روایت‌های گردشگران گرفتار در دبی: مقابل هتل من ساختمانی را بمباران کردند

یورونیوز: دبی سال‌ها به عنوان واحه‌ای امن و باثبات در منطقه‌ای پرتنش معرفی شده بود، به همین دلیل این وضعیت گردشگران و ساکنان را شوکه کرده است.

تعطیلات رویایی برای بسیاری به کابوسی پراضطراب تبدیل شده است.

با تشدید درگیری در منطقه، گردشگران در دبی، دوحه و دیگر مقاصد پرطرفدار خاورمیانه به توصیه مقام‌ها در اقامتگاه‌های خود مانده و پناه گرفته‌اند.

در چند روز گذشته خیلی‌ها در شبکه‌های اجتماعی از این گفته‌اند که سفرشان چگونه به شکلی غیرمنتظره و هولناک عوض شده؛ از انفجارهای نزدیک تا تخلیه اجباری.

دبی سال‌هاست به‌عنوان یک واحه امن و باثبات در منطقه‌ای بحرانی معرفی می‌شود، برای همین رخدادهای اخیر ساکنان و گردشگران را به‌شدت شوکه کرده است.

با بسته‌بودن فرودگاه‌ها و حریم‌های هوایی، مسافران در بلاتکلیفی گرفتار شده‌اند و نمی‌دانند چه زمانی می‌توانند به خانه برگردند.
«مقابل هتل من ساختمانی را بمباران کردند»
در سراسر خاورمیانه، مقام‌ها از ساکنان و مسافران می‌خواهند در خانه یا محل اقامت خود بمانند و از پنجره‌ها، درها و فضاهای باز دور شوند.

گردشگران در دبی و دوحه از داخل هتل‌هایشان عبور موشک‌ها و پهپادها را بر فراز شهر دیده‌اند.

در دبی، هتل پنج‌ستاره فیرمونت د پام پس از برخورد قطعات سقوط‌کرده از آسمان در جریان حمله موشکی ایران در روز شنبه دچار آتش‌سوزی شد.
به گفته مقام‌های محلی، روز شنبه فرودگاه‌های دبی و ابوظبی بر اثر برخورد آوار پهپادها آسیب دیدند؛ رویدادی که به کشته‌شدن یک نفر و زخمی‌شدن حدود دوازده نفر انجامید.

سیم جی ایونز، قهرمان بدنسازی بریتانیایی، روز یکشنبه در حالی که منتظر خبر پروازش به نیویورک بود، از دبی در شبکه‌های اجتماعی نوشت.

او در پستی در اینستاگرام نوشت: «در یک روز و نیم گذشته شاهد صحنه‌هایی غیرواقعی بوده‌ایم؛ ساختمان‌هایی که از برخورد پهپادهای منهدم‌شده می‌لرزند و انفجارهای دوردست که شیشه‌ها را تکان می‌دهد.»

با وجود تنش‌های مداوم در منطقه پیرامونی، چنین حوادثی در دبی کم‌سابقه بوده است.

چینزیا بیانکو، کارشناس خلیج فارس در شورای روابط خارجی اروپا، در ایکس نوشت: «این بدترین کابوس دبی است، چون تمام موجودیتش بر این بنا شده بود که در منطقه‌ای بحرانی یک واحه امن باشد.»

او افزود: «شاید بتوان راهی برای تاب‌آوری پیدا کرد، اما بازگشتی به گذشته وجود ندارد.»

بسیاری از گردشگران تاکید کرده‌اند که رخدادهای اخیر تا چه حد غیرمنتظره بوده است.

ایزابلا-ری بندا، تولیدکننده محتوای سفر از استرالیا، در اینستاگرام نوشت: «یک لحظه داشتم برای مادرم ویدیو لباس‌ها در دبی می‌فرستادم... لحظه بعد ویدیوهای آزاردهنده‌ای می‌فرستم و سعی می‌کنم با خانواده‌ام حرف بزنم، چون مقابل هتلم یک ساختمان بمباران شد.»

دنیس کران از ایرلند شمالی همراه خانواده‌اش برای تعطیلات به این امارت آمده است. او می‌گوید روز یکشنبه تلاش کردند برای خوردن غذا بیرون بروند، اما به آنها گفته شد به هتل برگردند.

او در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «واقعا سعی می‌کنم جلوی بچه‌هایم لبخند بزنم و وانمود کنم همه‌چیز خوب است... اما از ترس می‌لرزم. همه‌جا تعطیل است و صداهای مهیب مدام ادامه دارد.»
«هیچ‌کس چیزی به ما نمی‌گوید»
حریم‌های هوایی بسته شده و پروازها در فرودگاه‌های سراسر خلیج فارس برای سومین روز متوالی متوقف شده است؛ وضعیتی که بر صدها هزار مسافر تاثیر گذاشته است.

این وضعیت بسیاری از گردشگران را در برزخ بلاتکلیفی رها کرده و آنها نمی‌دانند چه زمانی ممکن است بتوانند به خانه برگردند.

برخی می‌گویند برقراری تماس یا گرفتن راهنمایی از سفارتخانه‌ها و شرکت‌های هواپیمایی برایشان بسیار دشوار بوده است.

یک زوج ایتالیایی در دبی تجربه خود را آنلاین بازگو کردند. آنها گفتند: «همراه دوستانمان در تعطیلات هستیم، تلاش می‌کنیم با سفارت ایتالیا تماس بگیریم، اما هیچ‌کس چیزی به ما نمی‌گوید.»

اولی ناتن از ناتینگهام از دبی نوشت: «ارتباط‌گیری شرکت امارات واقعا ضعیف بوده؛ هیچ توضیحی درباره ماندن ما در هتل، هزینه‌های غذا یا این‌که چه برنامه‌ای برای خارج‌کردن ما از اینجا دارند نداده‌اند.»

به مسافرانی که در امارات متحده عربی گرفتار شده‌اند اطلاع داده‌اند که در صورت لغو پروازشان، هزینه اقامت در هتل و وعده‌های غذایی آنها پرداخت خواهد شد.

گفته می‌شود شرکت هواپیمایی قطر و فرودگاه بین‌المللی حمد دوحه برای مسافران منتظر، کوپن غذا توزیع کرده‌اند.

ارشاد کلیب‌الله، یکی از مسافران، گفت: برای مسافران در هتل‌های پنج‌ستاره سراسر دوحه اتاق تدارک دیده‌اند «و برای صبحانه، ناهار و شام هم کاملا رسیدگی می‌شود».

او در پستی در ایکس افزود: «به ما اطمینان داده‌اند که تا زمانی که حریم هوایی بسته است، اقامت و غذا تامین خواهد شد.»
+12
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۷
    We-Texas-Iran - تگزاس، ایالات متحده امریکا
    بعضی ها همیشه تخمی زندگی میکنند وسط این کشمکش در منطقه میرن مسافرت خلیج فارس ؟
    0
    17
    دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.