شاهزاده رضا پهلوی: دستگاه‌های مسئول تبلیغات دروغین رژیم و قطع ارتباطات، اهداف مشروع هستند

شاهزاده رضا پهلوی، در تازه‌ترین پیام خود خطاب به ملت ایران، تمام نهادها و دستگاه‌هایی را که «مسئول تبلیغات دروغین رژیم و قطع ارتباطات هستند»، اهداف مشروع خواند و با اشاره به ضربات سنگین مردم ایران به جمهوری اسلامی گفت که به رژیم نباید مهلت تنفس دوباره داده شود.

شاهزاده رضا پهلوی همچنین با اشاره به جنایات جمهوری اسلامی در به قتل رساندن شهروندان گفت: «ما اجازه نخواهیم داد که این جانیان خون جوانان ما را بیش از این بر زمین بریزند.»

او شامگاه یک‌شنبه ۲۱ دی ماه در یک پیام ویدیویی که نسخه‌ای از آن در اختیار ایران‌اینترنشنال قرار گفت، افزود: «ما به آنها فرصت نخواهیم داد. ما به عقب بازنمی‌گردیم. آزادی ایران نزدیک است.»

شاهزاده رضا پهلوی تاکید کرد: «خون‌های به زمین ریخته‌شده فرزندان جاویدنام ایران هدایتگر ما به سوی پیروزی است.»

او در این پیام خطاب به ملت ایران گفت: «شما در دو هفته گذشته، به‌ویژه در چهار روز اخیر، با تظاهرات میلیونی پایه‌های رژیم نامشروع جمهوری اسلامی را به لرزه درآوردید، اینک با اتکا به پاسخ میلیونی شما به فراخوان‌های روزهای گذشته، و با مشروعیت و مقبولیتی که از شما دریافت کرده‌ام، مرحله دیگری از خیزش ملی برای سرنگونی جمهوری اسلامی و بازپس‌گیری ایران عزیز را اعلام می‌کنم.»

شاهزاده رضا پهلوی افزود: «در داخل ایران، علاوه بر تسخیر و حفظ خیابان‌های مرکزی شهرها، تمام نهادها و دستگاه‌هایی که مسئول تبلیغات دروغین رژیم و قطع ارتباطات هستند، اهداف مشروع به حساب می‌آیند.»

او گفت: «کارکنان دستگاه‌های دولتی و نیروهای مسلح و انتظامی فرصت دارند به مردم بپیوندند و یاور ملت باشند یا اینکه هم‌دستی با قاتلان ملت را انتخاب کنند و ننگ و نفرین ابدی ملت را برای خود بخرند.»

شاهزاده رضا پهلوی همچنین خطاب به ایرانیان خارج از کشور گفت: «در خارج از ایران، تمامی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های ایران متعلق به ملت ایران است و زمان آن رسیده که به جای پرچم ننگین جمهوری اسلامی با پرچم ملی ایران مزین شوند.»

او در تازه‌ترین پیام خود تاکید کرد: «ما در آستانه بازپس‌گیری ایران عزیز از جمهوری اسلامی هستیم. خامنه‌ای و رژیمش چندین ضربه سنگین از شما خورده‌اند و نباید به آنها مهلت تنفس دوباره بدهیم. رژیم با کمبود جدی نیروی سرکوب روبه‌روست و افزایش تیراندازی به سوی مردم نه از سر اقتدار، بلکه ناشی از کمبود مزدور و ترس از فروپاشی و سقوط سریع‌تر است.»

شاهزاده رضا پهلوی گفت: «ما تنها نیستیم. کمک‌های جهانی نیز به‌زودی می‌رسد. ما به‌زودی ایران عزیز را از جمهوری اسلامی پس خواهیم گرفت و در همه جای ایران جشن آزادی و پیروزی را برپا خواهیم کرد.»
شاهزاده رضا پهلوی : ما تنها نیستیم ، کمک‌های جهانی به زودی می‌رسد
شاهزاده رضا پهلوی، در پیام ویدیویی تازه خود که شامگاه یک‌شنبه ۲۱ دی منتشر شد، تاکید کرد: ««ما تنها نیستیم. کمک‌های جهانی نیز به‌زودی می‌رسد. ما به‌زودی ایران عزیز را از جمهوری اسلامی پس خواهیم گرفت و در همه جای ایران جشن آزادی و پیروزی را برپا خواهیم کرد.»

او خطاب به ایرانیان خارج از کشور گفت: «در خارج از ایران، تمامی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های ایران متعلق به ملت ایران است و زمان آن رسیده که به جای پرچم ننگین جمهوری اسلامی با پرچم ملی ایران مزین شوند.»

شاهزاده رضا پهلوی بار دیگر تاکید کرد: «کارکنان دستگاه‌های دولتی و نیروهای مسلح و انتظامی همچنان فرصت دارند به مردم بپیوندند و یاور ملت باشند یا اینکه هم‌دستی با قاتلان ملت را انتخاب کنند و ننگ و نفرین ابدی ملت را برای خود بخرند.»

او افزود: «ما در آستانه بازپس‌گیری ایران عزیز از جمهوری اسلامی هستیم. خامنه‌ای و رژیمش چندین ضربه سنگین از شما خورده‌اند و نباید به آنها مهلت تنفس دوباره بدهیم. رژیم با کمبود جدی نیروی سرکوب روبه‌روست و افزایش تیراندازی به سوی مردم نه از سر اقتدار، بلکه ناشی از کمبود مزدور و ترس از فروپاشی و سقوط سریع‌تر است.»
شاهزاده رضا پهلوی: تمام سفارتخانه‌های ایران با پرچم ملی مزین شوند

شاهزاده رضا پهلوی در پیام جدید خود با اشاره به تظاهرات میلیونی دو هفته اخیر، آغاز مرحله جدیدی از خیزش ملی ایرانیان را برای سرنگونی جمهوری اسلامی اعلام کرد.

او با اشاره به اینکه در داخل ایران تمام نهادها و دستگاه‌هایی که مسئول تبلیغات دروغین رژیم و قطع ارتباطات هستند اهداف مشروع به حساب می‌آیند، خطاب به کارکنان نهادهای دولتی و نیروهای مسلح، خواستار پیوستن آن‌ها به مردم شد.

شاهزاده رضا پهلوی همچنین افزود: «در خارج از ایران، تمامی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های ایران متعلق به ملت ایران است و زمان آن رسیده که به جای پرچم ننگین جمهوری اسلامی با پرچم ملی ایران مزین شوند.»

او گفت: «ما به آنها (جمهوری اسلامی) فرصت نخواهیم داد. ما به عقب باز نمی‌گردیم. آزادی ایران نزدیک است. خون‌های به زمین ریخته‌شده فرزندان جاویدنام ایران، هدایتگر ما به سوی پیروزی است.»
متن کامل  پیام جدید شاهزاده رضا پهلوی 
ملت عزیز ایران، هم‌وطنان شجاعم،

شما در دو هفته گذشته بویژه در چهار روز اخیر با تظاهرات میلیونی، پایه‌های رژیم نامشروع جمهوری اسلامی را به لرزه در آورده‌اید. اینک، با اتکا به پاسخ میلیونی شما به فراخوان‌های روزهای گذشته، و با مشروعیت و مقبولیتی که از شما دریافت کرده‌ام، مرحله دیگری از خیزش ملی برای سرنگونی جمهوری اسلامی و باز‌پس‌گیری ایرانِ عزیز را اعلام می‌کنم.

