رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد

رضا پهلوی در کنفرانس خبری در واشنگتن به تاریخ ۱۶ ژانویه ۲۰۲۶ یورونیوز: رضا پهلوی، فرزند آخرین شاه ایران، در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌ان‌ان خواستار اقدام نظامی ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و گفت که تنها راه کمک به معترضان ایرانی، «خنثی کردن ابزار سرکوب رژیم» است.

او اعتراضات اخیر در ایران را یک انقلاب توصیف کرد و گفت: «اعتراضات مردم ایران یک انقلاب واقعی بود، اما متاسفانه رژیم یک جنگ علیه شهروندان خود آغاز کرد.»

آقای پهلوی با اشاره به وضعیت نیروهای نظامی و انتظامی در ایران افزود که برخی از آن‌ها از حضور در محل کار خودداری کرده‌اند و مدعی شد: «رژیم چند مامور نیروی انتظامی را که از سرکوب امتناع کرده بودند، کشته است.»

وی در ادامه به تهدید دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، درباره «پاسخ شدید» به سرکوب معترضان اشاره کرد و گفت اگر این تهدید عملی شود، می‌تواند شرایط را تغییر دهد. او اظهار داشت: «وقتی این رژیم، به‌ویژه از ناحیه ابزارهای سرکوبش، هدف قرار بگیرد و خنثی شود، این به مردم یک فرصت دیگر می‌دهد تا در نهایت کار را تمام کنند.»

وی بار دیگر تاکید کرد که «من به درخواست مردم به‌عنوان رهبر دوران گذار قدم پیش گذاشته‌ام.»

آقای پهلوی در پاسخ به این پرسش که آیا مواضع آقای ترامپ تاکنون مفید بوده است یا نه، گفت: «خیلی از مردم با حرف‌های رئیس‌جمهوری آمریکا که گفت من قرار نیست مثل باراک اوباما باشم، شجاعت پیدا کردند و این حرف را خیلی جدی گرفتند.»

او اضافه کرد که «در این درگیری کاملا ناعادلانه که رژیم در حال قتل‌عام آن‌ها است و آن‌ها هیچ راهی برای دفاع از خود ندارند، چون غیرمسلح هستند، مردم امیدوارند یک چیزی موازنه را به نفعشان تغییر دهد.»

آقای پهلوی تاکید کرد که «بهترین راه برای نجات جان انسان‌ها این است که رژیم را زمانی که در آسیب‌پذیرترین حالت خود است، هدف قرار دهند و همزمان ابزار سرکوبش، یعنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و به طور کلی ابزار سرکوبش را بزنند.»

او همچنین از لزوم افزایش فشار اقتصادی سخن گفت و افزود: «جنبه دیگری هم وجود دارد و آن انزوای اقتصادی رژیم است و فکر می‌کنم بسیاری از دولت‌ها در اروپا در حال بررسی تحریم‌های بیشتر هستند.»

وی تاکید کرد که «اکنون زمان اقدام است.»

آقای پهلوی در پاسخ به پرسش مجری سی‌ان‌ان درباره معنای این جمله و لزوم اقدام عملی آمریکا و غرب فراتر از سخنان سیاسی گفت: «هیچ راه دیگری برای کمک به مردم غیرمسلحی که با این سطح از وحشیگری روبه‌رو هستند وجود ندارد. تنها شانس این است که یک نیروی کمکی از راه برسد. ما تا حدی می‌توانیم مقاومت کنیم، اما در یک نقطه‌ای به پوشش هوایی نیاز داریم.»

او در پایان تاکید کرد: «این کار موازنه را به نفع مردم تغییر خواهد داد.»
رضا پهلوی: آماده ام حتی پیش از سقوط برگردم
ایندیپندنت فارسی: رضا پهلوی در مصاحبه با برنامه «تاگس‌شاو» (Tagesschau) از شبکه «ای‌‌ آر‌ دی آلمان»، در پاسخ به پرسشی درباره بازگشت به ایران گفت در حال برنامه‌ریزی برای این موضوع است و آمادگی دارد حتی پیش از سقوط جمهوری اسلامی به کشور بازگردد.

او تاکید کرد هدفش از بازگشت، حضور در کنار مردم ایران و کمک به هدایت کشور به «مرحله بعدی» است و افزود «زودتر از آنچه تصور می‌شود» در ایران خواهد بود تا بتواند در کنار هم‌میهنانش نقش‌آفرینی کند.

