مسعود کاظمی، روزنامه‌نگار: جنازه شمخانی هنگام دفن «سر» نداشت

مسعود کاظمی روزنامه‌نگار و فعال رسانه‌ای ایرانی و سردبیر سابق ماهنامه «صدای پارسی» است که به دلیل فعالیت‌های مطبوعاتی‌اش در ایران سابقه بازداشت و حبس دارد.

مسعود کاظمی نوشت:  خبر کوتاه و جذاب بود. جنازه شمخانی هنگام دفن «سر» نداشت


فرهیختگان : علی شمخانی در شرایطی در حیاط حرم امامزاده صالح دفن شد که به گفته شاهدان سر بر بدن نداشت.

فرهیختگان هم گزارش داد که جنازه علی شمخانی، دبیر شورای عالی دفاع، هنگام دفن سر بر بدن نداشت.

مراسم دفن جنازه شمخانی، شنبه در امامزاده صالح در شمال تهران برگزار شد. شمخانی در حمله روز نخست به بیت رهبری به همراه علی خامنه‌ای و تعدادی از مقامات ارشد جمهوری اسلامی کشته شد.
 مراسم تشییع علی شمخانی پس از دو هفته در تهران برگزار شد

دو هفته پس از حمله‌ای که به کشته شدن علی شمخانی، دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی ایران انجامید، رسانه‌های این کشور می‌گویند او امروز در حرم امامزاده صالح در شمال تهران به خاک سپرده شده است.

رسانه‌های ایران می‌گویند شمخانی در پی حمله‌ای کشته شد که مقام‌های جمهوری اسلامی آن را به اسرائیل نسبت داده‌اند.

شمخانی از چهره‌های شناخته‌شده در ساختار امنیتی و سیاسی جمهوری اسلامی بود که پیش‌تر نیز در جریان جنگ ۱۲ روزه در تابستان گذشته هدف حمله قرار گرفته بود، اما از آن حمله جان به در برد.
شمخانی؛ از رجزخوانی تا مرگی شادی‌آفرین برای داغ‌داران دی
در جریان جنگ ۱۲ روزه و رویدادهای پس از آن، نام علی شمخانی به عنوان دبیر شورای دفاع بارها مطرح شد؛ از ماجرای حمله به محل اقامت او گرفته تا جنجال‌های مربوط به خانواده‌اش.
 
در اسفندماه ۱۴۰۴ کشته شدن شمخانی با سِمت مشاور علی خامنه‌ای و با وجود آن که رسانه‌های حکومتی از او به عنوان یکی از چهره‌های مهم امنیتی جمهوری اسلامی یاد کردند، ابراز شادمانی شمار چشمگیری از مردم ایران را در پی داشت که کشتار معترضان دی‌ماه به دستور خامنه‌ای، داغ بر دل آنها گذاشته بود.
 
هشدار تخلیه سپاه برای دبی با کپی کردن از روش ارتش اسرائیل
 

منوتو- سپاه پاسداران با ارائه گرافیک‌هایی مشابه آن‌چه ارتش اسرائیل در شبکه‌های اجتماعی خود از نقاط حمله در ایران منتشر می‌کند، به ساکنان و افراد مقیم در امارات متحده عربی هشدار داد از محدوده بنادر جبل‌علی، خلیفه و فجیره فاصله بگیرند.

در این هشدار، باز هم مشابه رویه ارتش اسرائیل، ادعا شده « این مناطق به‌دلیل حضور و اختفای نیروهای نظامی ایالات متحده در میان تأسیسات غیرنظامی، به اهدافی مشروع تبدیل شده‌اند و در ساعات آینده مورد هدف قرار می‌گیرند.»
مشاهدات یک شهروند تهرانی از جنگ و فضای امنیتی در روز چهاردهم جنگ
با قطع دسترسی‌ها در ایران، به‌ویژه به‌دلیل قطع اینترنت، تنها شمار اندکی از شهروندان عادی توانسته‌اند در این ۱۴ روزی که از آغاز جنگ می‌گذرد، روایت‌هایی از مشاهدات و احساسات خود منتشر کنند.

آن‌چه می‌شنوید، صدای یکی از ساکنان مرکز تهران است که در پیامی صوتی برای رادیو فردا، از آن‌چه این روزها در سطح پایتخت می‌بیند و تجربه می‌کند، می‌گوید.

برای حفظ هویت این شهروند، زنی حدوداً چهل‌ساله که نامش نزد رادیو فردا محفوظ است، صدای او تغییر داده شده است.
لحظه خروج نیروهای نظامی، امنیتی ایران از یک مدرسه
 
یک شهروند روز شنبه ۲۳ اسفندماه ویدیویی از یک مدرسه دخترانه با نام دبستان «مهدیه» در تهران ارسال کرده که در آن نشان داده می‌شود نیروهای امنیتی و نظامی با خودرو و موتور از این نهاد آموزشی خارج می‌شود. نیروهای نظامی جمهوری اسلامی با آغاز جنگ در مدارس و اماکن عمومی مستقر شده‌اند.
+43
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۶
    arian1 - ابادان، ایران
    شاید سر شمخان
    1
    8
    شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    setayeshz565 - وین، اتریش
    سر نداشت چون اصلا جنازه اون بیشرف نبوده،معلوم نیست جسد کیو به جای خودش جا زده،اون مارمولک هفت خط همه رو رنگ میکنه،این بارم قطعا از مرگ قسر در رفته😏
    3
    16
    شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    گور دجال زار می بینم - نیده، ترکیه
    تروریست مهدی خزعلی امروز در مصاحبه با صدای آمریکا بشدت عصبی بو و فریاد میکشید! بنظر سقوط حتمی و نزدیک است!
    1
    16
    شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    به امید فردایی بهتر - تهران، ایران
    سرش تو‌ ماتهت خامنه ای هست، حالا وقتی خواستن اون رو خاک کنند، سر او‌رو هم‌میکشن‌بیرون میکنن تو ماتهت مجتبی
    0
    10
    شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران
    سرش پیش آذر خانم هست.
    0
    8
    شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    درجه اش رو گرفتن 😂😂😂 سردار بی سر شد. آذر مال منه ها غنیمت کافرانه
    0
    8
    شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.