نخست‌وزیر اونتاریو: کسانی که می‌خواهند اعتراض خیابانی کنند باید از ایرانی‌ها یاد بگیرند

داگ فورد، نخست‌وزیر استان اونتاریو، در گفتگو با خبرنگار «گلوبال نیوز» با تمجید از جامعه ایرانیان، تجمع اخیر آن‌ها در تورنتو در «روز جهانی اقدام» را که به گفته او بیش از ۳۵۰ هزار شرکت‌کننده داشت، «بزرگترین و متمدنانه‌ترین» تجمع در نوع خود توصیف کرد.

فورد با اشاره به رفتار قانون‌مدارانه معترضان ایرانی گفت: «آن‌ها به افسران پلیس گل رز می‌دادند و پس از اتمام تجمع، زباله‌ها را از سطح خیابان جمع‌آوری کردند. هر کسی که می‌خواهد نظر خود را در یک جامعه دموکراتیک بیان کند، باید از شیوه و الگوی جامعه ایرانی درس بگیرد.»

نخست‌وزیر اونتاریو در ادامه با ابراز علاقه قلبی به جامعه ایرانی، آن‌ها را افرادی بسیار باهوش و تاثیرگذار در اقتصاد معرفی کرد که همواره به قانون احترام می‌گذارند. 

او همچنین با انتقاد شدید از جمهوری اسلامی، حاکمان فعلی را «دیکتاتور» و «مستبد» نامید که به کشتار مردم بی‌گناه روی آورده‌اند. 

داگ فورد در پایان بر ضرورت تغییر رژیم و بازگشت آزادی و دموکراسی به ایران تاکید کرد و گفت که ایران با ۹۰ میلیون جمعیت و مردمی هوشمند، می‌تواند کشوری شکوفا باشد.
مردم خیلی تغییر کرده‌اند؛ خودشان ایجاد ائتلاف را یاد گرفته‌اند
به نظر می‌رسد تغییرات شگرف اجتماعی در حال انجام است و مردم ایران در حال نوعی دگرگونی و بلوغ قرار گرفته‌اند.
+75
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۶
    hamid4053 - اصفهان، ایران
    خدا رو شکر که هموطنان ما در خارج از کشور فرهنگ ایرانی را به دنیا نشان می‌دهند. تا همه بدانند مردم ایران با حکومت اشغالگر وحشی اسلامی از نظر فرهنگی از زمین تا آسمان با هم فرق دارند. حکومت غیرقانونی اشغالگر ایرانی کش وحشی منحوس اسلامی افرادی بی فرهنگ لات و اوباش میباشند.
    10
    15
    ‌چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    paksan - ایران، ایران
    همین اوباش و اراذل در پیج های اینستای خودشون مردم داخل ایران را تشویق میکنند به کشتن و آتش زدن و تخریب کشور خودشون. اینها متمدن هستند؟ اینها یک عده مزدور خود تحقیر فلک زده هستند که از ترس اخراج شدن و از ترس پلیس خارجی ها در حال لیس زدن آنها هستند ولی همینا اگر ایران بودند هر کاری دلشون میخواد باید بکنند وگرنه دیکتاتوریه؟! من خیلی خوشحالم که استاندار انتاریو این مطلب را گفته و این نشان از حجم عظیم تناقض این افراد هستش که حجم تخریب و آتش زدن و کشتن ماموران و مردم عادی با سلاح گرم و سرد توسط معترضین نماها در داخل ایران را نمی بینند و میگند کشتن مردم بوده ولی در خارج از کشور اعتراض اینها را اینطوری تبلیغ میکنند!!! به نظر من قوه قضائیه ایران میتونه علیه همین افرادی که در پیج هاشون عاملیت داشتند در تخریب کشور اعلام جرم و درخواست قرامت از این کشورها و استانداری مثل داگ فورد بکنه. تعریف اینها نه بخشی از تبلیغات اینها برای رای جمع کردن و حزب بازی خودشون هستش ولی به نظر من این اقرارها کاملا به نفع مردم داخل ایران هستش که بفهمند همینها که به شماها میگند تخریب و بکشید و آتش بزنید در خارج چطوریند
    13
    3
    ‌چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.