او با اشاره به شعارهای معترضان در ایران، تاکید کرد که حمایت میلیون‌ها هم‌میهن از او، فراتر از یک ادعاست و نامش به عنوان نماد تغییر بر دیوارهای شهرهای ایران نقش بسته است.

 او با بیان اینکه قصد ندارد برای هیچ مقامی نامزد شود و تنها به عنوان «خدمتگزار مردم» و «پدری برای ملت» به فرآیند گذار کمک می‌کند، افزود: «نسل زد (Gen Z) ایران به دلیل پایداری ۴۶ ساله من بر عهد خود، اکنون من را برای هدایت تا پیروزی نهایی فرا می‌خواند.» شاهزاده رضا پهلوی ضمن تاکید بر اینکه به دنبال پاداش یا جایگاه سیاسی نیست، اعلام کرد آماده است نقش تاریخی خود را برای عبور ایران از وضعیت کنونی ایفا کند.
تجمع ایرانیان در مقابل سفارت آمریکا در لندن و درخواست از ترامپ برای کمک به مردم ایران
گروهی از ایرانیان روز شنبه چهارم بهمن مقابل سفارت آمریکا در لندن تجمع کردند و از دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا خواستند تا برای کمک به مردم ایران اقدام کند.
 
ایرانیان مقیم لندن روز شنبه با در دست داشتن پرچم ملی ایران و تصاویری از شاهزاده رضا پهلوی مقابل مقابل سفارت آمریکا حاضر شدند و با شعارهای در حمایت از انقلاب ملی ایران از ترامپ خواستند تا هرچه سریعتر اقدام لازم را علیه جمهوری اسلامی انجام دهد.
+110
رأی دهید
-16

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۶
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    شخصا دهن کسی رو که بگه آزادی از کوله پشتی سربازها بیرون نمیاد رو مورد عنایت قرار میدم. ملت شجاع بارها بیرون آمدن، ولی با دست خالی جلوی منفورترین انسان نماهای مسلح کاری از پیش نمیبرن. فکر کنین اگر اسراییل اون ته دارهای اشغال رو نزده بود یا ترامپ شاشقاسم رو کتلت نکرده بود. کل حشد الشعبی و فاطمیون و حزب الله الان تو ایران بودن. پس دمشون گرم و خار و مادر وطنپرستهای ۱۲ روزه رو.
    5
    18
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    We-Texas-Iran - تگزاس، ایالات متحده امریکا
    یعنی خواهشاً یک جور بزنید که دیگه فرصت سوگواری واسه هم دیگه هم نداشته باشند این سران رژیم ...فقط فقط یک خواهش این عراقچی رو واسه ما زنده بیارینش چون خیلی علاقه مندیم بدونیم ....اشو و دروغاشو واقعا از خودش در میآورد یا از چت چی پیتی هم کمک می‌گرفته خخخخخ بعدها ها واسه دخترش داکیومنتری درست میشه حق داره دخترش بدونه باباش استعدادش تا چه حد بوده
    2
    18
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    «رژیم چند مامور نیروی انتظامی را که از سرکوب امتناع کرده بودند، کشته است.»یعنی می خواهد بگوید ان ۵۰ هزار سپاهی راست بوده و من خالی نبستم و ملت باور کنید که اگر کشته دادید . کی بود کی بود ؟ من نبودم
