دونالد ترامپ می‌گوید اگر مردم ایران رهبری رضا پهلوی را بپذیرند، من مشکلی ندارم

 دونالد ترامپ در حال گفت‌وگو با رویترز در کاخ سفیدرادیو فردا: رئیس‌جمهور ایالات متحده بامداد پنجشنبه ۲۵ دی به خبرگزاری رویترز گفت تا کنون با شاهزاده رضا پهلوی گفت‌‌وگو نداشته و افزود «نمی‌دانم کشورش رهبری او را قبول می‌کند یا نه، و البته اگر بپذیرند، برای من مشکلی نخواهد بود».

براساس گزارش رویترز، دونالد ترامپ در گفت‌وگو با خبرنگار این خبرگزاری در دفتر کارش همچنین گفت: «او خیلی خوب به نظر می‌رسد، اما نمی‌دانم در کشور خودش چگونه مورد استقبال قرار می‌گیرد. واقعاً هنوز به آن مرحله نرسیده‌ایم و داریم خیلی چیزها را بررسی می‌کنیم. خیلی زود است که بتوان نظر قطعی داد. نمی‌دانم رابطه‌اش با کشورش چگونه است.»

در اعتراضات گسترده‌ای که از هفتم دی‌ماه در ایران آغاز شده و همچنان جریان دارد، شعار «جاوید شاه» و «این آخرین نبرده، پهلوی برمی‌گرده» از شعارهای شاخص معترضان در بسیاری شهرهای ایران در کنار شعارها علیه حکومت و علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، بوده است.

خبرگزاری رویترز در گزارش مصاحبه خود با دونالد ترامپ نوشت آقای پهلوی به «یکی از صداهای برجسته در اعتراضات تبدیل شده است، اما اپوزیسیون ایران میان گروه‌ها و جریان‌های رقیب و ایدئولوژیک، از جمله سلطنت‌طلبانی که از پهلوی حمایت می‌کنند، پراکنده است و به نظر می‌رسد حضور سازمان‌یافته اندکی در داخل جمهوری اسلامی داشته باشد.»

همزمان لیندزی گراهام، سناتور ارشد جمهوریخواه، از دیدار و گفت‌وگوی خود با رضا پهلوی، خبر داد.

در این دیدار که آقای گراهام ویدئوی آن را در شیکه ایکس منتشر کرد، این سناتور ارشد جمهوری‌خواه به آقای پهلوی گفت: «این مردم ایران هستند که رهبر بعدی خود را انتخاب خواهند کرد و من بی‌صبرانه منتظرم روزی را ببینم که چنین فرصتی داشته باشند. اما شما در این مقطع واقعاً به‌خوبی ظاهر شده‌اید و روایتی قانع‌کننده برای مردم رنج‌کشیده ایران ارائه داده‌اید. من با تمام وجود باور دارم که کمک در راه است.»

اعتراضات در ایران با سرکوب خونبار و شدید و گسترده مواجه شده و منابع حقوق بشری از کشته هزاران نفر از مردم با شلیک گلوله‌های مأموران حکومتی خبر داده‌اند. این در حالی است که اینترنت در ایران نیز از شامگاه ۱۸ دی همچنان به‌طور کامل قطع است و اطلاع‌رسانی دقیق در مورد شدت و گستردگی سرکوب به‌سختی انجام می‌گیرد.

رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگو با رویترز همچنین گفت ممکن است حکومت تهران بر اثر اعتراضات سقوط کند، اما در عین حال افزود «در واقع هر رژیمی می‌تواند سقوط کند.» و ادامه داد «این‌که سقوط کند یا نکند، به هر حال دوره جالبی خواهد بود».

