سنتکام به نیروهای سپاه پاسداران: برای جلوگیری از آسیب بیشتر، فوراً مواضع‌تان را ترک کنید

 
 دریابد برد کوپر، فرمانده سنتکامفرمانده سنتکام با صدور بیانیه‌ای به اعضای سپاه پاسداران هشدار داد که برای بلافاصله مواضع‌شان را ترک کنند و به خانه باز گردند.

دریابد برد کوپر، فرمانده سنتکام، روز پنجشنبه ۶ فروردین در بیانیه ای اعلام کرد: «از هر ایرانی که در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خدمت می‌کند، می‌خواهیم که فوراً مواضع‌شان را ترک کنند و به خانه بازگردند تا از خطر بیشتر آسیب یا مرگ غیرضروری جلوگیری شود.»

او در این بیانیه در واکنش به کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در حمله هوایی اسرائیل، با اشاره به هشت سال فرماندهی او بر نیروی دریایی سپاه، گفت که سپاه در این مدت هزاران دریانورد بی‌گناه را آزار داده، با پهپاد و موشک به صدها کشتی حمله کرده، و تعداد بی‌شماری غیرنظامی بی‌گناه را کشته است.

آقای کوپر در این بیانیه گفت که وزارت خزانه‌داری آمریکا در خرداد ۱۳۹۸ تنگسیری را به عنوان یک «تروریست جهانی به طور ویژه معین‌شده» شناسایی کرد و در سال ۱۴۰۳ تحریم‌های ثانویه اضافی مرتبط با توسعه پهپاد به او اعمال شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: « از آغاز عملیات خشم حماسی تاکنون ۹۲ درصد از کشتی‌های بزرگ نیروی دریایی ایران حذف شده‌اند.»

برد کوپر با اشاره با این که نیروی دریایی سپاه کاملاً توانایی خود برای اعمال قدرت در خاورمیانه یا سراسر جهان را از دست داده است و اینکه حملات نظامی آمریکا علیه نیروی دریایی سپاه ادامه خواهد داشت، افزود: « اکنون [سپاه]، با از دست رفتن رهبر قدیمی خود، نیروی دریایی سپاه در مسیر نزول غیرقابل بازگشت قرار دارد.»

آمریکا و اسرائیل روز شنبه ۹ اسفند عملیات نظامی گسترده و مشترکی را علیه مواضع جمهوری اسلامی در ایران آغاز کردند که در نخستین موج این حملات علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، و شماری از فرماندهان نظامی و سیاسی رژیم حاکم بر ایران کشته شدند.

از آن زمان بسیاری از مراکز نظامی و امنیتی و سایت‌های موشکی و هسته‌ای جمهوری اسلامی، و نیز پایگاه‌های نیروی انتظامی و بسیج در شهرهای مختلف ایران به ویژه تهران هدف حملات اسرائیل و آمریکا قرار گرفته، اما دونالد ترامپ تصریح کرده که عملیات نظامی در ایران «در مقیاسی بزرگ» و تا دفع تهدیدهای جمهوری اسلامی ادامه خواهد داشت و «موج بزرگ‌تری از حملات هنوز در راه است.»
 
ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده، سنتکام، پس از اعلام خبر کشته‌شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران، از «هر ایرانی که در نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خدمت می‌کند» خواست محل خدمت خود را ترک کند.

سنتکام همچنین با اشاره به سوابق او، نسبت به ادامه عملیات نظامی علیه نیروی دریایی سپاه هشدار داد و اعلام کرد این حملات ادامه خواهد داشت. در ادامه این پیام، از نیروهای شاغل در نیروی دریایی سپاه خواسته شده «برای جلوگیری از آسیب‌های بیشتر، فورا محل خدمت خود را ترک کرده و به خانه بازگردند».

سنتکام در این بیانیه همچنین اعلام کرد کشته‌شدن تنگسیری در جریان یک حمله هوایی اسرائیل «به افزایش امنیت در منطقه کمک می‌کند.» این موضع‌گیری به نقل از دریاسالار برد کوپر، فرمانده سنتکام، منتشر شده است.

