مراسم چهلم صدام در قصر شیعه‌کش معروف دنیا

در این مراسم که علاوه بر عزت ابراهیم، شخصیت‌های بلندپایه حزب منحل بعث عراق و حزب بعث یمن و نیز "رغد" دختر صدام و با مجوز دولت یمن حضور داشتند، از شخصیت صدام تقدیس و تمجید به عمل آمد.

مراسم چهلمین روز اعدام صدام، رئیس‌جمهور معدوم عراق، با حضور "عزت ابراهیم الدوری" معاون وی در رژیم بعثی ، و به میزبانی یمن، در صنعا پایتخت این کشور برگزار شد.


به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری "نیوز یمن"، در این مراسم که علاوه بر عزت ابراهیم، شخصیت‌های بلندپایه حزب منحل بعث عراق و حزب بعث یمن و نیز "رغد" دختر صدام و با مجوز دولت یمن حضور داشتند، از شخصیت صدام تقدیس و تمجید به عمل آمد.
پایگاه خبری مرکز مطالعاتی "العراق‌الجدید" در خبری اختصاصی به نقل از یکی از افسران بازنشسته ارتش یمن که در این مراسم حضور یافته بود، نوشت: من شخصاً "عزت ابراهیم الدوری" را که در گوشه‌ای از تالار کاخ جوانان نشسته بود، دیدم.
وی افزود: عزت ابراهیم همراه محافظ خود فرزند "عواد البندر" معاون صدام، در مراسم چهلم صدام حضور یافته بود و خیلی آرام در گوشه‌ای از تالار نشست و در پایان به آرامی این محل را ترک کرد.
پیش از این خبرهایی در برخی رسانه‌های عربی درباره انتقال "عزت ابراهیم الدوری" به صنعا منتشر شده بود که هیچ تأیید یا تکذیبی از سوی دولت یمن در بر نداشت.
در مراسم چهلم صدام که به همت ژنرال "یحیی محمد عبدالله صالح" رئیس ستاد مرکزی جنگ در دولت یمن و برادر زاده ژنرال "علی عبدالله صالح" رئیس‌جمهور یمن در کاخ جوانان واقع در منطقه شمالی صنعا، پایتخت یمن برگزار شد، رغد صدام هم حاضر بود.
وی در سخنانی با تشکر و تقدیر ویژه از رئیس‌جمهور یمن، از وی با عنوان "عموی عزیز" خود نام برد و افزود: صدام، پدر شهید من، روابط خاصی با "علی عبدالله صالح" داشت و همه شما می‌دانید که این روابط چقدر مستحکم بود.
ژنرال "علی عبدالله صالح" دانش‌آموخته دانشکده فنون نظامی بغداد در دوره حاکمیت حزب منحل بعث و از حامیان حزب بعث عربی در یمن است.
رغد در ادامه با قرائت بخش‌هایی از وصیت‌نامه صدام، از "حمد بن خلیفه آل‌ثانی" امیر قطر، ژنرال "معمر القذافی" رهبر لیبی و ژنرال "علی عبدالله صالح" رئیس‌جمهور یمن به علت گرامیداشت یاد و خاطره صدام قدردانی کرد.
وی ادعا کرد: هیچ کس جرأت ندارد که شهید "صدام حسین" را به‌عنوان نماد شامخ عزت نادیده بگیرد و قطعاً نام پدر من با حروفی از جنس نور بر صفحات تاریخ بشری نقش خواهد بست.
پس از پایان سخنرانی رغد، تعدادی از حاضران در این مراسم در اعتراض به برده‌شدن نام "سید حسن نصرالله" دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی تحلیلی یکی از حضار درباره شرایط سیاسی منطقه، با ادعای اینکه نصرالله یک شیعه مزدور ایران و دشمن صدام بوده و پس از اعدام وی در بیروت شیرینی پخش کرده است، شعار "مرگ بر ایران" سر دادند.
در این مراسم ژنرال "قاسم سلام" دبیرکل حزب بعث یمن، "بدر بندر" نوه "عواد بندر" معاون صدام که به‌تازگی به همراه "برزان التکریتی" اعدام شد و نیز هشت تن از وکلای مدافع صدام و تعداد زیادی از مقامات یمنی، عراقی و عربی حضور داشتند.
ژنرال "قاسم سلام" دبیرکل حزب بعث یمن که از نزدیکان صدام و علی عبدالله صالح به شمار می‌رود نیز در سخنانی جمهوری اسلامی ایران را به دخالت در امور داخلی عراق، متهم کرد.
وی افزود: باید تمامی اشکال دخالت‌های خارجی در عراق متوقف شود.
همچنین "زیاد النجداوی" از وکلای مدافع صدام در سخنانی که با تشویق حضار مواجه شد، با ادعای آن که اختلافات بین جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و جنبش آزادی‌بخش فلسطین (فتح) نقشه ایرانیان است، گفت: یک روز خبر درگیری بین نیروهای فتح و حماس در فلسطین را به اطلاع صدام رساندند اما وی فریاد کشید و گفت: «این اختلاف‌افکنی حرام است زیرا نقشه ایرانی‌هاست و ایران برای اجرای آن تلاش می‌کند.»
بسیاری از فرماندهان حزب بعث و نزدیکان صدام پس از حمله به عراق در سال 2002 میلادی، به سرکردگی ژنرال "حازم الراوی" از دوستان صدام، به صنعا گریختند.

این افراد در شهرک‌های ویژه‌ای که به دستور مستقیم رئیس‌جمهور یمن در پایتخت این کشور ساخته شد، اسکان داده شده‌اند.


+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.