ساعاتی قبل از این گفت‌وگو، شامگاه چهارشنبه، آقای ترامپ که بارها تهدید کرده در حمایت از معترضان در ایران مداخله خواهد کرد، گفت به او اطلاع داده‌اند کشتارها در جریان سرکوب اعتراض‌های سراسری در ایران رو به توقف است و افزود که به باور او، در حال حاضر برنامه‌ای برای اجرای اعدام‌های گسترده وجود ندارد.

رئیس‌جمهور آمریکا در عین حال احتمال اقدام نظامی ایالات متحده را رد نکرد و گفت «خواهیم دید روند امور چگونه پیش می‌رود».

آقای ترامپ شامگاه چهارشنبه ۲۴ دی در کاخ سفید بدون اشاره به جزئیات بیشتر اعلام کرد: «کشتار در ایران در حال متوقف شدن است. متوقف شده است… و هیچ برنامه‌ای برای اعدام وجود ندارد.»

وقتی از آقای ترامپ پرسیده شد چه کسی به او گفته که کشتار متوقف شده است، او این افراد را «منابع بسیار مهم در آن‌سوی ماجرا» توصیف کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا احتمال اقدام نظامی ایالات متحده را رد نکرد و گفت «خواهیم دید روند امور چگونه پیش می‌رود» و در عین حال افزود که دولت آمریکا یک «بیانیه بسیار خوب» از سوی ایران دریافت کرده است.

دونالد ترامپ در جریان اعتراض‌های اخیر ایران چند بار تهدید کرده است که در حمایت از معترضان در ایران مداخله خواهد کرد. او روز سه‌شنبه نیز از ایرانیان خواسته بود به اعتراضات ادامه دهند و گفت که «کمک در راه است».

شامگاه چهارشنبه گمانه‌زنی‌ها در مورد قریب‌الوقوع بودن اقدام نظامی آمریکا علیه حکومت ایران بالا گرفت و در همین راستا آسمان ایران نیز تا بامداد پنجشنبه شاهد هشدار ممنوعیت پرواز بود.

دو مقام اروپایی هم به رویترز گفتند مداخله نظامی آمریکا ممکن است ظرف ۲۴ ساعت آینده رخ دهد. یک مقام اسرائیلی نیز گفت به نظر می‌رسد ترامپ تصمیم به مداخله گرفته است، هرچند دامنه و زمان آن روشن نیست.

با این حال یک مقام نظامی غربی در گفت‌وگو با رویترز گفت: «همه نشانه‌ها حاکی از آن است که حمله آمریکا قریب‌الوقوع است، اما این دولت معمولاً برای در حالت آماده نگه داشتن همه چنین رفتاری دارد. غیرقابل پیش‌بینی بودن بخشی از راهبرد است.»
+80
رأی دهید
-16

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۷
    romano - تهران، ایران

    الان تو منوی انتخاب دموکراسی تنقیه‌ای تون چندتا انتخاب داریم؟ مثل سال ۵۷ هم مجددا یکی؟ یا نه اینبار حق انتخاب داریم؟ فرقش اینه سال ۵۷ بهمون میگفتن کافر و ضد انقلاب الان تو منوی جدید فحشهای هرزه ناموسی میدن و به اعدام تهدیدمون میکنن.
    52
    11
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    آذر بلبل - نیوکاسل، انگلستان

