از مهاجران کانادا خواسته شد زنان را سنگسار نکنند
![]() |
| در شهر هروکسویل کانادا تنها یک خانواده مهاجر زندگی می کند |
مسلمانان این دستورها را که در اعلامیه جدید انجمن شهر هروکسویل دیده می شود، حیرت آور و توهین آمیز خوانده اند.
در حال حاضر بحث مهمی درباره ادغام فرهنگ های مهاجرین در ایالت کبک جریان دارد.
پلیس مونترال، سرگرم تحقیق درباره ماموری است که شعری سروده که پیام آن این است که مهاجرین، فرهنگ کبک را بی اعتبار می سازند.
هروکسویل که در شمال شرق کبک قرار دارد و جمعیت آن هزار و سیصد نفر است تنها یک خانواده مهاجر دارد.
مقررات جدید انجمن شهر هروکسویل در وبسایت شهر دیده می شود.
در این وبسایت می خوانیم: "می خواهیم به اطلاع تازه واردین به این شهر برسانیم که آنها نمی توانند روش زندگی در کشورهای خود را به اینجا بیاورند."
در ادامه اطلاعیه آمده است: "ما معتقدیم که اعمالی مانند سنگسار زنان در ملأ عام، زنده زنده سوزاندن آنان، اسید پاشیدن به آنان و ختنه دختران کاملا خلاف قاعده است."
در اطلاعیه مورد بحث تاکید شده که زنان اجازه دارند رانندگی کنند، رأی بدهند، رقص کنند و مالک خانه خود باشند.
همچنین طبق این مقررات به کودکان سیک اجازه داده نمی شود هنگام رفتن به مدرسه خنجر سنتی سیک ها را همراه داشته باشند. اگر چه حکم دادگاه عالی چنین اجازه ای را به آنان داده است.
آندره دروین، عضو انجمن شهر هروکسویل، که اعلامیه مورد بحث را تهیه کرده می گوید: "ما تمام ملیت ها با زبان ها و گرایش های جنسی متفاوت را دعوت می کنیم که بیایند با ما زندگی کنند ولی می خواهیم آنها از قبل با روش زندگی ما آشنا شوند."
آقای دروین می گوید به دلیل چندین مورد اصطکاک فرهنگی ناچار به تهیه مقررات جدید شده اند.
ولی سلام المنیاوی، رئیس شورای مسلمانان مونترال، تصمیم انجمن شهر هروکسویل را محکوم کرده و گفته است این اقدام روابط نژادی را به دهه ها قبل باز می گرداند. وی می گوید مقررات جدید اهانت آمیز و ناشی از عدم آگاهی درباره اسلام است.
دریک نظر سنجی که توسط روزنامه ای در مونترال به عمل آمده، ۵۹ درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی، به داشتن نوعی احساسات نژادپرستانه اعتراف کرده اند.
