سالم خواهد بود اما در صورت عدم توقف تامین اقتصادی رژیم صهیونیستی دانشجویان ایرانی به تحریم خود علیه این شرکت ادامه می‌دهند و با اطلاع‌رسانی به ملت ایران نسبت به ماهیت روابط اقتصادی این شرکت با اصلی‌ترین دشمن ملت ایران و جهان اسلام زمینه‌ی تحریم عمومی را فراهم ساخته و گام‌های بعدی را عملی خواهند کرد.»

 

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.