    ایران اینتر نشنال به زور داره یک سید علی دیگر را به مردم ایران قالب میکند ،در ظاهر کراواتی در باطن خیلی دیکتاتورتر از سید علی،مردم ایران باور کنید این آقا و طرفدارانش اگر روزی در ایران به قدرت برسند هرکسی جاوید شاه نگفت در زندانها وزیر شکنجه خواهد مرد،یکی از تروریست ترین و خونخوارترین گروههایی خواهند بود که ایران به خود دیده ،
    54
    11
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۶
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    1:روز بدی بود برای علیِ جوانمردی. این‌همه به آقا ترامپ چشمک زد، بعضاً هم دست تکان داد، بلکه آقا ترامپ بزند به سیم آخر.البته نه از آن موشک‌هایی که اسم «رضا پهلوی» روش باشد؛ از آن موشک‌ها که بوی دموکراسی می‌دهد، با امضای «مخالفین پهلوی».اگر توییتر و اینستاگرام را می‌دیدید، شاهکار بود.چه سلیطه‌بازی‌هایی در این چند روز!شیخ علی‌ علی ول کرده بود سر فحش خواهر و مادر به رضا پهلوی.همه هم از «نسل جوان». هر کدام یک عکس:یا به سبک سوفیا لورن،یا جرأتاً جورج کلونی.همه هم: یک کانال یوتیوب دارند. خواننده‌اند. مدل‌اند. رَپ می‌خوانند. یا «این و آن»‌اند.به‌راستی این‌ها چه کسانی‌اند؟سخت نیست.نسل سوم چپ ایرانی.محصول صادراتی نسل اول چپ فراری. بی‌هویت، اما با برند. Chanel, Dior, Louis Vuitton.Gucci.بین لباس مارک‌دار.و حماسه‌ی نسل والدین.گیر کرده‌اند.شیوه‌ی فکری چپِ بابا و مامان را ارث برده‌اند،ولی با آیفون ۱۷ و وای‌فای نامحدود. توییت‌های شعاری‌شان دیدنی‌ست:«بله مامان‌جان، زمان شاه چریک فدایی بود».بعد یک عکس از خودش می‌گذارد :که به کیم کارداشیان می‌ گوید.«زکی!».از نظر شیوه‌ی فکری،.
    6
    26
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۶
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    2:از نظر شیوه‌ی فکری،هیچ فرقی با والدینِ خدابیامرز ندارند.آنتی‌سمیت.آنتی‌پهلوی.آنتی‌آمریکا.فقط تفاوت این‌جاست که کلاشینکفِ مامان‌جان. عوض شده با آیفون،و به‌جای کوه و جنگل توییت می‌زنند.و بعدش هم حجاب shopping برند Gucci.یعنی:Free Palestine.« هستیم». نسخه لاکچری چپ ایرانی با ارسال رایگان و هشتگ انقلابی.
    3
    27
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    آذر بلبل - نیوکاسل، انگلستان