۱. در داخل ایران، علاوه بر تسخیر و حفظ خیابان‌های مرکزی شهرها، تمام نهادها و دستگاه‌هایی که مسئول تبلیغات دروغین رژیم و قطع ارتباطات هستند، اهداف مشروع به حساب می‌آیند. کارکنان دستگاه‌های دولتی، و نیروهای مسلح و انتظامی فرصت دارند به مردم بپیوندند و یاور ملت باشند، یا اینکه هم‌دستی با قاتلان ملت را انتخاب کنند و ننگ و نفرین ابدی ملت را برای خود بخرند.

۲. در خارج از ایران، تمامی سفارت‌خانه‌ها و کنسولگری‌های ایران، متعلق به ملت ایران است، و زمان آن رسیده که به جای پرچم ننگین جمهوری اسلامی، با پرچم ملی ایران مزین شود.

ما در آستانه بازپس‌گیری ایران عزیز از جمهوری اسلامی هستیم. خامنه‌ای و رژیمش، چندین ضربه سنگین از شما خورده‌اند و نباید به آنها مهلت تنفس دوباره بدهیم. رژیم با کمبود جدی نیروی سرکوب روبرو است و افزایش تیراندازی به سوی مردم، نه از سرِ اقتدار، بلکه ناشی از کمبود مزدور، و ترس از فروپاشی و سقوط سریعتر است. ما اجازه نخواهیم داد که این جانیان، خون جوانان ما را بیش از این بر زمین بریزند. ما به آنها فرصت نخواهیم داد. ما به عقب باز نمی‌گردیم.

آزادی ایران نزدیک است. خون‌های به‌زمین‌ریخته‌شده‌ی فرزندان جاویدنام ایران، هدایتگر ما به سوی پیروزی است. ما تنها نیستیم. کمک‌های جهانی نیز به‌زودی می‌رسد. منتظر پیام‌های بعدی من باشید. ما به‌زودی ایران عزیز را از جمهوری اسلامی پس خواهیم گرفت و در همه جای ایران، جشن آزادی و پیروزی را برپا خواهیم کرد.
+184
رأی دهید
-19

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۶
    Deer Park - واشینگتن، ایالات متحده امریکا

    شاه رفت تا پهلوی زنده بمونه
    12
    69
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۱:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۶
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا

    گوگوش یک آهنگ داره به نام ، من آمده ام . شهره هم جوبش را داده ، چه خوب کردی اومدی .
    7
    35
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۲:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

    بر قبر هر چی مجاهد ‌و چپول. دیگه ......میخورین بگین پادشاهی خواهان فلان ‌و بیثار. عین وحشی ها با یوهال رفتن توی تظاهرات. زر بزنین که اینا برن کی بیاد چهارتا استخوون پشت دست رو خورد می‌کنم تو دهن کثیفتون. اینقدر ......داره میسوزه که ذغال منقل عظمی رو تا ابد و یک روز تامین میکنه. .........
    10
    36
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

    Deer Park - واشینگتن، ایالات متحده امریکا
    دقیقا. اگه مثل خامنه ای مفعول خون ریخته بود الان مردم آرزوی برگشت پسرش را نمیکردند. آزادی نزدیک است
    6
    40
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۲:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    universe123 - لندن، انگلستان

    رضا اگر راست میگه و دلش برای ایرانی که متشکل از اقوام و نژادهای مختلف است میسوزد، باید از هوادارانش بخواهد که پرچم نژاد پرست شیر و خورشید را در دست نگیرند و با دیگر اقوام ایرانی اتحاد و دوستی ایجاد کند.
    43
    6
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۲:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۷
    romano - تهران، ایران

    خفه خون آشام، اول تشویق میکنید بچه مردم با دست خالی بره تو خیابون بعد پشت همرو خالی میکنید. اگر با الاغ هم بود تا الان دوتا خبر اومده بود لب مرز. با تمام پول اربابت که اجارت کرده عرضه نداشتید یک اینترنت درست برای کل کشور وصل کنید. دست همه شما حـ...‌ها از خود خامنه‌ای تا ترامپ و اسرائیل و خود الاغت تو خون بچه‌های مردمه. بیشرف تو تظاهرات اوکراینیها ۴ سال شرکت کردم یکبار چند نفر فحش هرزه به پوتین دادن سریع برگزار کنندگان به تمام دنیا گفتن که تظاهرات رو از حالت طبیعی و منطقی به حرفهای هرز و احمقانه مربوط نکنی بعد تو بی عرزه نمیتونی چهارتا اوباش دور خودت رو هدایت کنی یکی از یکی دیگه بیتربیت‌تر و بیسوادتر و بی شعور تر خدا ازت نگذره.
    46
    2
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۳:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    paksan - ایران، ایران

    حتی یکنفر از این پهلوی چی ها تو زندان نیست خخخ همشون رفتند ده هزار کیلومتر اونطرف تر غارغار میکنند اعلامیه میدن. مردم پاشو بیا ایران اصلا زندانی بشو ما هم میایم کف خیابون . مرتیکه تو حاضر نیستی صبحانه ات را با تاخیر بخوری بخاطر مردم ایران بعد من من هدف مشروع من من میکنی؟ تو بگو یکنفر از طرفدارای اصلیش تو ایزان هستند هیچکدوم نیستند حتی خانواده هاشونم کشیدن بیرون طرف میگه یک تار موی بچه ام را به کل مردم ایران نمیدم بعد غارغار میکنه ایران ایران و ای مردم بریزید بیرون بخاطر خواسته حقارت بار من!!!! حیرت میکنه آدم‌مردم چقدر احمق باسند حتی اسم این کپک را بیارند
    45
    7
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۵:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    مهدی52 - روتردام، هلند

    Deer Park - واشینگتن، ایالات متحده امریکا
    نور بر تاریکی پیروز است و تا اید زنده و جاوید باد خاندان ایرانساز پهلوی ❤️❤️❤️
    6
    42
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۵:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش

    مرتیکه قواد هیچ برنامه ای ندارد. خودش را انداخت جلو و مانع ورود چهارتا آدم حسابی و سیاستمدار کهنه کار شد. هیچکس آدم حسابش نمی‌کند و تمام چاپلوسی هایش بی ثمر است. اگر پورفیوزهای سطلعن طلب به کردها انگ تجزیه طلبی نزده بودند الان استارت آزادی از آنجا زده میشد ولی بی برنامگی و توهین 24 ساعته این اوباش پهلوی مانع این همبستگی ملی شد. تنها در انقلاب مهسا بود که تمامی دولت‌ها مثل ماکرون و دولت آلمان و افراد بسیاری در کنگره از مردم حمایت کردند. شعار مرگ بر این مرگ بر آن توسط پیرزن فاحشه باعث شد که دولت‌ها به این نتیجه برسند که بی ثباتی در ایران می‌تواند تمام منطقه را شعله‌ور کند. الان هم هیچکس این قواد را قبول ندارد. چون همه می‌بینند که هنور این پورفیوزها به جایی نرسیده مرگ این و آن را می‌خواهند. این قواد هم دروغ می‌گوید هیچ کمک خارجی در میان نیست و فقط این قواد و زن هرزه و فاحشه اش بروند و چند سیاستمدار خوب باید هدایت مبارزه را به عهده بگیرند و مسلحانه با این رژیم بجنگند. قواد نشسته در خانه اش و از مردم بدبخت می‌خواهد جلوی گلوله بروند. رهبری باید به کردها و بلوچها واگذارشود.
    46
    7
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۵:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    قورپه - بروکسل، بلژیک

