خبرگزاری ایرنا: ۲۴ دانش‌آموز دختر در میناب در حمله آمریکا و اسرائیل کشته شدند

خبرگزاری ایرنا به نقل از یک مقام استانداری در هرمزگان خبر داد که ۲۴ دانش‌آموز دختر در انفجار در مدرسه‌ای در شهر میناب کشته شده‌اند.

این اولین خبر از مرگ غیرنظامیان در ایران در عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل است.

فرماندار ویژه میناب این خبر را اعلام کرده است.

پیشتر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان گفته بود که یک مدرسه دخترانه «هدف مستقیم» حمله قرار گرفته و در این حمله پنج دانش‌آموز کشته شده‌اند.

این آمار قطعی نیست و احتمال بالا رفتن آن وجود دارد.
سپاه پاسداران حملات موشکی به پایگاه‌های آمریکا در خاورمیانه را تأیید کرد
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز شنبه در اطلاعیه‌ای تأیید کرد که شماری از پایگاه‌های ایالات متحده در خاورمیانه را هدف حملات موشکی خود قرار داده است.

این نیروی نظامی گفته که «موشک‌ها و پهپادهای سپاه پاسداران مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی ارتش آمریکا در بحرین و سایر پایگاه های آمریکا در کشورهای قطر و امارات و همچنین مراکز نظامی و امنیتی در قلب سرزمین‌های اشغالی را مورد هدف سخت قرار دادند».

بر اساس این اطلاعیه، حملات موشکی و پهپادی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ادامه خواهد داشت.

سپاه پاسداران در فهرست «سازمان‌های تروریستی» ایالات متحده و اتحادیه اروپا قرار دارد.
لحظه برخورد موشک جمهوری اسلامی به پایگاه نیروی دریایی آمریکا در بحرین
ویدیوی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، برخورد موشک جمهوری اسلامی به پایگاه‌ نیروی دریایی آمریکا در بحرین را نشان می‌دهد.
شلیک حدود ۳۵ موشک بالستیک از ایران به سوی اسرائیل از صبح امروز
بر اساس ارزیابی‌های اولیه نظامی در اسرائیل، از صبح امروز حدود ۳۵ موشک بالستیک از سوی ایران به سمت این کشور شلیک شده است.

به گفته منابع نظامی، بخشی از این موشک‌ها توسط سامانه‌های پدافند هوایی رهگیری شده و برخی دیگر در مناطق باز فرود آمده‌اند.

همچنین گزارش‌هایی از سقوط بقایای موشک‌ها و رهگیرها در نقاط مختلف اسرائیل منتشر شده است. منابع امدادی اعلام کرده‌اند که در پی این رویداد، یک نفر به طور سطحی زخمی شده است.

یک منبع آگاه به رویترز گفت که پیت هگست، رئیس پنتاگون، و ژنرال دن کین، رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده، حمله آمریکا علیه جمهوری اسلامی را از اقامتگاه ترامپ در مارالاگو در فلوریدا، جایی که ترامپ در حال حاضر در آنجا اقامت دارد، زیر نظر دارند.
 شورای عالی امنیت ملی: مردم در صورت امکان از تهران خارج شوند
شورای عالی امنیت ملی ایران، در. بیانیه‌ای در واکنش به حملات صورت گرفته از سوی آمریکا و اسرائیل از مردم خواسته است تا آرامش خود را حفظ کنند و در صورت امکان از تهران خارج شوند.

در بخشی از این بیانیه آمده است: «با توجه به اینکه حملات آمریکا و اسرائیل در تهران و برخی شهرها ادامه خواهد داشت، لذا تا آنجا که ممکن است ضمن حفظ آرامش، به شهرهای دیگری که برایتان امکان‌پذیر است سفر نمایید.»

در این بیانیه همچنین آمده است که مدارس و دانشگاه‌ها تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود. در عین حال بانک‌ها به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

شورای عالی امنیت ملی ایران، در بیانیه خود همچنین اضافه کرده که ادارات دولتی فعلا به صورت ۵۰ درصد به فعالیت خود ادامه می‌دهد.
بیمارستان‌های اسرائیل در بالاترین سطح آماده‌باش قرار گرفتندحمله ایران به بندر حیفادر پی آغاز حملات مشترک آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی، نشریه "تایمز اسرائیل" گزارش داد، وزارت بهداشت اسرائیل به تمامی بیمارستان‌های این کشور دستور داده است در بالاترین سطح آماده‌باش قرار گیرند و فعالیت‌های خود را به بخش‌های محافظت‌شده و زیرزمینی منتقل کنند.