    مردم ایران از دیکتاتور خسته شدن کسی را میخوهند که بعد از چهار سال اگر ناراضی بودند بکشند پایین،منتخب دیگری را از طریق صندوق رای در راس قدرت قرار دهند،نه اینکه این یارو بیسواد آمریکایی بیاید بر قدرت بنشیند هر کسی را که او قبول داشته باشد در قدرت باشد،نه شاه نه رهبر مردم صاحب کشور
    38
    15
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    مسلما مردم ایران حکومت دمکراتیک و آزاد را انتخاب خواهند کرد. فقط الاغ و یابو ارباب لازم دارند. ایران دیگر نمی‌پذیرد که یک مرد چهارزنه مثل رصا گاو اول یا یک هم جنسباز متل محمدرضا یا یک قواد مثل رضا گاو دوم نماد ملی ایران باشد و با دروغ و خدعه پیش رود. اگر هم قرار ارباب داشته باشید اقلا یک آدم بدرد بخور مثل پهلوان رسول خادم ،علی دایی، ووریا غفوری، یکی که سرش به تنش بیارزد.مردی از گرجستان پسرش نوکر هیتلر بزدل پهن جمع کن سفارت انگلیس،چهارزنه، دزد و غاصب زمین‌های مردم، عاشورا کل بسر می‌کند و زن برایش کالا است. بعد نوه اش مسجدساز، تولیت امام رضا و معصومه دست خودش، با پورن همجنس‌باز، ترسو و چمدان بدست، زنباز، زن در نظرش صفر، آخوند پرور، نتیجه اش باز یک رضا، قواد، بزدل، عاشق بسیجی ها و پاسداران، زنش پیر و زشت و فاحشه، شوگر ماما. دختراش فارسی بلد نیستند این خانواده فاسد و دزد و فاحشه میخواد تمام ایران نوکرش باشه ولی همه شان فرانسه درس خواندن یا پرستار فرانسوی داشتن. سیستم زندگی شان بر سکس و مواد مخدر و دروغگویی و هرزگی و خودکشی استوار است. بزارین من شاه بشم کاه و یونجه تان را دو برابر میکنم.
    27
    8
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    حقیقت صداقت - وین، اتریش
    romano - تهران، ایران
    تو یک نفر بیشتر نیستی و فقط یک رأی برای ارائه دادن داری، رأی خودتو که بدی بعدش بشین و با چشمان خودت ببین بقیه مردم خواهان چه کسی هستن و رأی بقیه چیه ؟ پس فرافکنی نکن بشین سر جات. اول باید خودت هم مبارزه کنی که این بیشرفای جنایتکار بندازی بیرون بعدش بیا نظر بده بعدش رأی بده. حالیت شد الان؟؟؟ تا دو هفته پیش با خودم میگفتم کاشکه کمی نرمتر و راحتتر همه نظارتشونو ابراز کنن، ولی الان می‌بینم بعضی‌ها باید باهاشون با زور و قدرت رفتار کرد، چونکه حرف حساب حالیشون نیست سرشونو کردن زیر برف و کشتار مردم بیگناه و بی سلاح توسط جمهوری کثیف و جنایتکار اسلامی رو نمیخوان ببینن.
    5
    19
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    تو دوباره نوشتن کامنتهای بی سر و ته و نامفهوم و بدون فاعل و مفعول را از سر گرفتی؟؟ استاد از اخر 🤣🤣 نوشته ات را بده هوش مصنوعی تصحیح کند ببینیم منظورت چی است؟ البته یک رهبر قواد کامنت نویس اش هم باید تو باشی.
    17
    4
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    گل همیشه بهار - لندن، انگلستان

