درخواست برکناری خامنه‌ای از سوی چهره‌های ملی گذارطلب

دویچه وله: جمعی از چهره‌های ملی گذارطلب طی دادنامه‌ای خطاب به مردم ایران خواستار استعفا یا برکناری علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی شدند.

آن‌ها با اشاره به "استبداد دینی حاکم" بر ایران و جاری ساختن خون مردم "عاصی و بی‌پناه" که خواستار "زندگی شرافتمندانه، کرامت، آزادی، عدالت و رفع تبعیض" هستند خواستار شدند که با کنار رفتن خامنه‌ای راه برای "یک حکومت سکولار و تحقیق کم‌ترین خواسته‌های مردم به‌جان آمده، یعنی تشکیل یک آلترناتیو فراگیر ملی و میهنی، برگزاری رفراندوم، تشکیل مجلس مؤسسان و نوشتن یک قانون اساسی جدید باز شود."

امضاکنندگان این دادنامه که از جمله شامل چهر‌ه‌هایی مانند احسان ابراهیمی، حسین و سروش دباغ، رضا سرداری، فاطمه شمس، رضا علیجانی، محمدعلی کدیور، ژیلا موحد و حسن یوسفی اشکوری می‌شود کشتار گسترده معترضان و بازداشت‌های انبوه را محکوم و اعلام کردند: «از همه آزادگان جهان، نهادهای مستقل حقوق‌بشری و مجامع بین‌المللی می‌خواهیم تا با بلندکردن صدای اعتراض بازدارنده نسبت به ادامه خشونت هدفمند و سرکوب خاموش مردمان به خصوص جوانان مظلوم و بی‌دفاع ایران، گام بلند و موثری بردارند.»
اینترنت "مقطعی و ناپایدار"
از قطع اینترنت در ایران بیش از دو هفته گذشته و نت‌بلاکس که ناظر بر وضعیت اینترنت در جهان است در آخرین پیام خود تنها افزایش جزئی در سطح اتصال کلی و کاربران متصل از طریق تونل (وی‌‌پی‌ان) به اینترنت بین‌المللی را گزارش کرده است.

حکومت ایران در جریان سرکوب شدید معترضان اینترنت را قطع کرد و اکنون که به دسترسی جزئی کاربران به این شبکه مهیا می‌شود رفته‌رفته گزارش خشونت‌های مرگبار مأموران حکومتی از شهرهای مختلف به دست می‌رسد.

از جمله کانال تلگرامی اعتراض مدنی بازار با انتشار ویدئویی که ظاهرا حاوی پیام همسر یکی از سپاهی‌هایی است که به گفته او، به "سوی مردم اسلحه می‌کشد" می‌نویسد: «این گزارش در شرایطی منتشر می‌شود که اینترنت به‌طور هدفمند قطع و وصل می‌شود و هرگونه اطلاع‌رسانی با فشار، تهدید و خطر همراه است. آنچه اکنون به‌عنوان وصل شدن اینترنت از آن یاد می‌شود، نه دسترسی آزاد بلکه تلاشی فرساینده و تحقیرآمیز است؛ ارتباط‌ها کاملاً مقطعی و ناپایدارند.»

در ادامه آمده است: «گاه نیم ساعت اتصال برقرار می‌شود و بعد برای ساعت‌ها همه‌چیز قطع می‌ماند، چند دقیقه وصل می‌شوی و دوباره وارد خاموشی طولانی می‌شوی. برای همین چند دقیقه اتصال هم باید مدام تلاش کرد، مسیر عوض کرد و عملاً التماس کرد تا شاید ارتباطی برقرار شود. در همین وضعیت دشوار و شکننده است که تلاش می‌کنیم صداهایی را که عامدانه خفه کرده بودند، به بیرون برسانیم.»
 
*********
این ویدیو توسط همسر یکی از نیروهای سپاه ضبط شده
الی امیدوار فعال اجتماعی: این ویدیو توسط همسر یکی از نیروهای سپاه ضبط شده : «امروز این لباس‌ها را آتش می‌زنم؛ لباس‌هایی که بوی خون می‌دهند.
 
این‌ها لباس‌های شوهر من است؛ کسی که در سپاه کار می‌کند، یک بسیجی، یک سپاهی که اسلحه روی مردم می‌کشد. من نمی‌خواهم همسر من این لباس‌ها را بپوشد و اسلحه به روی مردم بکشد.
مردم از ما نفرت دارند. مردم حاضر نیستند ما را ببینند، حاضر نیستند ما در این جامعه باشیم. من نمی‌خواهم شوهرم مردم را بکشد. این لباس‌ها را آتش می‌زنم. امشب.»
 
+9
رأی دهید
-77

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۷
    romano - تهران، ایران
    این گذار طلبها همون اصلاح طلبهان. خوب تو این سالها پول چپاول کردن توله‌هاشون تو غرب رفتن الان پولهای ددی رو میخوان ببرن تو یک ظرف بزرگتر. بعد از کمونیزم بعد که الیگارشها یکم از هوای دهاتی بودن دوره کمونیزم اومدن بیرون طالب قایقهای آنچنانی و ویلاهای لوکس سواحل مارسی و میلان شدن همان کشورها که همیشه بهشون میگفتن غرب امپریالیست. خلاصه الان سگ توله‌های رژیم هم همین حال و هوا رو دارند. راه درست تغییر رژیم ایران اینه ۱ دسترسی به بمب اتم دوم به درک واصل شدن خامنه‌ای سوم تسویه حساب ملت و تعادل بین نیروی ملی و مذهبی (اینها دوبالند). یکی از دو بال برای نظامی گری خوبه اون یکی هم برای بیزینس و دیوان سالاری. باقی چیزها چرت و پرته خیلی از شماها که خارجید اصلا مردم ایران خودتون و شازده پهلوی رو نمیفهنمد مخشون در چیزهای مهمتر زندگیه تو هپروت نیستن یا اینها رو میفهمید یا ایران رو تکه تکه میکنید از عرب و ترک افغانی به ریشتون میخندن بعد هم اسرائیل و آمریکا صاحبتون میشن.
    21
    2
    جمعه ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان

