آتش در هواپیمای شیراز ـ تهران به خیر گذشت
+0
رأی دهید
-0
هواپیمای بوئینگ ام دی متعلق به شرکت قشم ایر ساعت 20:50 دقیقه شنبه شب پس از 10دقیقه پرواز از فرودگاه شهید دستغیب شیراز، به علت آتش گرفتن یکی از موتورهایش مجبور به بازگشت و فرود اضطراری در این فرودگاه شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، یک منبع آگاه گفت، این هواپیما متعلق به ترکیه و خلبان آن نیز تابع این کشور و در اجاره شرکت «قشمایر» است.
این هواپیمای از دمشق به شیراز پرواز کرده و قرار بود ساعت 18:45دقیقه مسافران را از فرودگاه شهیددستغیب شیراز به تهران منتقل کند.
این هواپیما به علت وجود مشکل در چرخهایش پس از دو ساعت تاخیر ساعت 20:50 دقیقه این فرودگاه را به مقصد تهران ترک کرد اما 10 دقیقه پس از پرواز موتور سمت راست آن اتش گرفت و خلبان مجبور به فرود اضطراری در فرودگاه شهید دستغیب شیراز شد.
وی افزود: از 123 مسافر این هواپیما، 18 نفر از مسافران با احتمال وجود خطر، سوار هواپیما نشده و در شیراز مانده بودند.
این منبع آگاه گفت: پس از وقوع حادثه دوم و ایجاد حریق در موتور راست هواپیما حدود 20 تا 30 نفر از مسافران که بیشتر آنها زن بودند از حال رفتند و پس از فرود موفق هواپیما در باند فرودگاه شهید دستغیب، این افراد برای مداوا به بیمارستانهای شیراز منتقل شدند.