    رضا پهلوی مامور غرب برای نابودی ایران هست مفتخوری که در تلاش هست اعتراض مردم را به نفع خود مصادره کند بعد از شکست اسراییل در جنگ ۱۲ روزه غرب تصمیم جدی به نابودی توان موشکی ایران گرفت چون راهکار نظامی نداشتند رو به فشار بر مردم اوردند وطن فروشان و جاسوسان جنگ ۱۲ روزه حال لیدری اعتراضات را به عهده گرفتند
    48
    9
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    قورپه - بروکسل، بلژیک

    با امدن رضا خله و به اصطلاح دوران گذار اسراییل و امریکا تمام زیر ساخت ها را نابود خواهند کرد و برای ترمیم زیر ساخت ها مادام العمر نفت و منابع ایران را غارت خواهند کرد جنگ داخلی را رواج داده و ایران را کوچکتر خواهند کرد نمونه بارز ان لیبی ‌سوریه عراق
    48
    9
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    varied - ریزه، ترکیه

    همانطور که شاهزاده رضا پهلوی گفته اند که : دستگاه‌های مسئول تبلیغات دروغین رژیم و قطع ارتباطات، اهداف مشروع هستند بنابراین حضور ساندیس خورهای مزدور طویله اسلام مانند قورپه راستگوی بی طرف یا pahsam romano ووو در این سایت معنا ندارد
    4
    30
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان

    universe123 - لندن، انگلستان
    پرچم نژاد پرست شیر و خورشید!! اینو دیگه از کجات در آوردی!!؟ پرچم شیر و خورشید پرچم اتحاد ملی ایران است و فقط یک احمق ، یک مزدور و یا یک عامل بیگانه خائن به وطن میتواند یک چنین چیری بگوید! امیدوارم اولی باشی چون دوتای دیگه درمان نداره!
    5
    31
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان

    الان که مردم در کف خیابان ها به وضوح و غیر قابل انکار به رضا پهلوی پاسخ مثبت داده اند، هر صدای دیگری صدای ضد ایرانی و مزدوری است که این روزها با خلا ناشی از قطعی اینترنت برای مردم عادی در داخل، با تمام قوا در فضای مجازی دارند جولان میدهند! خوشبختانه اثرشان در دنیای غیر مجازی بسیار ناچیز و قابل چشم پوشی است!
    3
    31
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    1-بشین سرجات.این حرفها بهت نمییاد.موج سواری هم نکن.وظیفه توتداوم رژیم آخوندی واختلاف درجریانهای مردمی کشوراست.خمینی دجال از توغده دارتربود.باحکومت نظامی وشلوغی ها به تهران رفت.ولی فرقه تو معتقدهست که حداقل ۹۵٪مردم طرفدارتوهستند.یعنی گیرتوهمین ۵٪هستش؟خودش در گفتگوباشاهین لاته بنگی گفت:من آزادی ام روباهیچ عوض نمیکنم.
    23
    4
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    ۲-هم کامنتی ها:این خط واین نشون این آقاتحت هیچ شرایطی ایران برونیست.که نیست!چون غده اش رونداره.ترسویه بچه مامانه. پول توجیبی اش رومامانش میده.آخه تخصصی هم نداره.توی عمرش یک روزهم کارنکرده.پاسدار وآخوندکه هیچ!همین فرقه مجاهدین اگه یک تَشربهش بیاد،بایدبه این کودک آب نبات بدن تا حالش سرجایش بیاد.تازه پوشک هم کم مییاره!😜
    23
    4
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    راستگو...!! ...شک دارم! . اینکه میگی ٬خودش رو انداخت جلو و مانع ورود چهار تا آدم حسابی!! سیاستمدار کهنه کار شد!!؟٬ این یعنی بطور طبیعی اعتراف میکنی به این که شخصیت رضا پهلوی اینقدر بزرگ است که راه ورود به سیاست (که خیلی تنگ و باریک هم نیست) را برای هر مدعی دیگری را با را گرفتهُ یا آنکه آن هایی که ادعا میکنی: (آدم حسابی، سیاستمدار کهنه کار) خیلی هم آدم حسابی حداقل در مقایسه با رضا پهلوی عددی نیستند!. امیدوارم آنهایی که امثال شما ها را مامور کرده اند، قدرت اینکه این جنبش عظیم را منحرف و یا بی اثر کنند نداشته باشند!.
    3
    17
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    ببین پیرزن بیست ساله! (چون در ایرانی بودنت تردید اساسی دارم) تفرقه اندازی کاری است که الان تو داری میکنی! رضا پهلوی گذشته از دودمانش و نحوه زندگی خصوصی اش و یا نا مرتب بودن دندان هایش (تنها نقطه ضعفهایی که امثال تو میتواند عنوان کنند) حتی اگر یک بچه نا بالغ هم بود، به جهت اینکه ملت ایران در کف خیابان صدایش میزنند و به فراخوانش پاسخ داده اند اکنون نماد وحدت ملی ایرانیان علیه ظلم حاکم است! لجن پراکنی های امثال تو به جز اینکه عنوان خائن را برای خود بخری هیچ اثر دیگری ندارد چون این دریای خروشان با .. سگ کثیف نمیشود!
    2
    18
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    universe123 - لندن، انگلستان
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    اینجا باهات موافق هستم که نوشتی این حاج رضای شیعه مکه رفته و یاران عصبی، بیسواد او به کردهای شجاع انگ تجزیه طلبی میزنند! این بی ناموسهای به غیر از سیستم فارس محوری و مکزی کس دیگری را قبول ندارند. جالب اینجاست در قوانین و یا دفترچه سیستم پسا ملای رضا شاه پالان ساواک باید تحت فرمان رضا باشد و رفراندمی که ازش صحبت میکنه توسط خودش و بدون همکاری مخالفان خود راه اندازی خواهد شد به این معنی که خودش پیروز خواهد شد و به بقیه اقوام زور خواهد گفت و باعث جنگ بین ایرانی ها خواهد شد. طرفدارهای کله پوک و بیسواد با این پرچم نژادپرست شان این را نمیفهمند. این رضا بازمانده رضا خان است که طبق شواهد در طویله اسب در سفارت هلند کار میکرد
    19
    3
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    universe123 - لندن، انگلستان
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    بله پرچم نژادپرست! این هالو به سیستم فارس محوری خیلی علاقه‌مند است و دیگر اقوام و مخالفان رژیم را قبول ندارد. به زبان ساده میگه اگه ترک، عرب، کرد، بلوچ، طالش هستی باید تابع من بفارس فارس زبان باشی و من پادشاه غیر فارسها هم هستم و فقط زبان فارسی باید آموخته شود.
    18
    5
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    صاحب این کامیون را وصل کردند به مجاهدین . چرا چون حاکمیت را نه حق شاه و نه حق شیخ میدانست . همه کلیپ های این صحنه فاجعه بار مدعیان دمکراسی با شغار جاوید شاه را این احمق ها خود که در ان به این فرد فحش خواهر مادر میدهند و شیشه های ماشین او را می شکنند و کتک میزنند هست ! انها پس از شکستن شیشه ماشین و رفتن به روی سقف و لگد زدن به درو و سقف قصد باز کردن در را دارند که این فرد مجبور به فرار میشود ! با رعایت مساعل ایمنی . در همین کلیپ های این احمق ها که از جلو گرفته شده است حتی یک نفر مجروح نمی شود اما صداهای زنان را می شنویم که اه ناله و زجه می کنند . تا لحضه توقف ماشین و کتک خوردن مفصل این شخص توسط وحوش پهلوی هیچ یک از این به اصطلاح دمکراسی خواهان نه مجروح و نه کشته شده اند . پوشش خبری من و تو و اینتر را با این کلیپ ها مقایسه بفرمایید تا به بی هویت کردن جنبش و دروغ پردازی جهت به قدرت رسیدن دیکتاتوری شاه از طریق شعبان بی مخ ها شهناز تهرانی ها پی ببرید
    17
    2
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش

