پذیرش تقاضای 'بلاتکلیف ها' در آلمان

بر مبنای توافق وزیران کشور ایالات آلمان از روز دوشنبه 20 نوامبر حدود 20 هزار نفر از خارجیان بلا تکلیف در آلمان می توانند تقاضای دریافت اجازه اقامت رسمی خود را به ادارات مربوط ارائه دهند.
دولت ائتلافی آلمان
دولت آلمان اخیرا تلاش هایی برای تعین تکلیف خارجی های غیر قانونی به مورد اجرا گذارده است

در آلمان در حال حاضر بیش از 5 هزار ایرانی در حال بلا تکلیفی و اجازه موقت زندگی می کنند ، این در حالی است که در سال های اخیر حدود 70 هزار ایرانی موفق شدند شهروندی آلمان را کسب کنند.

بر اساس توافق میان وزیران کشور ایالات آلمان فدرال که هفته گذشته حاصل شده است حدود 20 هزار نفر از مجموع 190 هزار خارجیانی که در حال بی تکلیفی و غالبا با نوعی اقامت موقت و لرزان موسوم به " دولدونگ" به معنی " تحمل" در آلمان ساکن هستند از روز دوشنبه 20 نوامبر می توانند از ادارات مربوط به امور خارجیان محل زندگی خود در خواست اجازه اقامت رسمی با اجازه کار کنند.

مهمترین شرطی که در توافق وزیران کشور برای اینگونه پناهجویان در نظر گرفته شده این است که تقاضا کننده محل کار داشته باشد ویا گواهی اشتغال به یک کار دراز مدت را تا ماه سپتامبر سال اینده ارائه دهد.

سخنگوی وزارت کشور در برلین گفت ، این افراد می توانند بطور کاملا معمول به بازار کار مراجعه کنند و این شرط که در مرحله اول شهروندان آلمان و یا اتحادیه اروپا و سپس خارجیان دیگرحق استفاده از فرصت های شغلی را دارند دیگر اعتبار ندارد.

وضع ایرانیان

طبق اطلاعاتی که از اداره آمار فدرال و اداره امور مهاجرت و پناهندگی بدست آمده در سال 2000 شمار ایرانیان ساکن آلمان 107 هزارو 927 نفر بوده در حالیکه در سال گذشته میلادی فقط 61 هزارو 792 ایرانی در آمار رسمی ملاحظه می شود. علت این کاهش چشم گیر آماری این است که با اعلام سیاست مهاجر پذیری آلمان و تسهیلات دادن تابعیت ، در سال گذشته رقم آلمانی های ایرانی تبار به 69 هزارو 861 نفر رسیده است .

طبق همین آمار در حال حاضر 5 هزارو 186 ایرانی با استفاده از "دولدونگ " یا بلاتکلیف در المان بسر می برند .

از رقم ایرانیها ئی که تابعیت آلمان را دارند 21 هزارنفر بکار اشتغال دارند که از میان آنها 10 هزار نفر کارمند و 7 هزار نفرشان کارگر هستند . 15 هزار نفر هم جویای کارند.

از اول ماه ژانویه تا 30 سپتامبر سال جاری 2006 تعداد 952 نفر ایرانی از آلمان تقاضای پناهندگی کردند که تا کنون فقط 21 نفر از آنها بعنوان پناهنده برسمیت شناخته شدند و تقاضای 346 نفر رد شده است 5 نفر هم درخواست پناهندگی خود را پس گرفتند.

 منبع : بی بی سی فارسی
+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.