لو رفت؛ حساب توییتر منتشر کننده فیلم عروسی دختر شمخانی «سیم‌کارت سفید» دارد

فردی به نام «کامرون بهزادی» اولین کسی بود که فیلم عروسی دختر شمخانی را در توییتر منتشر کرد. با افشا شدن لوکیشن ها در شبکه اجتماعی ایکس مشخص شده که محل جغرافیایی صاحب این اکانت، ایران است! تنها اکانت‌هایی لوکیشن ایران را در ایکس نمایش می‌دهند که از اینترنت بدون فیلتر و سیمکارت سفید بهره می‌برند.

این اکانت بعد از روشن شدن ماجرا به صورت دستی محل زندگی خود را به غرب آسیا تغییر داده است. انتخاب غرب آسیا در ایکس به دلیل تحریم ایران و عدم نمایش نام ایران در فهرست کشورهاست.

--------------
اخبار مرتبط:
اولین واکنش شمخانی به ویدیوی عروسی دخترش: «حرام‌زاده‌ها، من هنوز زنده‌ام»ایران وایر: علی شمخانی، دبیر اسبق شورای عالی امنیت ملی ایران، روز ۲۸ مهر ۱۴۰۴ در حاشیه مراسمی، در واکنش به انتشار ویدیوی جنجالی از عروسی دخترش گفت: «پاسخم به حواشی اخیر همان محتوای قبل است؛ حرام‌زاده‌ها، من هنوز زنده‌ام».

حساب کاربری منتسب به شمخانی در شبکه اجتماعی ایکس نیز همین جمله را به زبان عبری منتشر کرده است.

در روزهای اخیر، ویدیویی از مراسم عروسی فاطمه (ستایش) شمخانی، دختر علی شمخانی، در شبکه‌های اجتماعی منتشر و با واکنش‌های گسترده‌ای روبه‌رو شده است.

مراسم ازدواج دختر شمخانی در فروردین ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شده بود؛ همان زمان نیز انتشار خبر این مراسم موجی از انتقادها را به دنبال داشت. روزنامه آرمان ملی در گزارشی با عنوان «جنجال یک عروسی در هتل اسپیناس پارسیان» به نقل از روزنامه اینترنتی فراز نوشت که هزینه این مراسم حدود «یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان» برآورد شده است.
 
 

نویسنده گزارش آرمان ملی در انتقاد از این موضوع نوشته بود: «اگر متهم به سیاه‌نمایی نمی‌شویم، اجازه داریم بپرسیم که چطور می‌توان از مردم خواست در برابر تحریم‌ها صبوری کنند، در حالی که مراسم دختر دبیر سابق شورای عالی امنیت در یکی از مجلل‌ترین و گران‌ترین تالارهای کشور برگزار می‌شود؟»

در ویدیوی منتشرشده، لحظاتی از حضور شمخانی در تالار زنانه، همراه با موسیقی و در حالی که دست در دست دختر خود دارد، دیده می‌شود. در بخش‌هایی دیگر نیز همسر او در کنار تعدادی از زنان بدون حجاب کامل حضور دارد.

انتشار این تصاویر موجی از واکنش‌ها را در فضای مجازی برانگیخته است. بسیاری از کاربران با اشاره به سیاست‌های سخت‌گیرانه جمهوری اسلامی درباره حجاب اجباری، این رفتار را نشانه‌ای از «ریاکاری و دوگانگی در رفتار مسوولان» دانسته‌اند.

در مقابل، شماری از رسانه‌ها و چهره‌های حکومتی انتشار این ویدیو را «اقدامی مغرضانه و سیاسی» توصیف کرده‌اند.
واکنشی به انتشار عکس‌های جدید از دختر شمخانی با سروسینه باز در جمع عمومی
علی صاحب‌ الحواشی (تحلیلگر سیاسی اصلاح‌طلب در ایران)

متوجهم که این‌ بنیادگرایان به‌لحاظ اعتقادی نزد خود و بین خودهاشان "تمام‌شده"اند، اما این جسارتِ نابخرد شمخانی در پرده‌دری از بی‌اعتقادی‌اش به شریعت که قطعاً دامنِ نظام‌سیاسیِ متعلَق‌اش را نیز می‌‌گیرد، ورای حد تقریر است!

این‌که دختر او سروسینه بازِ "دکولته"، در جمعی که فیلم هم‌ می‌گیرند و فیلم‌ها امکان ندارد "خصوصی" بمانند، پس میلیون‌ها نامحرم خواهندش دید، حیرت‌آور است!

و این همه درحالیست که سه‌سال پیش‌ به‌خاطر حجاب اجباری صدها دختر و پسر جوان را کشتند، چندین تن را محاکمه و اعدام کردند، پرشماری را کور کردند و نزدیک صدهزارنفر را هم به زندان انداختند! آنگاه فیلم دختر بی‌حجاب و "دکولته"پوشِ شمخانی دست‌به‌دست می‌شود! گویا دیگر پروای نگه‌داشتنِ آن کم‌شمار متدین که برایشان مانده است را ندارند.

اما بسی مهم‌تر آنست که "زیِ" مسلمانی دیگر پسندِ حضرات نیست، بجایش تَشَبُه به کفار در پوشش و آرایش و اطوار بدل به "زی" مُترفانه‌شان شده است. این زوال هنجار مسلمانی، چنان‌که در حق جشن‌تولد دختر عراقچی هم گفتم، "اصل‌مطلب" است.

ایدئولوژی‌ که هنجارهایش نزد مومنانش مندرس شده باشد، تمام شده است!
+38
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۵
    ابن ملجم(ع) - مونیخ، آلمان
    میگن باجناق شمخانی (دامادش) بعد از دیدن فیلم سرو ته لخت درتر شمخانی گفته حروم وحوش الشعبی و باند خرس الله فی گود العمیق باشه
    0
    17
    ‌سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    نسل بی سواد - اسلو، نروژ
    ترجمه جملات شمعخانی : حـ...ا مردم کثافت ایران . حیوان‌ها. اصلا حیوان هم نیستید هیچی نیستید . ما هرکار بخواهیم میکنیم شما نه چون حقی ندارید اصلا آدم نیستید . همه ثروت ایران مال ماست که بر قدرت هستیم. حال میکنیم هم جنسی هم دوجنسی شما اوه می‌خورید حال کنید میکشمیتان . از گرفتگی حتی بمیرید به یور ما برنمی‌خورد برید در فقر و فحشا و اعتیاد حال کنید خوشی میخوااید شیشه و تریاک . ما با پول شما همه کار میکنیم و حتی خود شما رو هم به درک واصل میکنیم یا پول خودتان . حزامزادها . بچه هایتان بروند پناهنده شوند غرق شوند در کانال مانژ . ما پستون دخترمان میندازیم بیرون عروسی بگیرد چشمتان کور . الاغها
    0
    8
    ‌سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.