    universe123 - لندن، انگلستان
    تو غلط میکنی که با من موافقی جاش .... من منطور من از کردها سازندگان و پایه ها و مرزداران ایران است که دو سلسله پادشاهی را بنا گذاشتند نه تو .....جاش ترک یا عراقی که مرتب به قوم‌های دیگر توهین میکنی. آخرین بارت باشه که با حرف من موافقی .......جاش. تو هیچ نقطه مشترکی با من نداری. من یک میهن پرستم. من یک کرد، لرم، لک و فارس گیلکی و مازنی خراسانی و عربم. اذری و بلوچم. تو چه از تمدن و ........میفهمی. هر کجا کرد است آنجا ایران است. این سخن سردار کرد است.
    22
    2
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    universe123 - لندن، انگلستان
    تو کحایی هستی؟ یک کم مطالعه کن تو حتی اگر کامنتهای مرا خوانده بودی اینقدر پرت و پلا نمینوشتی. رضا پالونی فارس نیست. جدش از گرجستان آمده و مثل پادشاهان ترک سلجوقی و قاجار نیاز به زبان فارسی دارد نه اینکه عاشق فارس است مادرش هم اذری است. پس هی فارس فارس نکن. تو دولت جمهوری اسلامی هم از همه گروه زبانی است خصوصا ترک ولی ترکی در آذربایجان تدریس نمی‌شود. این استبداد است واین دعوای فارس و غیر فارس برای جماعت بیسوادی مثل تو علم شده. رضا شاه کبیز هم در سفارت انگلیس پهن جمع میکرده و در سفارت هلند. این پرچم هم نژاد پرستی نیست نادان این پرچم ایران است که بیش از پانصد سال سن دارد. نادان رنگ سیز و سفید و قرمز کجایش نژاد پرستی است. این چیزهایی که یک جدایی طالبان می‌گویند نژاد پرستی است. فرق تو با این سطلهن پرستها در چیست. همه یک فک دذ کله تان است دنیا را با این پهن می‌سنجد. تا حالا موردی بجر عشق به مادر میهن من دگم بازی در بیاورم.
    16
    1
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    یعنی میخواهی ادای آدم حسابی سط... پرستها را بازی کنی؟؟ 🤣بی عقل مردم سه روز بود تو خیابان بودند بعد شاشزاده بیاید فراخوان بدهد که بیایید در خیابان فقط ...های آدم پرست آنرا از شخصیت رضا قواد می‌دانند. من مطالبم را بزبان خودمان نوشتم و زبان شماها را نمی‌شناسم. اگر واقعا هنوز رگه های آدمی در وجودت است در باره این خانواده فاسد از هزاران کتب معتبر استفاده کن ولی این چرت و پرتها را که بین خودتان متداول است و با دلایل ... میخواهی خدا را ثابت کنی را برای من ننویس. مرغ پخته خنده اش می‌گیرد.مثل بقیه همپالکی هایت فحش بده و....بزار رو چشات شفا ببینی ولی ادای آدمها را در نیاور
    13
    0
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    universe123 - لندن، انگلستان
    شما قبیله گراها خودتان نمیفهمید فارس چیست، ما قومی به اسم فارس نداریم، این زبان مشترک تمام اقوام ایرانی است که متضمن وحدت و یکپارچگی ایران است! تهران، کرج، دیگر شهر های بزرگ رنگین کمانی از قومیت های متنوع هستند که همه با هم با زبان فارسی ارتباط برقرار میکنند و تجزیه طلبهای احمق اهالی این شهر ها را فارس میخوانند سعی به جدا سازی مردم شهرستان های هدف از این شهر های بزرگ می کنند!! این یک حقیقت بسیار ساده است که فهمیدنش نیاز به هوش سرشار ندارد و حتی یک بچه هم میفهمد! چرا قبیله گرا ها نمیفهمند؟ چون نمیخواهند بفهمند! و این حقیقت که با این فرمول خود ایشان که به زبان فارسی اقدام به انتشار نفرت تفرقه میکنند پس خودشان هم [فارس} بشمار می آیند!!
    7
    9
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    universe123 - لندن، انگلستان
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    بگو خائن هستم. الکی هم نگو کرد و ترک هستم دروغ گو. تو از اونایی هستی که نمیدانی از کجا در اومدی و دوست داری زیر سلطه و زیر دست دیگران باشی. تو و امثال تو ترسو هستن و از ترس دیگران نمیتوانند براحتی هویت خود را فاش کنند. تنها چیزی که برای اقوام دیگر مهم است یادگیری زبان مادری مثل تو فارس زبان است و در دولت آینده سهم داشته باشند. یعنی فارس زبانها دیگر به دیگران بخصوص لرها و ترکها و دیگران قلدری نکنند و مردم در آسایش زندگی کنند. حالا بعضی از نفهم ها این سیستم برابری را دوست ندارند و میخواهند زبان فارسی که از عربی،افغانی و کردی تشکیل شده را به دیگران تحمیل کنند.
    10
    6
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    universe123 - لندن، انگلستان
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    آدم حسابت کردیم ولی پر رو شدی و با فحش و ناسزا جواب دادی که بی تمدنی و بی فرهنگ بودنت را ثابت کردی. شما اکثرا عصبی و بی سواد هستیدولی این را نمیفهمید که ایران را فقط کردها ساختند و بقیه از قزاقستان و افغانستان به ایران آمدند و فلات ایران را نابود و کوچک کردن. دلیلش خانم بازی و ...... بوده. جالا دم رضا خان گرم که در طویله اسب در سفارت هلند کار میکرد این غلام ... را تا حدی از بین برد. کلا با ادم .....مغز کله پوک بهتره به حساب نیاری. غلط هم میکنی که جواب من رو دادی. نبایستی میدادی
    9
    5
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    ۱-آقای محترم:اخلاق بنده براین است که هرکس برای بار اول زبان توهین وفحاشی را به بنده چون شمابکند محترمانه پاسخش را خواهم داد.بزرگوار: شما درایرانی بودن بنده تردیددارید.معیارایرانی بودن برای شماچیست!یعنی اگربنده مثلا پایبند به شما وخط فکری شما باشم،ایرانی بودنم تاییدمیشود؟جواب بنده نمی خواهم ایرانی چون باشم.آیا اگرکسی چون خمینی وشاه اکثر خانواده شمارا اعدام وشکنجه وزندان بکنند،آیاشما فرزند ان این دیکتاتورها را نمادملی می دانید؟آقای رضا پهلوی درکجاجنایات پدرخودش را محکوم کرد؟مگرهنوز باساواک سابق ثابتی یاحق نیست؟