    14
    1
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    AKBAR_KACHAL - لندن، انگلستان
    بی ناموس پالونی این همه جون بدبخت رو به کشتن دادی سیر نشدی حالا داری آمریکا و اسرائیل رو ترغیب میکنی بمب بریزن سر مردم بدبخت. الاغ نفهم وطن فروش یادت نیست آمریکا وقتی خواست صدام رو نابود کنه چقدر عراقی بیگناه کشته شدن؟ سوریه رو ندیدی تا بشار اسد رفت اسرائیل تمام تاسیسات نظامی و غیر نظامی شو از بین برد. توف تو روح خاندان‌ کثیفت. اون از اجداد کثیفت که نوکر آمریکا و انگلیس بودن اینم از خودت که شدی نوچه اسراییل. توف تو قبر پدرت
    22
    5
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    عقاب ابادان - پاریس، پولینزی فرانسه
    این رژیم اشغالگر وقتی اجنبی تا دندان مسلح اجیر میکند و میگوید به جنگ تمام عیار با مردم دست خالی بروید باید نابود شود شرم بر شما ننگ بر شما باد. آمریکا هم به کمک ما می‌آید تا خودتون و اجنبی ها ی مغتخورتون درست ب...
    2
    14
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    تمام این اراجیف را رضا پهلوی قبل از اعتراضات ۱۴۰۱ به بعد تا اعتراضات بازار و کشته شدن هزاران نفر توسط نیروی های سرکوب رژیم هم بارها زده است ! نقطه سر خط یا بهتر بگوییم ادامه مبارزه از قبل از شروع ان! ان هم در مفتضح ترین نمایشنامه کمدی یک کودک بازیگوش به سبک بازی های پلی استیشن و کامپیوتری
    19
    1
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    ۱۳۵ میلیون پوند برای شبکه‌ای که درآمدش تقریباً «صفر» است! . آیا تابه‌حال از خودتان پرسیده‌اید چه کسی هزینه‌ی شبانه‌روزی مطرح کردن «بچه شاه» را پرداخت می‌کند؟. حقایق تکان‌دهنده‌ای پشت پرده رسانه‌هایی مثل اینترنشنال وجود دارد. طبق اسناد مالی، بودجه این شبکه از ۲۶ میلیون پوند در سال ۲۰۱۷ به رقم نجومی ۱۳۵ میلیون پوند در سال ۲۰۲۴ رسیده است؛ در حالی که کل درآمد آن‌ها در سال ۲۰۲۳ فقط ۷ هزار پوند بوده!. این یک تجارت نیست، یک پروژه سیا.سی محض است. جریانی که توسط قد.رت‌های منطقه‌ای کارگردانی می‌شود تا مسیر واقعی قیا.م را منحر.ف کند. جالب اینجاست که حتی ر.ژیم هم از این بازی بدش نمی‌آید؛ چون می‌داند این جریان نه بنیه سر.نگونی دارد و نه قد.رتی که لرزه بر اندامش بیندازد. آن‌ها از این مهره‌ها برای تخلیه انرژی قیام استفاده می‌کنند. به نظر شما چرا بودجه یک رسانه باید در زمان قیام ۱۴۰۱ ناگهان چندین برابر شود؟ .
    18
    1
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    محمد بی قر - مادرید، اسپانیا
    جاوید شاه ♥️ ♥️
    3
    19
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان

