العربیه: حزب‌الله عملاً تحت کنترل مقامات سپاه قرار گرفته و برای جنگ آماده می‌شود

العربیه: سپاه پاسداران حزب‌الله را برای جنگ آماده می‌کند
دویچه وله: به گزارش شبکه "العربیه" گروه تروریستی حزب‌الله عملاً تحت کنترل مقامات سپاه پاسداران قرار گرفته است. این در حالی است که جمهوری اسلامی خود را برای احتمال جنگ با آمریکا و اسرائیل آماده می‌کند.

بر اساس گزارشی از شبکه "العربیه"، منابع نزدیک به گروه تروریستی حزب‌الله اعلام کرده‌اند که این گروه عملا تحت کنترل سپاه پاسداران جمهوری اسلامی قرار گرفته است.

این اقدام در چارچوب آمادگی جمهوری اسلامی برای احتمال جنگ با ایالات متحده و اسرائیل صورت می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، مقامات سپاه که برخی از آنان به‌تازگی از ایران وارد لبنان شده‌اند، مأمور بازسازی توانمندی‌های نظامی حزب‌الله هستند و شخصا نیروهای این گروه را در مناطق مختلف لبنان هدایت می‌کنند.

این منابع همچنین گفته‌اند سپاه با اعضای یگان موشکی حزب‌الله در محلی در دره بقاع لبنان دیدار داشته‌اند. این مکان شامگاه جمعه در جریان موجی از حملات هوایی اسرائیل هدف قرار گرفت.

در این حملات، دست‌کم ۵۰ نفر زخمی و ۱۲ نفر کشته شدند، از جمله یک عضو ارشد گروه تروریستی حزب‌الله.
حملات اسرائیل به مراکز فرماندهی حزب‌الله و حماس
در همین حال ارتش اسرائیل اعلام کرد این حملات مراکز فرماندهی گروه‌های تروریستی حماس و حزب‌الله در لبنان را هدف قرار داده است.

به گفته منابع نزدیک به حزب‌الله، آغاز یک عملیات نظامی گسترده‌تر از سوی اسرائیل علیه این گروه "تنها مسئله زمان" است.

در همین حال، روزنامه لبنانی "نداء الوطن" که رویکرد انتقادی به حزب‌الله دارد، به نقل از "منابع سیاسی برجسته" گزارش داده است که بیروت باید در صورت وقوع جنگ میان آمریکا و ایران بی‌طرفی خود را اعلام کند و اجازه ندهد حزب‌الله لبنان به جنگ با اسرائیل کشیده شود.

پایگاه خبری "وای‌نت" نیز این هفته گزارش داده بود که ایران حزب‌الله را تحت فشار قرار داده تا در صورت وقوع جنگ با اسرائیل، در کنار تهران وارد درگیری شود.

نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله، ماه گذشته گفته بود این گروه در صورت وقوع جنگ بی‌طرف نخواهد ماند.

ترامپ در واشنگتن با افزایش فشار بر حکومت ایران اعلام کرد که در صورت عدم حصول توافق، "اتفاقات بدی" رخ خواهد داد و برای این منظور بدون ارائه جزئیات بیشتری مهلتی حدود ۱۰ تا ۱۵ روز تعیین کرده است.
+1
رأی دهید
-5

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۰
    Geelongcats - سیدنی، استرالیا
    سرنوشت شیخ نصرالله و سلامی و حاجی زاده و سلیمانی در انتظار تروریست های سپاه و حزب الله.
    0
    1
    یکشنبه ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۱:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Allen1983 - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
    این ولدزناها که عاشق چشم و ابروی سپاه و ایران و جمهوری اسلامی نیستند، این نره خرها فقط دنبال پولهای این مملکت هستند، اینا همون بیشرفهایی هستند که پولهای مردم ایران رو میخورن و مردم ایران رو یا شکنجه میکنند و یا میکشند . خدا لعنت کن سران دزد و مفعول و کثیف این حکومت رذل آدمکش را . لای خاک برن همشون از سران و ملاها و پاسدارها و اختلاسگرها و دزدها رو
    0
    1
    یکشنبه ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۱:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.