    9
    1
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    ۲- آقای ایرانی اصیل.بنده عزیزان خودم را در زندانهای سیاه چال خمینی وشاه ازدست داده ام.فرق شاه وشیخ دراین بود وهست که شاه تیرباران می کرد،شیخ چوبه دار!وجه مشترک دربحث باشاه الهی ها وحزب الهی دراین است.شاه الهی میگویند:اقوام توپاسبان کشته اند،حزب الهی میگوید:اقوام تو ضدانقلاب بوده اند.نمادملی برای شمایعنی چه؟ازکی یک قطره اسپرم نمادملی قلمدادمیشود،آنهم اسپرمی که هویت بنیانی شاهی راندارد.پس داریوش وکوروش وآریوبرزن ونمادهای فرهنگی چون سعدی وحافظ وبقیه چه هستند؟
    9
    1
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    ۳-شما نمی توانید همچنین اسپرمی(پارازیت) را چون نمادملی به بنده ودیگران تحمیل بکنید.مگرراجع به نمادملی شما بنده دروغ گفته ام؟ معبودشمااگرباترامپ تاجر ملاقات بکند واو (ازنمادملی شما که بچه هایش حتی اسم ایرانی ندارند،فارسی هم بلدنیستند)ازآقای پهلوی بپرسد:شماکاروشغلتان چی هست؟درآمدتان ازکجاست؟مدرک تحصیلی اتان چیست(امتحانش رایکی دیگرداده بجاش)؟چه جوابی داردبدهد؟اگربپرسدتاریخ سیاسی شما ازاین پروژه ازققنوس گرفته تافرشگرد وایران نوین وغیره بیلانس چه بوده،آیا جواب مثبتی میتواندبدهد؟
    9
    1
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    ۴-بنده راخائن خطاب کردید.محترم; خائن کسی است که درجنگ علیه کشورخودشرکت بکند،برای بیگانگان جاسوسی بکند،بیگانگان رادعوت به بمباران کشورخودبکند!پس معلوم شدخائن کیست!مگرفرقه پهلوی اینکار رانکرد؟مگرفرقه مجاهدین برای صدام ازاین خوش رقصی هانکرد؟سخن کوتاه کنم بهتراست واقعگراباشید توهین نکنیدوجوگیرنشوید.شماایده خودتان را داریدانتظارهم نداشته همه چون شمافکربکنند.ازجوشانتاژی وحمله گروهی که اخلاق شاه الهی هاست،هیچ چیزعایدشمانمی شود.(اگرباورندارید این گوی واین میدان تاببینیدشاه الهی چکارمیکنند)درپایان عرض بکنم جانب ادب رارعایت بفرماییدتاجواب محترمانه بگیرید.بددهنی هیچ استعدادی نمی خواهد.این بارنخواستم مثل خودتان جوابتان را بدهم.موفق باشید.
    9
    1
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    شیرین عقل! اگر سنت را درست نوشته باشی از هم سن فرزند کوچکتر من هستی و اگر پسر من جرات میکرد با این ادبیات با من صحبت کنه چنان سیلی به گوشش میزدم که یکی هم از دیوار دریافت کنه! ولی تو تقصیر نداری! یا زیر سایه پدر مادر نبودی و یا توی خانواده ایی بزرگ شدی که بهت یاد ندادن چطور با دیگران صحبت کنی! تو که حتی حرف زدن درست بلد نیستی حالا تحلیل سیاسی هم میکنی!!. زهی خیال باطل! عقاید سیاسی آدمایی مثل تو تابع جبر جغرافیاییه! اینکه طرفدار یک نفر باشی یا ضدش بستگی داره که سوار کدوم موج باشی! فیگور کتاب خونی هم نگیر اصلا بهت نمیاد! آدم با سواد حتی بیست شش ساله اش طرز حرف زدنش این شکلی نیست. هرچند گفتنش فایده نداره ولی شاید برای بقیه بگم که من با اینکه امروز فکر میکنم همه باید با مردم داخل هم صدا بشن ولی نمیشه منتظر موند یک امام زاده متقی ایی بیاد که مردم را هم صدا کنه. هر کس که به اون جایگاه برسه که به عنوان یک آدم مطرح سیاسی بتونه مردم را جمع کنه حتما در پیشینه اش میشه یه عالم چاله چوله پیدا کرد!
    0
    9
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    بدلیل کامنتهای تفرقه افکن کمی عصبانی بودم و باعث شد کمی زبانم تیز بشه ولی به هیج وجه توهین و فحاشی نکردم و در عوض این اتهام تو را به عنوان توهین به خودم تلقی میکنم!! آنچه که در مورد پیرزن بیست ساله نوشتم توهین آمیز نبود فقط طعنه آمیز بود اونم به خاطر تضادی که اسم انتخابی ات با سنی که ثبت کردی داره! معیار ایرانی بودن من این است که حرف و عمل مان در جهت منافع مردم سرزمین ایران باشد، زمانی که حکومت فاسد مردم را در خیابان ها قتل عام میکند، حرفی نزنیم یا کاری نکنیم که اگر کسی خواست قدمی در جهت نجات مردم بردارد نا امید شود! توجه داشته باش هر آدمی را بنا به توانایی ها و اهدافش قضاوت کنی نه بر دودمانش! من جزو حواریون رضا پهلوی نیستم ولی در این مقطع او را تنها گزینه برای رهایی از ظلم حاکم میبینم! پس به جای استفاده از کلماتی مثل اسپرم . برای لجن مال کردن شخصیت کسی بیاد بیاور خودت هم اسپرم کسی بودی! پس با این کلمات حس اشمئزاز را بیشتر به سمت خود میکشی تا دیگران! سعی کن از کینه های شخصی ات نسبت به گذشتگان بگذری و با دید باز به آینده نگاه کنی! بیاد بیاور هیچ وقت یک امام زاده معصوم پیدا نمیشود!
    0
    8
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    من تو را خائن خطاب نکردم، فقط هشدار دادم این مدل تفرقه اندازی نتیجا اش این میشود که چنین تلقی را در مخاطب بوجود بیاوری! از طرف دیگر، مسلم است که حمله و دخالت خارجی آرزوی هیچ ایرانی نیست! ولی وقتی فساد تا جایی بالا میگیرد که مردم را در خیابان ها قتل عام میکنند! مثل شیمی دارمانی یک بیمار سرطانی باید سم دخالت خارجی را وارد بدن کرد تا این عفونت هایی که فراگیر شده اند را نابود کنند! مطمنا اگر راه دیگری بود آن راه ترجیح من هم میبود!
    0
    8
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    universe123 - لندن، انگلستان