وزارت بهداشت اسرائیل از بیمارستان‌های این کشور خواسته است درمان‌های سرپایی و عمل‌های جراحی غیرضروری لغو شده و درمانگاه‌ها تنها خدمات حیاتی و ضروری مانند دیالیز را ارائه می‌دهند.

طبق این دستورالعمل از بیمارستان‌ها خواسته شده بیماران غیرضروری را ترخیص کرده و به خانه یا مراکز مراقبتی منتقل کنند.

وزارت بهداشت اسرائیل از شهروندان نیز خواسته است برای موارد غیراضطراری به بیمارستان مراجعه نکنند تا ظرفیت مراکز درمانی برای رسیدگی به شرایط احتمالی جنگی حفظ شود.
وزارت دفاع امارات می‌گوید چندین موشک ایران را با موفقیت رهگیری کرده است
وزارت دفاع امارات متحده عربی از «رهگیری موفقیت‌آمیز» چندین موشک ایرانی خبر داده است.

این وزارتخانه در بیانیه امروز خود گفت که امارات متحده هدف «حمله‌ بی‌رحمانه موشک‌های بالستیک ایران» قرار گرفته و پدافند هوایی این کشور با موفقیت چندین موشک را رهگیری و سرنگون کرده است.

این بیانیه همچنین از ریزش ساختمان در یک منطقه مسکونی در شهر ابوظبی خبر داده که منجر به خسارات مادی و مرگ یک نفر با «ملیت آسیایی» شده است.

وزارت دفاع امارات تاکید کرده که اوضاع امنیتی در کشور تحت کنترل است و مسئولان تحولات را زیر نظر دارند.

این وزارتخانه ضمن محکوم کردن حملات ایران، این اقدام را نقض آشکار حاکمیت ملی و قوانین بین‌المللی دانست و پاسخ به این تشدید تنش و اتخاذ اقدامات لازم برای محافظت از کشور، مردم و ساکنان خود، را حق محفوظ خود اعلام کرد.
استقبال سناتور گراهام از عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی
لیندزی گراهام، عضو ارشد در سنای آمریکا، روز شنبه از آغاز عملیات نظامی علیه جمهوری اسلامی استقبال کرد و گفت که این عملیات «خشن و گسترده و در نهایت موفق خواهد بود».

سناتور گراهام در پی دور تازه اعتراضات در ایران در دی‌ماه گذشته بارها خواستار حمله نظامی به خاک ایران شده بود.

او روز شنبه در پیامی در شبکه ایکس نوشت: «سقوط رژیم آیت‌الله که دستش به خون آمریکایی‌ها آلوده است لازم است.»
+5
رأی دهید
-51

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۱
    Nagonsar - مونیخ ، آلمان

    این جنگ جنگی است که سرنوشت ایران را بعنوان یک کشور روشن میکنه یعنی اگر جنگ باخته بشه ترکمنچای و سعداباد هدیه به ایران بودند!قتل عام این دانش آموزان اگر واقعیت داشته باشه، نشون میده هدف نابودی ایران است نه رژیم! دریغ است که ایران ویران شود!!
    48
    7
    شنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۹
    Arezooo - زوریخ ، سوییس

    حتما موشک خودشون بوده که با بدنه آبگرمکن درست کردن از خط خارج شده ، خدا به این مردم ایران رحم کنه با این حکومت بوزینه های ولایی
    14
    46
    شنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    hamid4053 - اصفهان، ایران

    بدون شک کار همین رژیم وحشی صفت اشغالگر اسلامی بوده از این اشغال‌های اسلامی هر اقدامی انجام میشود
    14
    46
    شنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۸
    keyanrad - منچستر، انگلستان

    خود بی‌همه چیزشون زدن حیوانات وحشی شرف‌ دارند به این لکه‌های ننگ بشریت (حکومت اسلامی و هر چی مسلمونه)
    11
    40
    شنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۶
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا
    صدای مرگ بر شاه و الله اکبر مینی رهبر بگوش نمی رسد. کسی هست فرق نظام قبلی را با این نظام توضیح دهد ؟
    19
    4
    شنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Free Press - لندن، انگلستان

    یک سینما رکس دیگه از جنایات جمهوری اسـ...، رژیمی کودک کش که برای بقا از هیچ جنایتی نمیگزرد. همدردی با خوانواده های این عزیزان پرپرشده.
    5
    49
    شنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    juvel - اسلو، نروژ

    حاضرم شرط ببندم خوده بی ناموسشون ( سپاه ) زده که بندازه گردن اسراییل !
    6
    30
    شنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۲
    samamos - میدلزبرو، انگلستان

