دانشمندان از احتمال واگیردار بودن تومورهای مغزی خبر دادند.
به گزارش مهر، محققان بیش از 13 هزار مورد تومور سیستم عصبی را در سوئد مورد مطالعه قرار دادند و اطلاعات مرتبطی را ظرف مدت بیش از 70 سال جمع آوری کردند.
یافته های این تحقیق نشان داد: احتمال گسترش این تومورها در افرادی که تعداد بیشتری خواهر و برادر در خانه دارند، دو برابر افرادی است که هم نژادی از خود ندارند.
همچنین محققان اعلام کردند: میزان ابتلا به تومورهای سیستم عصبی در افراد زیر 15 سال که تعداد خواهر و برادران کوچکتر آنها سه نفر یا بیشتر باشد بیش از افراد هم سن و سال خودشان است که هم نژاد کوچکتری نداشته باشند. دانشمندان به ارتباطی بین رشد تومورهای مغزی و برخورداری از هم نژادهای بزرگتر برای این افراد دست نیافتند.
به گفته "آندریا آلتیه ری" متخصص همه گیرشناسی مرکز تحقیقات سرطان آلمان در "هیدلبرگ"، تعداد خواهر و برادرهایی که یک فرد دارد نشان دهنده این مطلب است که این افراد در مراحل اولیه عمر خود در معرض عفونت های مرض قرار داشته اند، زیرا در تماس نزدیکتری با یکدیگر بوده اند و بدین ترتیب احتمال رویارویی مشترک آنها با عوامل واگیردار افزایش یافته است.
گمانه های بسیاری درخصوص اینکه آیا ویروس ها نقش مهمی در بروز تومورهای مغزی ایفا می کنند، وجود دارد. سرطان خون مربوط به دوران کودکی ارتباط خاصی با علائم مشابه حاصل از قرار گرفتن در معرض عوامل مسری دارد.
یافته های این تحقیق در نشریه "نورولوژی" به چاپ رسیده است