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    فارس همان هایی هستن که از افغانستان، قزاقستان، هندوستان و تاجیکستان آمدند و فلات ایران را نابود کردند و آثار باستانی مادها و کوروش و غیره را دزدیدند و بنام پیشیکیا ثبت کردند. اول برو زبان فارسی را درست کن که از عربی، افغانی، کردی و هندی تشکیل شده بعد بیا تو کار سیاست. اجازه نخواهیم داد رضا که از بازماندگان رضا خان که در طویله اسب در سفارت هلند کار میکرد ایران را نابود کند و اجازه نخوهیم داد اموزش زبانهای اقوام بزرگی چون ترک و کرد ممنوع شود.
    8
    3
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    ۱-بنده نه اهل سفسطه هستم ونه ماجراجویی! راجع به طنز سن وسال شما!بارها گفته ام که نام کاربری هیچ ربطی نه به جنسیت دارد ونه نام ونشان شخص ونه سن وسال.برخلاف اسم کاربری بنده یک مردهستم وزندگی شخصی خودم راچون شما وبقیه دارم.اگراینطورباشد اسمهای کاربری عجیب وبدفهم چون خیارچنبر،بچه فیل وغیره درهمین سایت وجود دارند، سن هم ۱۳۵ سال!آیا این معقوله؟ این یک انتخاب شخصی است.راجع به توهین شما نمی خواهم مته به خشخاش بگذارم ولی مطلب انتهایی شما اینطور می گوید:٭لجن پراکنی های امثال تو به جز اینکه عنوان خائن را برای خود بخری هیچ اثر دیگری ندارد چون این دریای خروشان با . سگ کثیف نمیشود!٭
    8
    2
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    ۲-.راجع به به بحث اسپرم بدون شک رازبقا وتداوم آن به اسپرم ولقاح درتمام جانداران وحتی گل ومیوه وغیره به روش خودبستگی دارد.بحث اسپرم باآقای پهلوی کلیت است.یعنی اگرپدروپدربزرگ ایشان شاه نبودند،آیاکسی اورا میشناخت؟آیا جامعه باید اورا نمادملی بداند،چون پدرش شاه بوده؟کسی اگرکوچکترین راندمانی ازایشان دیده بودتا حالا باید مطرح میکرد.ایشان نه کاری دارد ،نه شغلی،نه کاریزمایی؟مثلامگه داریم درجمع خبرنگاران ایشان بطری آب را می خواهدباکتش بازبکند؟یا این چه نمادی است که توانایی تربیت وزبان ونام ایرانی برای دخترانش راندارد؟خانمش سرودملی کشورش رابلدنیست.(موضوعات اخلاق شخصی خانوادگی توی پرانتز).
    8
    1
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    ۳- گرامی:فکرمیکنم مثال شیمی درمانی دراینجا جواب نمی دهد.بنده بخشی ازتخصص بالایم همین پزشکی هست.بله باشیمی درمانی شما سلولهای سالم رامی کشید،البته هرسال باپیشرفت علم وروش جدید این عمل کمتراستفاده میشود،وعواقب بدکمترمیشود،ودرنهایت گیرم فقط یک نفرتلف میشود.ولی اگربمباران ایران را چون شیمی درمانی تلقی بکنیم،چندنفرتوی این بمباران کشته شدند؟چقدراززیربناهای کشورازبین رفتند؟نتیجه چه شد؟یعنی تشخیص دکتر(ناتانیاهو،پهلوی) اشتباه بود.پس تحلیل مشخص ازاوضاع مشخص.باهیاهو وجار وجنجال آن هم با دعوت ازبیگانگان هیچ نتیجه ای مطلوب نمیتوان گرفت.دمکراسی و رسیدن به جامعه آزاد با بمباران آن هم ازخارج درکجا جواب داده است؟
    8
    1
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    ۴-حالا چرا به جای شیمی درمانی ازاین واقعیت استفاده نکنیم!مثال! یک تخم مرغ برای رسیدن به جوجه بایدپروسه خودش را بگذراند.یعنی تغییرات بیولوژیکی وفیزیولوژی در تخم مرغ درموقع خود بافشارداخلی باعث شکستن تخم مرغ میشود وجوجه بیرون می آید.حال اگرهمین تخم مرغ بافشاربیرونی یا سنگ شکسته بشود،آیا جوجه زنده وپدیدارمیشود؟راجع به برخورد باشاه الهی بنده معتقدهستم بایدمثل خودشان برخوردکرد.چون اکثراً قشربیسواد،عربده کش وخودمحور وخودشیفته هستند.چون توی این چندسال چهره مخدوشی از خودبرجای گذاشته اند.ایام بکام
    8
    1
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    بزرگوار، عزیز جان ادبیات هنه .. پرستها همین است. چون فحش ندادی متوجه شدم. آدم با شخصیتی هستی. ... منرا بپذیر من فطرتا آدم بی ادبی نیستم این رفقای نوکر صفتت جو را اینطوری کردند و فکر می‌کنند دیگران بلد نیستند. فحاشی که هنر نیست. بر عکس هم هم پیش پدر و مادر و پدر بزرگ و مادر بزرگ رشد کرده ام و تا بحال پایم هم جلوی پدر دراز نکردم. منهم معتقدم قرا. نیست کسی بیاید ولی قرار هم نیست از دست شغال پناه به کفتار ببریم. اگر شما در انقلاب 57 بودی باید شباهتهای رضا قواد را با خمینی را درک کرده باشی و سخنرانی‌های هردو را شنیده باشی. مگر ما گاو گوسفند هستیم که چوپان بخواهیم. من ماه‌هاست همه چیز را با دلیل و مدرک بیان میکنم. شما انسان محترم چطور اجازه می‌دهی دوبار و سه بار از یک سوراخ گزیده شوی؟؟سخنرانی های این هرامزاده را گوش نمیکنی؟؟ خاطرات علم و اردشیر زاهدی و بهبهانی و صدها هزار مدرک را نمیبینی. چکار به تحلیل سیاسی من داری. شما که انقلاب 57 و کلکهای این مزدوران را دیدی نمیدانی که تنها ایران و دمکراسی و برابری و آزادی مهم است. کینگ رصا یقلوی چه خری است. خامنه ای چه خری است
    6
    0
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    universe123 - لندن، انگلستان
    تو .. بیسواد از رو نمیری با این ادبیات مسخره ات از کدام ... آمدی که تاریخ برای خودت پرتاب میکنی. نادان. بشین دوتا مطلب بخوان که خودت را مسخره دست این و آن نکنی. احمق جان تو از کجا میدانی من از کدام منطقه ایران هستم که گاله را بار میکنی و آبروی مردم را میبری. تو دقیقا در خز سطل پرستها و مزدوران خامنه ای لگد میزنی. کی بتو وکالت داده که از طرف کردها حرف بزنی و به فارسها لگد پرانی کنی؟؟ تنها دلیلش این است که جاش باشی.من فکر میکنم تو از عراق باشی و فارسی و کردی را بعدا اموختی. ما همه با هم هستیم و ... آدم پرستی پهلوی پرستان یا ... اسلامی آخوند یا ... تجزیه طلبان نقشی در ذات ما ایرانیان ندارد. پس گورت را گم کن. امروز همه می‌دانند آینده ایران فقط و فقط برابری و دمکراسی و حقوق یکسان و آزادی زبان و دین و پوشاک و عقیده است....
