شوهر خواهر بن لادن هدف ۶۰ گلوله قرار گرفت

جمال خلیفه، شوهر خواهر اسامه بن لادن توسط 12 نظامی ناشناس در ماداگاسکار مورد هدف 60 گلوله قرار گرفت و در حالی که درون رختخواب مشغول استراحت بود، به خواب ابدی رفت

.

به گزارش عصر ایران (asriran.com)، ماداگاسکار دیلی چاپ ماداگاسکار نوشت: احتمال اینکه کارگران ناراضی تحت نظر او این حمله تروریستی را به دلیل عدم دریافت حقوق ماهیانه ترتیب داده باشند در حد صفر است.

این روزنامه افزود: جمال خلیفه در دهه 1970 و زمانی که با اسامه بن لادن همکلاس بود، برای پیوستن به صف جهادگران در هر مکانی که لازم باشد با او هم قسم شد و در سال 1979 در افغانستان دو شادوش یکدیگر به مبارزه علیه نظامیان اتحادیه جماهیر شوروی پرداختند.

ماداگاسکار دیلی تصریح کرد: اواخر دهه 80 میلادی، خلیفه که با خواهر اسامه بن لادن پیمان زناشویی بسته بود به دلیل بروز اختلاف نظر بین او و رهبر القاعده از او جدا شد و بن لادن را فردی "تندرو و لجباز" توصیف کرد.

از آن به بعد، تعقیب و گریز بن لادن و خلیفه  آغاز شد و بالاخره رهبر القاعده موفق شد داماد خاطی را در ماداگاسکار به دام بیندازد و او را به قتل برساند.

خلیفه در مصاحبه های قبلی خود با شبکه های خبری دنیا صراحتاً اعلام کرده بود که بن لادن را از سال 1992 که او را در سودان ملاقات کرد، دیگر ندیده است.

وی در سال 2003 میلادی با انتشار نامه ای سرگشاده خطاب به بن لادن نوشت: هم اکنون که دامنه عملیات تروریستی رو به افزایش گذاشته و هر کس که قادر به یافتن علت و شناسایی بانیان اصلی این عملیات ها نیست، القاعده را مقصر اصلی معرفی می کند، از تو خواهش می کنم که خودت را نشان دهی و تندروها را از انجام چنین عملیات هایی منع کنی.

نکته قابل ذکر اینکه جمال خلیفه چندین بار توسط نیروهای امنیتی فیلیپین به جرم حمایت مالی گروه تروریستی ابوسیاف دستگیر شده بود اما هر دفعه تبرئه شد تا اینکه بالاخره در ماداگاسکار توسط گماشتگان اسامه بن لادن جان خود را از دست داد.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.