ابوالفضل قدیانی: خامنه‌ای از مردم، به‌خاطر انزجاری که از او دارند، انتقام گرفت

ابوالفضل قدیانی، زندانی سیاسی و از مخالفان سرسخت رهبر جمهوری اسلامی، در بیانیه‌ای از داخل زندان اوین، سرکوب خونین اعتراضات را «جنایت علیه بشریت» خواند و آن را انتقام‌جویی رهبر جمهوری اسلامی از «انزجار مردم ایران» نسبت به خود توصیف کرد.

آقای قدیانی در این بیانیه، با اشاره سخنرانی ۱۳ دی ماه علی خامنه‌ای نوشت از هنگامی که این «خودکامه تبهکار و جنایت‌پیشه ایران در یک سخنرانی شوم و مرگ‌طلبانه با کینه‌توزی و انتقامجویی فرمان قتل‌عام معترضان مخالف نظام را صادر کرد تا امروز هزاران هزاران جان عزیز به دست مزدوران خون‌ریز او به قتل رسیده‌اند و ایران را عزادار کرده‌اند».

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در این سخنرانی با اغتشاشگر خواندن معترضان در خیابان‌ها گفته بود: «مسئولان باید با معترض حرف بزنند، اما حرف زدن با اغتشاشگر فایده‌ای ندارد. باید اغتشاشگر را سر جای خود نشاند.»

ابوالفضل قدیانی با نقل این جمله از خامنه‌ای در بیانیه‌اش نوشت این «یعنی معترضان مخالف نظام را به قتل برسانید. این جمله نشان از دشمنی پایان‌ناپذیر و کینه‌توزی و انتقام‌جویی علی خامنه‌ای قدرت‌پرست نسبت به ملت ایران دارد».

به‌گفته این زندانی سیاسی سرشناس، دلیل این کینه‌توزی این است که رهبر جمهوری اسلامی «از میزان انزجار ملت ایران نسبت به خود آگاه است و به‌روشنی می‌داند که مردم تحملش نخواهند کرد».

آقای قدیانی در بخش دیگری از بیانیه خود تأکید کرد که «اکثریت قاطع مردم می‌خواهند او مسالمت‌آمیز برود و شر خود را از سر ملت و کشور کم کند، اما علی خامنه‌ای انتقام خونینی از مردم گرفت و حمام خونی به راه انداخت که هیچ لشگر غاصبی با این ملت نکرده بود».

ابوالفضل قدیانی همچنین از نیروهای سرکوب هشدار داد که از میدان سرکوب خارج شوند و خود را «فدای مطامع جهنمی» رهبر جمهوری اسلامی برای حفط «حکومت ننگین نامشروع» خود نکنند.

او همچنین از «تمامی جریان‌های سیاسی که دل در گرو استقلال و آزادی ایران دارند» خواست «حساب خود را از جمهوری ننگین اسلامی جدا کنند و کنار مردم به ستوه‌‌آمده و جان‌به‌لب بایستند».

این زندانی کهنسال سیاسی در بیانیه‌اش بار دیگر تأکید کرد که «مسالمت‌آمیزترین و خشونت‌پرهیزترین شیوه تغییر نظام این است که علی خامنه‌ای مستبد تبهکار و جنایت‌پیشه ایران از مردم ایران طلب عفو کند، استعفا دهد و کنار رود تا مردم ایران با برگزاری رفراندم تغییر نظام حکومت دلخواه خود را انتخاب کنند».
رضا خندان از زندان اوین: سرکوب هولناک اعتراضات برای برجا گذاشتن "زمین سوخته" بود که پیش‌تر وعده داده شده بود
رضا خندان، کنشگر مدنی زندانی، با انتشار یادداشتی از داخل زندان نوشت سرکوب اعتراضات دی‌ماه فقط سرکوب نبود «بلکه تلاش برای خم کردن کمر ملت و برجا گذاشتن "زمین سوخته" بود که پیش‌تر وعده داده شده بود».

در این یادداشت که نسرین ستوده، همسر رضا خندان، آن را روز دوشنبه ۶ بهمن منتشر کرد، آقای خندان نوشته است زندانیان اوین ذره‌ذره خبرهای هولناکی از «قتل‌عام بسیار بسیار گسترده مردم در خیابان‌های شهرها و روستاهای کشور» به گوش‌شان می‌رسد و افزوده است: «تا به خود بیاییم و بزرگی و وسعت جنایات را درک و هضم کنیم، خبرهای هولناک‌تر و دهشتناک‌تری بر سرمان آوار می‌شود که قابل هضم نیستند.»

این زندانی سیاسی همچنین با تأکید بر این‌که ابعاد کامل جنایات رخ‌داده هنوز روشن نیست، افزوده است «آن‌چه تا این‌جا به‌طور قطع مشخص شده است، یکی از بی‌رحمانه‌ترین، سهمگین‌ترین و خونبارترین کشتارها و سرکوب‌های تاریخ اعتراضات جهان در مدت کوتاهی بوده است».

رضا خندان در بخش دیگری از این یادداشت که پنجم بهمن نوشته شده، اعلام کرده است که «ما و تمام شهروندان و فعالان حقوق بشر و وکلا باید خواستار تشکیل دادگاه ویژه رسیدگی به جنایات علیه بشریت و تحقیق و رسیدگی و محاکمه‌ی تمام کسانی باشیم که در این کشتار و سرکوب دست داشته‌اند».

رضا خندان، کنشگر مدنی و همسر نسرین ستوده وکیل و فعال مدنی حقوق بشر، از آذرماه سال ۱۴۰۳ در اوین زندانی است.

بر اساس تازه‌ترین داده‌های منتشرشده از سوی خبرگزاری هرانا، تا روز یک‌شنبه ۵ بهمن، شمار کشته‌شدگانِ تأییدشده از سوی این پایگاه حقوق‌بشری به ۵۸۴۸ نفر رسیده است. همچنین شمار کشته‌هایی که وضعیت آن‌ها همچنان در حال بررسی است، ۱۷۰۹۱ نفر اعلام شده است.

هفته‌نامه تایم روز یک‌شنبه، به نقل از دو مقام ارشد در وزارت بهداشت ایران، خبر داد که در دو روز ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه که سرکوب خونین به دست حکومت به اوج خود رسید، «احتمالاً تا ۳۰ هزار نفر» در خیابان‌های شهرهای مختلف کشته شده‌اند.
+49
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۷
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    خوب حالا که بین تعداد بیشتری از مردم منفور شد
    0
    1
    ‌سه شنبه ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.