    8
    0
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    universe123 - لندن، انگلستان
    نه بابا!! هخامنشی ماد بودند و اونوقت داریوش بزرگ از افغانستان یا هند آمده بود که اسم مرکز فرمانروایی اش را پارسه گذاشته بود!!؟ من کارکرد این تئوری سرایان تجزیه طلب که امثال تو اراجیفشان را طوطی وار اسپم می‌کنند را خوب میشناسم! اینها کسانی هستند که سنگ نوشته های چند هزارساله را هم به سادگی تکذیب می‌کنند و نه تنها از جعل تاریخ بطور مضحک رویگردان نیستند که حتی برای آنها ماخذ های بی نام نشان جعل می‌کنند که هیچکس را به جز پیروانشان را نمیتواند گمراه کنند! درست است که افغانستان و تمام سرزمینهایی که امروزه با پسوند استان نامیده می‌شوند بخشی از ایران بزرگ بوده اند ولی پارسه نام سرزمین مرکزی فلات ایران بوده و ربطی به افغانستان و هندوستان ندارد! با انتشار اینگونه جعلیات و عنوان کردن اراجیفتان فقط حماقت خود را به نمایش میگذارید کسی را مجاب نمیکنید پس وقتتان را تلف نکنید و اعصاب محققین را سمباده نزنید!
    3
    5
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    میدونم اسپرم و لقاح چیه، و میدونم که اون کسی که مبحث اسپرم مقدس را برای تخطئه رضا پهلوی ابداع کرده، منظور آشکار وپنهانش دقیقا چه بوده، چرا برای بطلان موروثی نبودن شایستگی از الفاظ اسپرم و لقاح که بار اشمئزاز دارد باید استفاده کرد؟ این خیلی آشکار است که شایستگی موروثی نیست اما آموزش کسی که برای شاه شدن تربیت شده قطعا با یک بقال، کفاش و نانوا و کارمند فرق می‌کند که تو دنبال شغلش میکردی! در بین اپوزیسیون و یا حاکمان کدامشان می‌توانند از عهده یک مصاحبه مطبوعاتی آبرومند آنطور که رضا پهلوی بر می آید؟ اگر حتی یک مورد سراغ داری بگو ما هم بشناسیم! ایرادات مسخره مثل اسم بچه ها اتهامات راست و دروغ به زندگی خصوصی اینقدر مسخره است که اصلا قابل بحث نیست!
    1
    5
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    اطلاع پزشکی ات خوبه پس حتما میدانی که کسی که عفونت تمام وجودش را گرفته نمیشه به حال خودش گذاشت تا خودش خوب بشه! وقتی که تمام ثروت کشور در دست خامنه ایی و دیگر اراذل و اوباش دوروبریش است ‌با سیاست خارجی احمقانه باعث شده مردم به فقرمطلق برسند، این یعنی فساد به مغز استخوان رسیده و کل جامعه در حال فرو پاشی است! اگر این اعتراضات هدایت و سازماندهی نشود تمه نتیجه اش تخریب، غارت و هرج ومرج است، تنها کسی که در حال حاضر رضا پهلوی تنها کسی است که با همه خوب بدش توان هدایت اعتراضات را دارد و عمرمان توانایی لابی کردن با قدرتهای جهانی را دارد!
    1
    5
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    من هم حاکمان قبل و دوران فعلی را دیده ام و هم در کشورهای مختلف کار و زندگی کرده ام، جوان‌تر که بودم به شدت طرفدار دموکراسی بودم اما بعد پنج دهه چند تا نکته به من ثابت شد! یکی اینکه مهم‌ترین خصوصیت کسی که حکومت می‌کند این است که دلبستگی به کشورش داشته باشه دوم این که درایت داشته باشد سوم این که ایده آل گرا و یا ایدئولوژیست نباشه حالا این رهبر میتونه ماهانیر محمد موسس مالزی مدرن باشد، شیخ محمد شیخ دبی باشد و یا رهبران چین بعد از مائو باشد اما اگر دنبال شخص معصوم بی عیب و ایراد باشید از دنیای واقعی بیرون می افتید و دچار شیاد هایی مثل خمینی میشوید
    1
    5
    دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    universe123 - لندن، انگلستان
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    تاریخ پر از دروغ است و برای منافع پادشاهان و دولتها نوشته میشود. تاریخ ایران توسط قدرتهای جهانی ان موقع نوشته شده وانهم بخاطر منافع خودشان که هنوز هم استفاده میکنند! فلات ایران متعلق به شما نبوده. بعدا آمدید. کوروش هیچوقت در هیچ جایی نگفته من پادشاه پارسها هستم. خویشاوندان شما در افغانستان، تاجیکستان، و نزدیکی های قزاقستان هستند. میدانم خجالت میکشید ولی هم زبانان شما آنجا هستن و باید به افغانی ها افتخار کنید و آنهارا نجات دهید نه اینکه در ایران با دیگران در جنگ باشید. از تهران بگیر برو پایین دریای خزر، بیا اینور آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، ایلام، کرمانشاه و مناطق دیگر، مردم زبان و فرهنگ خودشان را دارند و زبانشان مثل زبان فارس زبانان آموخته شود. در این مناطق فارسی در کار نبوده و نیست. شاه میخواد سیستم اقتدار گرا و فارس محوری را دوباره ایجاد کند و دیگر زبانهای ایران را ممنوع کند. ایران باید سیستمی مثل آمریکا یا آلمان را داشته باشه و رضا هم یه جریان سیاسی و شهروند این کشور باشد نه اینکه پدر من و تو. دیگر ولایت فقیه و یا پدر نمیخواهیم بابا بس کنید چرا درک ندارید شماها؟
    7
    3
    ‌سه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۱:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    ۱-گرامی:طبق فرمایشات شماچونکه برای شاه شدن تربیت شده،پس بایدقبول کنیم؟ پدرایشان روی چه اصل واصول دمکراتیکی انتخاب شده بود؟ آیا بنیاد این خانواده چون مصرودیگر کشورها گذشته شاهی داشته اند؟چه مجلسی چه کشکی این انتخابات را کرد؟! کدام مصاحبه مطبوعاتی ایشان توجه جنابعالی را جلب کرده؟بازی با چندکلمه تکراری شدهنر؟پس احتمالا شما مصاحبه مطبوعاتی ندیده اید.توی همین جمع ایرانیان درجلسات پرسش وپاسخ سیاستمدارانی وجود دارند که دارای دفترمشاوراتی وتحلیل گرهستند.
    3
    1
