سی دی غیراخلاقی در تهران

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: در اجرای طرح ضربتی برخورد با تکثیر و توزیع کنندگان سی‌دی‌های غیراخلاقی و خانوادگی تاکنون بیش از 90 هزار سی دی در تهران کشف شده است.


به گزارش فارس، سردار احمد‌رضا رادان در حاشیه سومین یادواره شهدای روحانی جامعه علمیه امیرالمومنین‌(ع) در پاسخ به پرسشی درباره برنامه پلیس برای برخورد با تکثیر و توزیع کنندگان فیلم‌های خانوادگی‌ ‌افزود: برای برخورد با این افراد طرح ضربتی انجام دادیم و تمام محل‌هایی که امکان تکثیر و توزیع این سی دی‌ها در آن وجود داشت را نیز مورد بررسی قرار دادیم. حتی مراکز دارای مجوز را نیز مورد شناسایی قرار دادیم.
وی افزود: در ادامه اجرای این طرح تعمیر‌گاه‌های دارای مجوز و بدون مجوز تلفن همراه نیز شناسایی و مورد بررسی قرار گرفت.

رادان همچنین در هشداری به شهروندان برای جلوگیری از تکثیر فیلم‌های محافل خصوصی‌شان گفت: خانواده‌ها در این زمینه باید به دو نکته توجه داشته باشند. نخست این‌ که فیلم و عکس‌های خصوصی خود را برای مونتاژ و یا ظهور به مراکز مورد اطمینان و دارای مجوز ببرند‌ و دوم این که سعی کنند در مراسم‌ خود عرف اسلامی را رعایت کنند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در خصوص طرح ساماندهی مسافرکش‌های شخصی برای کاهش وقوع جرایم نیز گفت: مأموران پلیس فعالیت پررنگی را در این زمینه دارند‌ اما نکته مهم استفاده شهروندان از این خودروها‌ست. ما برای ساماندهی این دسته از خودروها در حال تلاش هستیم اما متأسفانه شهروندان به هشدارهای پلیس توجهی ندارند و همچنان سوار خودروهای مسافرکش شخصی می‌شوند.

وی در ادامه درباره امنیت انتخابات 24 آذر‌ نیز گفت: انتخابات 24 آذر‌ یکی از مطلوب‌ترین انتخابات از نظر امنیت بود و تعداد افرادی که در زمینه انتخابات 24 آذر‌ امسال دستگیر شدند، تعدادشان از تعداد انگشتان دست هم کم‌تر بود.
رادان در پایان در خصوص آتش‌ گرفتن خودروهای پژو 405 در تهران گفت: شرکت سازنده خودرو قول داده است با انجام تغییراتی در باک خودرو، این مشکل را حل کند.

‌برنامه یادواره شهدا و روحانی از ساعت 18 دیروز تا ساعت 21:45 دیروز در جامعه علمیه امیر‌المومنین تهران‌(ع) به طول انجامید.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.