آلودگی‌ها

  • آلودگی‌ها


        
        انسان در شرف خلقت اشرف شده است. مقامی که انسان بدان می رسد فرشتگان را راهی نیست. خدایی شدن محض و مسوولیت پذیری الهی به عنوان برترین مسوولیت که تمام مسوولیتها بدان مسوولیت تعریف می شود اوج کمال است اما پرسش مهم اینجاست چرا انسانها آلوده می شوند و مبانی آلودگی انسان در سالهای عمر چیست؟ عمر انسان را بعد از کودکی می توان به سه مقطع زمانی تقسیم کرد: اول زمانی که انسان به اوج بلوغ جنسی می رسد و شهوت جنسی را در درون خود حس می کند، دوم: مرحله مال دوستی که حب زر و سیم را، سوم: علاقه به مقام که حس تفوق و برتری انسان را تامین می کند. حال ملاحظه کنید این سه عامل شهوت جنسی، علاقه به مال و حب جاه و مقام چگونه علت اصلی تمام آلودگیهای شخصی و اجتماعی انسان است. انسان برای رسیدن به ارضاء شهوت جنسی یا پول زیاد یا برتری موقعیت به چه اقداماتی دست می زند.
        شما تهمتها، دروغها، افتراها، غیبتها و... را ملاحظه کنید نهایت این اقدامات خلاف چیست؟ کجا خلافی را سراغ دارید که نهایت آن یکی از سه عامل پیش گفته، شهوت و مال و مقام نباشد. برای رسیدن به هر یک از سه عامل انسان نهایت سعی خود مصروف می دارد تا با لطائف الحیل بر هدف خود مستولی شود.
        جالب اینجاست که انسان در سالهای جوانی به دنبال شهوت جنسی و در میان سالی به دنبال پول در آوردن و در قسمت سالهای پیری و پایانی عمر خود روحیه برتری طلبی پیدا می کند.
        اگر انسان اسیر هر یک از این آلودگیهای نفسانی شود تمام استعداد و ناتوانی خودرا در جهت آن مصروف می دارد، دروغ می گوید، غیبت می کند، حرفهای متناقض می زند و... همه به خاطر این است که شهوت مقام طلبی یا مال اندوزی و یا شهوت جنسی ارضاء شو چه در سیاست مدن یا در سیاست منزلیات این سه عامل بنیادین علل اختلافات و نزاعها است. آنچه در بین خانواده به عنوان اختلافات خانوادگی مطرح است و حتی تا دادگاه‌ها کشیده می شود ریشه در همین سه عامل فوق دارد که معمولا" هرگز به زبان نمی آید و گفته نمی شود اما جا دارد که تامل کنیم و به ریشه آلودگیها فکر کنیم آیا واقعا" ریشه اختلافات یکی از این سه عامل نیست؟! و اگر هست چرا به عامل نیندیشیم و آن را برطرف نسازیم.
  •  
    +0
    رأی دهید
    -0

    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.