******
ترامپ: اگر تهران از برنامه هسته‌ای صرف‌نظر نکند، ما بدترین کابوس آنها می‌شویم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده در نشست خبری کابینه خود در کاخ سفید، تاکید کرد که تنها راه برای جمهوری اسلامی این است که از «بلندپروازی‌های هسته‌ای» دست بکشد، در غیر این صورت آمریکا «بدترین کابوس» آن‌ها خواهد بود.

ترامپ با اشاره به دستاوردهای نظامی ارتش آمریکا گفت: «ما به در هم کوبیدن آن‌ها ادامه می‌دهیم و آن‌ها هم کاری در این مورد نمی‌توانند انجام دهند. اگر می‌توانستند کاری کنند حتما خبرش را می‌شنیدید.»

*******
استیو ویتکاف: مذاکره کنندگان ایران اختیارات لازم برای توافق را نداشتند؛ به بن‌بست رسیده بودیم
استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ریاست جمهوری آمریکا و مذاکره‌کننده ارشد در گفتگوهای هسته‌ای با تهران، در نشست خبری کابینه تاکید کرد که بر اساس برآورد او و جرد کوشنر، هدف جمهوری اسلامی از ادامه مذاکره، «خریدن وقت» بود تا رئیس‌جمهوری دیگری در آمریکا سر کار بیاید.

ویتکاف با اشاره به پاسخ‌های منفی تهران به تمام درخواست‌های ترامپ درباره برنامه‌های هسته‌ای و موشکی، گفت: «رژیم ایران به تیم مذاکره‌کننده خود اختیارات لازم برای انجام توافق مورد نظر ما را نداده بود. تمامی تلاش‌ها برای دست‌یابی به یک راه‌حل مسالمت‌آمیز را به‌کار گرفتیم اما به بن‌بست رسیدیم.»
******
استیو ویتکاف: آخرین پیام را به ایران رسانده‌ایم ؛ دوباره اشتباه محاسباتی نکنید

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ و مذاکره‌کننده ارشد آمریکا در پایان گزارش خود در جلسه کابینه که روز پنجشنبه ششم فروردین برگزار شد، به جمهوری اسلامی هشدار داد که «اشتباه محاسباتی» پیشین را تکرار نکند.

ویتکاف در گزارش خود تاکید کرد که برآورد او و جرد کوشنر، این بوده که هدف جمهوری اسلامی از مذاکرات زمستان ۱۴۰۴ در وین، خرید زمان بوده است؛ برآوردی که ارائه آن به دونالد ترامپ منجر به شروع عملیات «خشم حماسی» شد. ویتکاف اعلام کرد که در پیام‌های اخیر به تهران، بار دیگر بر خواسته‌های دولت ترامپ و ضرورت مذاکره هدفمند تاکید کرده و به آنان هشدار داده است که «اشتباه محاسباتی» پیشین را تکرار نکنند.
+55
رأی دهید
-11

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    Shahn - باربودا، آنتیگوا و باربودا

    مگر اینها عقل درست حسابی دارن. یک مملکت به فنا دادن. یک بچه یکساله بیشتر از این گوریل های پشمالو عقل و درایت داره. جنگیدن اینها رو آدم میبینه خودش یک تراژدی کمدی. حیف چندین تریلیون دلار به فنا دادن با ساختن یک مشت آبگرمکن پرنده. آخرش هم به این افتضاحی. بابا ول کنید برید نیرو نظامی که فقط موشکی نیست نیرو هوایی سازمان اطلاعات قوی که هیچ کدومش ندارین. فقط ادعا جیب فراق برای دزدی و آدمکش حرفهایی برای کشتن زن و بچه بی. دفاع. خودشون مثل موش مخفین. درستش حکومت موشاشیان نه جمهوری اسه....لی خخخخخ
    7
    34
    ‌پنجشنبه ۰۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۹
    Arezooo - زوریخ ، سوییس
    با اینکه کاملا اسرائیل بر انها چیره و مسلط هست ،از این همه محبت لشگر حق اسرائیل در مقابل نیروهای فاسد و جیره خور جمهوری اسلامی آدم اشک توی چشم هاش جمع میشه ، شما عزیزان و سربازان حضرت موسی چقدر خوبید آخه❤️ ، دست حق پشت و پناه شما باشه .🇮🇱
    10
    27
    ‌پنجشنبه ۰۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.