    من و خانواده ام و دور برمون موافق هستیم تا این حکومت ایران ستیز از ایران برود و یک حکومت سکولار وارد شود حکومتی که بر پایه ازادی و عشق به وطن باشد ✌️
    0
    20
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    آذر بلبل - نیوکاسل، انگلستان
    بعضی ها قشنگ حرف می‌زنند بعضی ها حرف های قشنگ می‌زنند. اینکه مردم بتونند خودشون هر چهار سال یکبار اون کسی رو که می‌خواهند انتخاب کنند و اگر ناکارآمد بود کنارش بزارند خیلی قشنگه. اما در جامعه ایران؟ در جامعه ایی که خاله و خاله بازی هست آیا ممکنه یکی که چهار سال میاد سر کار تا میاد هر چی فک و فامیل داره میریزه تو دستگاه دولتی که بچاپند و دزدی کنند. البته اگر در اون چهار سال مثل اردوغان یک مافیا دورش تشکیل نده و با نمایندگان منتخب خودش قانون اساسی رو تغییر نده و رئیس جمهور مادام‌العمر نشه. همین پوزیده که میگن دزد نبوده از زمانی که اومده هر سفر خارجی میره عین دسته جارو دختر و دامادش رو دنبالش میکشه و خدا میدونه که فک و فامیل اش الان تو دولت چه بچاپ بچاپ هایی می‌کنند مطمئن باش تا حالا دستش نمی سیده اما اگه میتونست اون هم شناگر قابلی هست. اما اگه یک فامیل در راس کار باشند چقدر ممکنه بچاپ بچاپ کنند. ما خوبه که از الگوهای کشوران دیگه نمونه برداری کنیم اما باید فرهنگ کشور خودمون رو هم در نظر بگیریم. البته این نظر شخصی منه
    2
    18
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    هه هه!! دری وری گوی حرفه ای رو ببین که داره زر میزنه. گمشو برو ...
    2
    8
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    کوروش کبیر ایران - کپنهاگ، دانمارک
    romano - تهران، ایران
    از الان بگو زبانت عادت کنه جاوید شاه , مرک بر سه فاسد ملا چپی مجاهد جاوید شاه
    2
    9
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    کوروش کبیر ایران - کپنهاگ، دانمارک
    آذر بلبل - نیوکاسل، انگلستان
    زنده و جاوید باد خاندان ایرانساز پهلوی مرک بر سه فاسد ملا چپی مجاهد جاوید شاه
    2
    9
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    کوروش کبیر ایران - کپنهاگ، دانمارک
    آذر بلبل - نیوکاسل، انگلستان
    از الان بگو زبانت عادت کنه جاوید شاه
    2
    9
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    کوروش کبیر ایران - کپنهاگ، دانمارک
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    زن زندگی آزادی مرد میهن آبادی , مرک بر سه فاسد ملا چپی مجاهد جاوید شاه
    2
    9
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    روز بدی برای جوانمردی نبود ! ترامپ خواست شر رضا را از سرش کم کند . پایین سرش زخم شد از دست رضا ! پوساند این رضا ان نماد و مجسمه ازادی را با دل و قلوه دادنهایش😅
    0
    0
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    اما در جامعه ایران؟ در جامعه ایی که خاله و خاله بازی هست آیا ممکنه یکی که چهل و چندی سال مفت خورده و خوابیده ! بعنوان رهبر گذار میاد سر کار و فقط او ! این کودک ۶۵ ساله است که طبق تفاهم نامه خود در اوردی دفترچه دوران گذار ٬ اجازه انتخاب روُسای سه قوه را خواهد داشت ! تا میاد هر چی فک و فامیل داره میریزه تو دستگاه دولتی ! فرخ نژاد رعیس جمهور و شاهین لاته رعیس قوه قضایی و مثلا علی کریمی رعیس مجلس که بچاپند و دزدی کنند ؟
    0
    0
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    آذر بلبل - نیوکاسل، انگلستان
    کوروش کبیر ایران - کپنهاگ، دانمارک
    مرگ بر رهبر و شاه
    0
    0
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    بنده بعنوان یک منتقد و مخالف نظام پادشاهی که ولیعهد اینده انها با داشتن پدر و مادر ایرانی . اسم عربی و محل تولد ٬ امریکایی ! که اتفاقا نماد ملی گرایی و اتحاده ایرانیان ه همین فرقه هم قلمداد می شود و یک کلام فارسی بلد نیست ! نظری ندارم ٬ بلکه معتقدم به کل این نظام و رهبرش و شاهش و ولیعهدش و قبر پدره وارثش و پدر بزرگش ! خیلی عذر میخواهم باید بجای پادشاه عکس تو را در اینه دید ! و اما ‌تو اگر برای من سبیل گذاشتی . ارایشش کردی و شکل مدل سگی ؟ چه چیزی را عوض کردی ؟ نور زهرا میشه مرلین مونرو و محل تولدش مولوی ؟ نماد دمکراسی و مجلس شورای ملی ؟ باز هم خیلی معذرت میخوام ٫ به این جمهوری و کله کچل جرج واشینگتن و کل نظام جمهوریش باید ...!!! و البته درست می گویی بجای شنیدن یک جواب منطقی ٬ طبق فرمایشات تو سطلی ماله کش ! من سبیل سگی رضا گاو کبیر را در اینه ؟ 😅
    0
    0
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    nihad_finland - فین، فنلاند
    چرا دروغ پخش میکنید؟ ترام با رویترز کفت وکو کرده و کفته رضا پهلوی( نه رضا شاه) فردی یسیار محترم توصیف کرده و کفته تردید دارد او بتواند در داخل ایران پذیرش عمومی داشتت باشد. پس لطفا فعلا خفه شید
    0
    1
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.