نیازاف را سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا کشتند

ایرنا-روزنامه "ینی مساوات" به نقل از رییس کمیته اسلامی روسیه نوشت: " صفر مراد نیازاف" رییس جمهوری فقید ترکمنستان را سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا از بین بردند و مرگ ناگهانی وی پس از عمل جراجی موفقیت‌آمیز در آلمان مورد تردید است.

به نوشته این روزنامه "حیدر جمال" گفته است: آمریکا از مدتها پیش برای تسلط بر این کشور و استفاده از خاک آن برای حمله احتمالی به ایران تلاش می کرد ولی نیازاف همکاری در این زمینه با واشنگتن را رد کرده بود.

وی افزود: در این میان تلاشهای غرب برای جایگزین کردن فردی دیگر به جای رییس جمهوری ترکمنستان ناکام مانده بود و تحرکات مخالفان صفرمراد نیازاف نیز کارآیی نداشت.

این روزنامه نوشت: به نظر کارشناسان روسیه پس از مرگ نیازاف آغاز جنگ قدرت در ترکمنستان محتمل است ولی ثبات در این کشور به‌هم نخواهد ریخت.

این روزنامه اضافه کرد: این کارشناسان معتقد هستند که روسیه ، آمریکا و سایر کشورهای ذینفع در منطقه به تحرکات شتاب زده برای انتقال قدرت در ترکمنستان دست خواهند زد.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.