    رضا مردم را امیدوار کرد و گفت ۵۰ هزار سپاهی دارد و کمک های بی بی و ترامپ ٫ فرستاد تو خیابان جلوی گلوله ! این جانوران مردم را امیدوار می کنند که میشود از رژیم ملا دمکراسی در اورد و بروید خانه هایتان ما بفکر شما هستیم تا گلوله نخورید ! از نه شرقی نه غربی ریاکارانه و اصول گرا ٬ اصلاح طلب تا سلطنت طلب ( ملی های امریکایی اسراعیلی طلب ) تا این اخری ملی های گذارطلب طرفدار دوران طلایی عمام پهلوی
    28
    1
    جمعه ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۳
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

    این افعی های خون اشام فقط سخن زور را می فهمند
    0
    21
    جمعه ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان

    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    جنایت خامنه‌ای رو به اسم کس دیگر ننویسید یعنی چه مردم دائم خفه خون بگیرند و حقشون رو طلب نکنند؟ جای قاتل رو عوض نکنیم. اگر اینجوریه اول برو یقه امام حسین رو بگیر که هفتاد و دو نفر زن و بچه رو برداشت که بره جلو یک لشکر بجنگه. هر وقت امام حسین رو محکوم کردی بیا و شاهزاده رو هم محکوم کن
    1
    28
    جمعه ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    امام حسین هم یک خری بور مثل رضا پهلوی که برای سهم اش از قدرت که فکر میکرد ارث پدرش است ، ۷۲ نفر را بکشتن داد ، امام حسین تو امام رضا رجوی ۲۵ هزار نفر را به کشتن داد ، منتهی طرف حسین یزید بود و معاویه که سیاست می دانستند و اهل مصالحه ، اما طرف رضا گاو روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد ، اگر نمی کرد الان تو بجای دفاع از شاه که کمتر از سد علی کشت ، اینجا مزخرفات بدون استدلال و جواب ، نمی گفتی!
    18
    1
    جمعه ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    هم میهنانم. گروههای پنج نفره جواب نداد . ازین به بعد گروههای شش نفره تشکیل دهید (فرا خوان ۶۵ شاهزاده رضا پهلوی)
    18
    1
    جمعه ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    باز هم داری جای قاتل رو عوض میکنی که یک .....به شاهزاده بزنی. بقول شاعر : ...... نه از ره کینه است،/ اقتضای طبیعتش این است
    1
    8
    جمعه ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    رضا گاو روی همه موج سواران و پرستوهای تاریخ را سفید کرد ، اگر نمی کرد الان تو بجای دفاع از کشته شدگان ، جاوید گاو نمی گفتی
    7
    2
    جمعه ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۳
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    فعلا چپول ها ماموریت دارند که کرکری بخوانند. ان جرثومه ی حماقت یعنی سلامی کوفتی هم مثل این بیسوادان خیلی حرف و زرزر مفت میزد. منتظر باشید. به لحظات اخر نزدیک میشوید
    0
    4
    جمعه ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۳
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    این چپول های بی وطن که برای غزه اشک تمساح میریختند (چون برایشان نان داشت) حالا در مقابل کشتار دست جمعی مازاد بر 40000 نفر از هموطنانشان نه تنها خفه خون مرگ گرفته اند بلکه بلکه بعلت ذات نجسشان و تنفر از اسم پهلوی این نکبت ها در صف اخوندهای جلاد شعار میدهند
    0
    5
    جمعه ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    iran1 - آرلون، بلژیک
    یکی از خصوصیات حاکم اینه که اون باید فدای ملت بشه ولی از اونجا که خامنه ای این چیزها حالیش نیست، دور از ذهن هست که با درخواست چهره‌های شناخته شده داخل ایران قدرت رو به نمایندگان جامعه مدنی ایران واگذار کنه، ذهنیت این فرد بیشتر به این نزدیکه که همه چیز و همه کس رو آتش میزنم و تا آخرین لحظه می مونم، این آدم نه حاکم بلکه خائن تشریف داره بعدا هم مشخص میشه چه خیانتهایی عامدانه برای حفظ قدرت انجام داده، به هر حال اون بهتر از بقیه میدونه اگر خارجی ها به ایران برای کشتنش حمله کنن به ملی گرایی ایرانی ضربه می خوره، ولی این چیزها براش مهم نیست، شش ماه قبل وقتی دید توان نظامی ایران از کار افتاده و سران نظامی ایران در چند دقیقه کشته شدن، باید معادلات قدرت رو درک می کرد و روند واگذاری قدرت رو شروع می کرد. خامنه ای سالهاست مقابل بهتر شدن اوضاع آزادی های اجتماعی و بهبود وضع معیشتی با پروژه هسته ایش وایساده، آدمی پر از رذالت که دنبال یک سیستم موروثی خلافته، چه چیزی انتظار دارید از فردی که خودی ها رو هم تحمل نکرد
    1
    1
    جمعه ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    آخ که چه سوزشی داری تو از اسم پهلوی 😜 اما مطمئن باش در آینده ایران شما مزاحمین خلق اصلا جایی ندارید از خشم به خودت بپیچ 🤣🤣
    0
    5
    جمعه ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.