    ‌سه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    ۲- اشکالی ندارد!حالاگیریم این آقارا به شاهی قبول کنیم،بابانوی اول چکاربکنیم؟آیاشمافرقی بین این خانم وشهبانونمی بینید؟این خانم هنوز عددی نیست میگوید:مرگ بر۳فاسد ملا،چپی،مجاهد.هیچ جایگاهی ندارد چوبه داربرپاکرده!یکی ازعلل آشفتگی درچیدمان این فرقه پهلوی،نداشتن مشاورین درست وآگاه است.با امیرطاهری،تقی زاده،کلاشی چکارکردند؟این شعارشان بود:"مرگ بر سه لاشی، تقی زاده طاهری کلاشی".
    3
    1
    ‌سه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    ۳-مشاورکنونی آقای پهلوی مهدی نصیری ازکجاآمده؟مدافع سازمان یافته ومشاور آقای پهلوی حمیدفرخ نژاد ازکجاآمده؟یادتان هست درتلویزیون چه گفت؟ایشان گفت:اگرخم به ابروی پسرم بیاید،میخواهم۸۵میلیون نباشد.راجع به بیماری عفونی راه حل های مختلفی هست.اول نمونه برداری به قسمت پاتوهیستولوژی فرستاده میشود ووقتی نوع عفونت مشخص شدداروهای مناسب خشک کننده وآنتی بیوتیک تجویز میشود،درتشخیص مناسب بعدی بخش آسیب دیده بازمیشود وتخلیه صورت می گیرد وباگذاشتن (درن Drain ) ترشحات تخلیه میشوند.نتیجه دراین بحث: جراح وآنتی بیوتیک ودرن Drain ) مردم هستند.عفونت هم حکومت نالایق وفاسد است.ایام بکام
    3
    1
    ‌سه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    ۴-این جمله معروف، که می‌گوید «مهم نیست گربه سیاه باشد یا سفید، مهم این است که موش بگیرد».منظوراین است که منتظرمعجزه نوشته نباشیم.چون تربیت شاهی دیده، پس راندمانش خوب است.اتفاقا خیلی ها شغل هایی چون کارگری وبقالی داشته اند،که درسیاست موفق بوده اند.نمونه اشجورج وایت (آمریکا): در ابتدا یک کشاورز و تاجر بود. آبراهام لینکلن (آمریکا): پیش از سیاست، به عنوان کارگر، صندوق‌دار فعالیت می‌کرد.یوسیپ بروز تیتو رییس جمهوری یوگسلاوی فلزکار ومکانیک بود.بااحترام
    3
    1
    ‌سه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    من برای بحث با این موجودی که خودش را universe 123 می نامد وقت نمیگذارم چون اراجیف جواب ندارد اگر بخواهم به سبک خودش با اراجیف جواب بدهم خودم را در سطح او پایین آورده ام! اول فکر کردم نا آگاه و یا اسیر تعصب است ولی با ادامه یاوه سرایی اش شکی برایم نماند که اتفاقا میداند چکار میکند! یا مامور سایبری است و دارد به وظیفه اش یعنی ترساندن مردم از قدرت گرفتن تجزیه طلبان و در نتیجه ساکت شدن مردم، عمل میکند و یا واقعا یک مزدور بیگانه و تجزیه طلب است که اگر پیشینه ایرانی داشته باشد خائن تلقی میشود و اگر ایرانی نباشد یک دشمن مردم ایران است که فرصت را مغتنم دیده تا بین مردم ایران نفرت پراکنی کند! خداوند داریوش کبیر ایران را از شر دروغ و خشکسالی دشمنان در امان بدارد!
    1
    2
    ‌سه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    یکبار گفتم برای بار آخر تکرار میکنم ما رضا پهلوی را برای دوران گذار تا پای صندوق رای لازم داریم! بعدش بسته به نظر مردم است! برای انجام این ماموریت لازم نیست وارد بحث پدرش خوب بود یانه بشویم، این بحث را بگذار زمان آن رفراندوم به بحث بگذار!
    0
    3
    ‌سه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    الان که مردم دارند دسته دسته در خیابان ها قتل عام میشود وقت پاتولوژی تحقیقات بیولوژی نیست! نابودی رژیم تخلیه و درین و هرچه دلت میخواهد بگذار تنها راه حل است! و برای این نابودی لازم است کسی باشد که عموم مردم روی او وفاق دارند، و او رضا پهلوی من کس دیگری را نمی شناسم که تا این حد مورد اقبال مردم باشد، اگر این را قبول نداشته باشیم به معنی قبول ادامه جنایات جمهوری اسلامی هستیم!
    0
    3
    ‌سه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    لطفاًاگربرایتان مقدوربود،دفترچه گذار(بقول طاهری دفترچه بیچارگی)مونیخ را مطالعه بکنیدتاببینید کی انتخابات شروع میشود،وتمام قوا وقانون چون ولایت فقیه در دست آقای پهلوی است یانه؟.بنده به تصمیم شمابهامیدهم.به امیدآزادی ایران باشراکت تمام طیف ها و گروهای اجتماعی وسیاسی.ازبحث باشماخداحافظی میکنم.ایام بکام
    3
    1
    ‌سه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    universe123 - لندن، انگلستان
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    شما پاسخی ندارید، چون واقعیت‌ها را نمی‌دانید و به همین دلیل توانایی بحث منطقی ندارید. از نظر علمی، ژنتیک شما متعلق به آسیای مرکزی است؛ این یک واقعیت است، نه توهین. یاد بگیرید تفاوت مزوپوتامیا و آسیای مرکزی چیست. این دو هیچ ربطی به هم ندارند. هم‌زبانان شما هر زمان که قدرت را در ایران در دست گرفتند، به جای حفظ عظمت تاریخی کشور، پایه‌هایی را که مادها ساخته بودند تخریب کردند. در کتاب‌های تاریخ ایران به‌ندرت نامی از مادها برده می‌شود و همیشه این بهانه تکرار می‌شود که «آثار تاریخی کافی وجود ندارد». اما سؤال منطقی این است: چطور آثار باستانی مربوط به تمدن‌هایی قدیمی‌تر از مادها کشف شده، اما آثار مادها این‌قدر محدود است؟ این موضوع تصادفی نیست. این یک مسئله سیاسی است که نشان می‌دهد چگونه یک اقلیت برای برتری‌طلبی، تاریخ و هویت دیگران را حذف کرده است.هدف اصلی این سیاست، نابودی فرهنگ و زبان سایر اقوام ایران بوده است؛ با تحمیل زبان فارسی و ممنوع کردن زبان‌های دیگر. این نه وحدت ملی است و نه عدالت تاریخی، بلکه سرکوب فرهنگی است.در نهایت یا گرفتار افراط‌گرایی مذهبی هستید یا تفکر سکولارِ شاهنشاهی.
    2
    0
    ‌پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۲:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.