نظرسنجی موسسه ریگان: ۶۰ درصد آمریکایی‌ها حمله به تاسیسات اتمی ایران را مثبت ارزیابی کردند

ایران اینترنشنال: بر اساس نتایج نظرسنجی موسسه رونالد ریگان، ۶۰ درصد آمریکایی‌ها تصمیم دونالد ترامپ برای حمله به برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی را که به تاسیسات اتمی در ایران ضربه قابل توجهی وارد کرد، مثبت ارزیابی می‌کنند.

جوییش‌اینسایدر در گزارشی نوشت که نتایج این نظرسنجی همچنان حمایت قوی آمریکایی‌ها از اتحاد آمریکا و اسرائیل را نشان می‌دهد؛ هرچند میزان این پشتیبانی نسبت به گذشته، کمی کاهش یافته است.

رییس‌جمهوری آمریکا در جریان جنگ ۱۲ روزه دستور حمله هوایی این کشور به تاسیسات هسته‌ای ایران را صادر کرد و پس از آن گفت که این تاسیسات «نابود شدند».

اکنون نظرسنجی موسسه ریگان، رییس‌جمهور پیشین آمریکا، نشان می‌دهد این تصمیم ترامپ، یکی از محبوب‌ترین سیاست‌های پنتاگون در دوره دوم ریاست‌جمهوری او بوده است.

بر اساس این نظرسنجی، از میان ۱۰ سیاست اجرا‌شده، دو مورد، یعنی استفاده از نیروی نظامی علیه قاچاقچیان مواد مخدر در آمریکای لاتین و صدور استانداردهای جنسیتی بی‌طرف برای نقش‌های رزمی، دارای امتیاز بالاتری بوده‌اند.

با وجود حمایت گسترده از حملات هوایی آمریکا به تاسیسات اتمی جمهوری اسلامی، میزان این حمایت در میان طرفداران دو حزب اصلی آمریکا متفاوت است.

هواداران حزب جمهوری‌خواه به شدت از این اقدام نظامی حمایت کردند و در مقابل ۳۹ درصد از هواداران حزب دموکرات‌، آن را مثبت ارزیابی کردند.
وضعیت روابط با اسرائیل در افکار عمومی آمریکا
نظرسنجی موسسه ریگان، همچنین تصویری از وضعیت کنونی روابط واشینگتن با اسرائیل در افکار عمومی ایالات متحده ارائه داده است.

بر اساس این نظرسنجی، دو-سوم آمریکایی‌ها از جمله ۵۷ درصد رای‌دهندگان دموکرات‌، اسرائیل را متحد واشینگتن می‌دانند.

با این حال، سهم پاسخ‌دهندگانی که اسرائیل را متحد دانسته‌اند، نسبت به نظرسنجی سال گذشته این موسسه، شش درصد کاهش یافته است.

در مورد ارسال تسلیحات از سوی آمریکا به اسرائیل، نیمی از پاسخ‌دهندگان با چنین تصمیمی موافق بوده‌اند. این افراد شامل ۶۸ درصد هوادار حزب جمهوری‌خواه و ۳۵ درصد هوادار حزب دموکرات‌ می‌شوند.

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد اگر حماس از خلع سلاح خود در غزه خودداری کند، ۵۴ درصد آمریکایی‌ها از جمله ۴۲ درصد رای‌دهندگان دموکرات، از اقدام نظامی بیشتر اسرائیل حمایت می‌کنند.
افزایش حمایت از ارسال سلاح به اوکراین
راجر زاکهیم، مدیر بنیاد و موسسه ریگان، به جوییش‌اینسایدر گفت: «به طور کلی، مردم آمریکا می‌دانند که در خاورمیانه چه کسی متحد و چه کسی دشمن است. حتی پس از تاثیر جنگ طولانی اسرائیل علیه حماس در غزه، شما هنوز نزدیک به اکثریت قاطع [در آمریکا] را می‌بینید که اسرائیل را یک متحد قوی می‌دانند که این برای اورشلیم دلگرم‌کننده است.»

یافته‌های این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد تقریبا دو-سوم (۶۴ درصد) پاسخ‌دهندگان معتقدند «بهتر است آمریکا در امور بین‌المللی فعال‌تر باشد».

در مقابل، تنها ۳۳ درصد مخالف این نظر هستند.
آن‌چه در این زمینه قابل توجه است، افزایش حمایت آمریکایی‌ها از ارسال تسلیحات برای اوکراین است؛ به‌طوری که بر اساس این نظرسنجی، ۶۴ درصد آمریکایی‌ها موافق ارسال سلاح برای کی‌یف هستند که در این زمینه ۹ درصد افزایش نسبت به نظرسنجی سال گذشته دیده می‌شود.

خبرگزاری رویترز پیش‌تر به نقل از دو منبع آگاه گزارش داد ایالات متحده تهدید کرده برای فشار آوردن به کی‌یف در زمینه پذیرفتن چارچوب یک توافق صلح که از سوی آمریکا میانجی‌گری شده، تبادل اطلاعات و ارسال سلاح به اوکراین را قطع می‌کند.

بر اساس نظرسنجی موسسه ریگان، آمریکایی‌ها معتقدند چین، روسیه و جمهوری اسلامی، به ترتیب سه کشوری هستند که با میزان‌های مختلف، بزرگ‌ترین تهدید آمریکا هستند.
+13
رأی دهید
-6

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.