    حکومت وحشی که وسط جنگ بچه ها رو تو مدارس نگه میداره، معلومه هدفش چیه
    6
    28
    شنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    universe123 - لندن، انگلستان
    <<< رضا تفرقه و ملاها = خائن >>>>> ببینید چگونه ایران‌زمین در طول تاریخ به‌دست شاهان خود و مذهبی ها مثل همین رژیم دچار تجزیه شد؛ شاهانی که بخش‌هایی از سرزمین ایران بزرگ را به روسیه واگذار کردند، و حاج ممد نیز به‌عنوان فرزند همان جریان خیانت‌بار، بحرین و مناطقی نزدیک مرزهای ترکیه و ارمنستان را بخشید. امروز هم بازماندگان همان تفکر، سرزمین کوروش را در معرض دخالت بیگانگان قرار داده‌اند تا به بهانه‌های مختلف بمباران و ویران شود. آخوند بی عرضه هم که کشور را نابود کرد. در سیاست امروز دنیا، بمباران هیچ کشوری هرگز اقدامی انسان‌دوستانه نیست؛ بلکه همیشه پشت آن منافع و اهداف قدرت‌ها نهفته است. دردناک‌تر این است که هنوز بسیاری از مردم ما این واقعیت را درک نکرده‌اند و به آن بلوغ سیاسی لازم نرسیده‌اند. اگر کورش ما زنده بود هرگز چنین چیزی را به ایران بزرگ را قبول نمیکرد.
    15
    4
    شنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا
    محمدرضاشاه پهلوی نه تنها به عنوان یک پادشاه، بلکه به عنوان یک رهبر اصلاح‌طلب و توسعه‌گرا شناخته می‌شود. اصلاحات او در قالب "انقلاب سفید" شامل اقداماتی چون: - آزادی زنان: اعطای حق رأی به زنان پیش از بسیاری از کشورهای اروپایی و فراهم کردن فرصت‌های شغلی و آموزشی برابر برای آنان. - اصلاحات ارضی: بازتوزیع زمین‌های بزرگ و کاهش نابرابری در مالکیت زمین. - مدرنیزاسیون: سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های اقتصادی، صنعتی، و فرهنگی کشور. - آموزش و بهداشت: ساخت مدارس و دانشگاه‌های مدرن، ارتقاء سطح سواد، و ایجاد سیستم بهداشتی پیشرفته. - بالا بردن طبقه متوسط با دانش‌پژوهی. - تعامل با بیگانگان از روسیه دشمن دیرینه ایران تا امریکا. - بهره‌برداری از نیروی نیمی از جمعیت کشور همانا زنان. - گسترش آزادی‌های نسبی! - داشتن ارتش نیرومند و مجهز درمقابل دشمنان آتی. - ارز بسیار قوی در دنیا با نام ریال ایرانی! و و ... ✌🏽 تنها مزیت جمهوری انسان‌ستیز اسلامی همانا برملا کردن فجایع دین ضدبشری اسلام نه‌تنها برای ایرانیان بلکه برای جهانیان!
    5
    10
    شنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۹
    Arezooo - زوریخ ، سوییس
    چه سریع این رو خبرگزاری ایرنا ارسال کرده ، کار کار خودشان هست ، موشک های اسرائیلی نقطه زن هستند و دلیلی برای زدن یک مدرسه ندارند ، کرم از تو کو....خود آخوند بی حیثیت در میاد
    5
    12
    شنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۶
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا
    آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان
    آفرین، فقط شما تنها ؟ متاسفم ولی نمره ات ۱۹ از۲۰ ، ۹۵ از ۱۰۰ هست
    3
    0
    شنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    (فریاد در پرانتز) - رم، ایتالیا
    عزیزان موشک خود سپاه به این مدرسه اصابت کرده. این رژیم ددمنش و کودک کش و اشغالگر سابقه طولانی در قربانی کردن مردم خدرش دارد در برابر حملات خارجی که مظلوم نمایی کند و بتواند اذهان مردم داخل ایران به نفع خودش تغییر بدهد. حتی اینها نقشه دارند که جنازه های جاوید نام هایی که قتل عام شدند و هنوز به خانواده هایشان تحویل داده نشدند را به عنوان قربانیان این حمله به مردم جا بزنند که اینها دارند کودکان و مردم عادی را هدف قرار می‌دهند ولی زهی خیال باطل چون دست این قاتلان برای همه رو شده است. به پایان سلام کن ای دیکتاتور مفعول چلاق موشعلی.
    1
    6
    شنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.