منظومه شمسی نیز می میرد

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، اخترفیزیکدانان انگلیسی موفق به کشف مواد سیاره‌ای در کوتوله‌های سفید که در مدار هستند، شدند که این کشف پایان عمر منظومه شمسی را میلیارد سال آینده نشان می‌دهد.

تیم تحقیقاتی دانشگاه «وارویک» انگلیس در مطالعات خود، دایره‌های غیر عادی را که از گاز بودند به دور کوتوله‌های سفید شناسایی کردند و این اجرام در صورت فلکی «سنبله» و در فاصله 463 سال نوری از منوظمه شمسی قرار دارند.
در این تحقیقات، اختر فیزیکدانان توانسته‌اند منیزیم، آهن و کلسیم موجود در این اجرام را تجزیه و آنالیز کنند و این محققان معتقدند که این مواد از سیارک‌هایی به اندازه پنجاه کیلومتر (31 مایل) باقی مانده‌اند و به مرور زمان به کوتوله‌های سفید تبدیل شده و به تدریج به پودر‌های درخشان مبدل شده‌اند.
ستاره‌هایی که به کوتوله‌های سفید تغییر کرده‌اند می‌توانند مواد سیاره‌ای را در فاصله پانصد میلیون مایلی خود نابود و خراب کنند.
جزئیات بیشتر این تحقیقات در مجله «ساینس» به چاپ رسیده است.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.