    محسن بنایی چهره نزدیک به رضا پهلوی با بی‌بی‌سی فارسی چند روز پیش از فراخوان‌های کذایی رضا پهلوی دو اعتراف بزرگ کرد:. یکم- ماموران موساد در ایران برای کشته سازی کنار تظاهرات حضور دارند. دوم- جنگ است و ما یک میلیون کشته می‌خواهیم.
    20
    0
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    freedom of the press - تهران، ایران
    شاهزاده محترم، درد مشترک همه ما روشن است؛ جمهوری اسلامی با سرکوب سیستماتیک، سپاهِ ایدئولوژیک و خشونت سازمان‌یافته نفس جامعه را گرفته و ابزار سرکوب واقعاً مانع اصلی هر گذار سیاسی است.در تشخیص مسئله، اختلاف چندانی وجود ندارد.اختلاف اصلی در راه‌حل است. آیا حمله نظامی آمریکا راه درستی است؟ به‌طور خلاصه: نه، نه به‌ عنوان راه‌حل اصلی و دلایلش مهم‌اند:حمله نظامی، سپاه را تضعیف نمی‌کند؛مشروعیت می‌بخشد تجربه عراق، سوریه و حتی غزه نشان داده که حمله خارجی، ماشین سرکوب را نه‌تنها متوقف نمی‌کند، بلکه به آن روایت دفاع از میهن می‌دهد. سپاه دقیقاً از همین سناریو تغذیه می‌کند.هزینه مستقیم آن را مردم می‌پردازند، نه فرماندهان. حمله نظامی یعنی تخریب زیرساخت، اقتصاد، بیمارستان، برق، آب و زندگی روزمره.فرماندهان سپاه در پناهگاه‌اند؛ مردم بی‌دفاع در صف نان و دارو.جنبش داخلی را به حاشیه می‌راند. اعتراض مردمی وقتی با حمله خارجی گره بخورد، فوراً از یک جنبش ملی به یک «مسئله امنیتی» تبدیل می‌شود و دست حکومت برای سرکوب خونین‌تر بازتر می‌شود.
    7
    5
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    setayeshz565 - وین، اتریش
    شاهزاده عزیز آرزو میکنم هر چه زودتر تلاشتون نتیجه بده،واقعا پادشاهی برازنده شماست،هم تحصیلات دارید و هم شعور بینهایت،بر خلاف ملاهای دوزاری بیسواد که فقط در حد احکام طهارت و پایین تنه صیغه و دزدی و کشتار انسانهای بی گناه و بی سلاح مهارت دارن.
    2
    16
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    freedom of the press - تهران، ایران
    آمریکا منافع خودش را دارد، نه پروژه دموکراسی برای ایران. سیاست خارجی آمریکا بر اساس منافع خودش عمل می‌کند، نه آزادی ملت‌ها. اگر فردا معامله‌ای بهتر پیدا شود، ایران و اپوزیسیون هر دو قربانی خواهند شد.پس خنثی کردن ابزار سرکوب چگونه ممکن است؟ایده درست است، اما ابزارش نظامی نیست. راه‌های مؤثرتر:. تحریم هدفمند فرماندهان سپاه و شبکه مالی‌شان، نه مردم انزوای بین‌المللی سپاه به‌عنوان سازمان تروریستی در عمل، نه فقط اسم حمایت رسانه‌ای و حقوقی واقعی از معترضان، نه بیانیه‌های توخالی تقویت شکاف درون نیروهای نظامی و بدنه سپاه، نه بمباران آن فشار دیپلماتیک پیوسته، نه شوک نظامی کوتاه‌ مدت. در یک جمع بندی صادقانه حمله نظامی آمریکا شاید برای بخشی از جامعهِ خشمگین،انتقام‌گونه و فوری به‌نظر برسد، اما در واقع:ایران را آزاد نمی‌کند،سپاه را نابود نمی‌کند و آینده را دموکراتیک‌تر نمی‌سازد،گذار پایدار فقط زمانی ممکن است که عامل تغییر،خود جامعه ایران باشد؛با هزینه کمتر،مشروعیت بیشتر و آینده‌ای که به دست خودمان نوشته شده،نه با موشک دیگران.
    6
    3
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    freedom of the press - تهران، ایران
    این نگاه نه مماشات است، نه ساده‌لوحی؛ بلکه سیاست‌ورزی واقع‌بینانه برای نجات ایران است.
    4
    6
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    الآن سه مفسدین پیداشون میشه و در حالی که تا به امروز هیچ فراخوان و تظاهراتی قابل توجهی ترتیب داده باشند وطن پرستی شون گل میکنه و رگ گردنشون بیرون میزنه که خارجی نباید به کشور ما حمله کنه و شروع می‌کنند به جفتک پراندن به رضا پهلوی. اما مردم ما خیلی در برابر این رژیم سفاک مظلوم واقع شدند. یک نبرد نابرابر در یک سو مردم سلاح ندارند در سوی دیگه ماموران رژیم که شرف ندارند.
    2
    13
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    ایران من و شما - پاریس، آلمان
    بر پدر ومادر لعنت. وطن فروش مفت خور
    11
    2
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    Fery,R - سالرزبورگ، اتریش
    کثافت، اشغال، تا مردم میان یه اقدامی بکنن، رضا فشفشو از،یک طرف، مریم، مسعود لجن وهرزه،ازطرف ،دیگه،آمریکا واسرائیل از،طرف دیگه ،وساکت شید،،،در داخل ایران، افراد،فرهیخته، زیاد هستند تا تصمیم بگیرند،به شما ها نیازی نیست ،ایران عراق،سوریه،افغانستان، ونزوئلا نیست،همه جا فضولی میکنه
    12
    0
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    nihad_finland - فین، فنلاند
    عجب حرف حکیمانه ای ای اعلا حضرت، خااااک عالم یر سرت ای شاش زادهی بزرگ، بابا جان مادرتون یکی اینو از برق بکشه بیرون ، خودش که هیچ، داره ابروی شما رعیتهارو میبره، ضعفا؟ غلامان؟ اینو ساکت کنید چون خودش نه بلده حرف بزنه، نه بلده حرف نزنه🤪🤪
    12
    2
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.