دونالد ترامپ با زهران ممدانی، شهردار منتخب نیویورک دیدار و گفت‌و‌گو کرد

 رئیس جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ و زهران ممدانی، شهردار منتخب نیویورکصدای آمریکا: دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه با زهران ممدانی، شهردار منتخب نیویورک دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

رئیس جمهوری آمریکا پس از این دیدار به خبرنگاران گفت دیدار «بسیار خوب» و «بسیار سازنده‌ای» داشتیم.

او افزود «هر دو یک چیز مشترک داریم: می‌خواهیم این شهرمان را که عاشقش هستیم وضعیت خوبی داشته باشد.»

رئیس جمهوری آمریکا به زهران ممدانی بابت پیروزی در انتخابات شهرداری نیویورک تبریک گفت و افزود ممدانی کارزار انتخاباتی خوبی را اداره کرد و «با افراد بسیار باهوشی رقابت کرد و به آسانی‌ بر آن‌ها پیروز شد.»رئیس جمهوری آمریکا گفت درباره مسکن، مواد غذایی و قیمت‌ها و مقابله با جرائم با ممدانی صحبت کرد.

دونالد ترامپ گفت: «قیمت‌های نفت در حال پائین آمدن هستند و هر کاری که من انجام دهم برای نیویورک خوب است. اگر بتوانم قیمت‌ها را پائین بیاورم برای نیویورک خوب است.»

رئیس جمهوری آمریکا ابراز امیدواری کرد که زهران ممدانی شهردار خوبی برای نیویورک باشد و افزود هر چه او بهتر برای نیویورک عمل کند «من خوشحال‌تر خواهم بود.»

دونالد ترامپ گفت به شهردار منتخب نیویورک برای اداره شهر کمک خواهد کرد تا رویای دیگران که یک نیویورک امن‌تر و قوی‌تر است، به واقعیت تبدیل شود.

شهردار منتخب نیویورک نیز گفت‌وگوی خود را با رئیس جمهوری آمریکا سازنده خواند و گفت این گفت‌وگو بر اساس عشق مشترک روی شهر نیویورک بود. ممدانی در سخنان ابتدایی خود روی کاهش هزینه‌ها در نیویورک که او آن را «گران‌ترین شهر آمریکا» توصیف کرد تاکید گذاشت. ممدانی از رئیس جمهوری آمریکا برای این گفت‌وگو و وقتی که برای آن گذاشت تشکر کرد و گفت مشتاقانه در انتظار همکاری با رئیس جمهوری آمریکا برای مقرون‌به‌صرفه کردن قیمت‌ها است.

یک خبرنگار از رئیس جمهوری آمریکا درباره «کمونیست» خواندن ممدانی سوال کرد که دونالد ترامپ گفت شهردار منتخب نیویورک نظرات خاصی دارد و افزود همه ممکن است بعدا تغییر کنند همچنان که «من خودم از زمانی که اول وارد دفتر (کاخ سفید) شدم کلی تغییر کرده‌ام.»ممدانی نیز در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره لقب‌های تندی که به رئیس جمهوری آمریکا داده بود گفت چیزی که درباره رئیس جمهوری آمریکا تحسین می‌کند این است که نه روی مسائل مورد اختلاف که روی اشتراکات تمرکز کردند و سپس به خدمات رسانی به مردم نیویورک اشاره کرد. او با این حال گفت که اختلاف دیدگاه زیاد است. دونالد ترامپ نیز ابراز امیدواری کرد که دیدگاه ممدانی در ادامه تغییر خواهد کرد. دو طرف درباره فعالیت ماموران سازمان مهاجرت و گمرک صحبت کردند.
+20
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۸
    ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
    هر دو نماز جمعه با هم خوندند. یکی از یکی احمقتر
    15
    7
    شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۸
    Hassan1947 - تهران ، ایران
    آنچه باعث پیشرفت جوامع میشود ، اینست که مسیولان برای تامین منافع ملت خودشان دست بهر کاری میزنند . ترامپ و ممدانی هم اختلافات را کنار گذاشته و در جهت منافع آمریکا حرکت میکنند . ولی ج.ا برای حفظ حکومت ننگین خودشان از ملت ایران کنده و بشکم حماس،حزب الله ،داعش،حزب الشعبی ، طالبان و غیره ریخته اند
    4
    15
    شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۰۵:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    romano - تهران، ایران
    خوب واقعیتش اینه که حامیان ترامپ حتی یهودیان نیویورک به این بابارای دادن چون مردم آمریکا سالیانه ساله از وضعیت زیر ساختها و درمان و هزینه مسکن شیون میکنن و صدای همه در اومده که اسرائیل دارایی استراتژیک آمریکاست یا آمریکا دارایی استراتژیک اسرائیل؟ خوب آقای اپستین هم بالای 1000 دختر خردسال رو فرستاد زیر سمبلهای دموکراسی تا تونست فیلم گرفت برای روز مبادا. الانم روز مباداست دیگه. حالا بماند که اینها در آمریکا همه درها بروشون باز بوده پس بهانه ضد یهود بودن وجود نداره. اما ببین شیشه خورده دارن دیگه، آخه باید یک دلیلی باشه که از 100 کشور تیپا بزنن بیاندازنشون بیرون. لازم به توضیح است یهودیت با صهیونیزم متفاوتند یهودیان اصیل و انسان از این کارها بیزارند و انسانهای والایی هستند گفته های بالا تایید بد بودن یهودیان نیست. مثل مسلمانی که بصورت پایه یک دین داره و بر اساس آن سعی میکنه انسان درستی باشه اما اینها تایید تفکرات بن لادن نیست.
    8
    2
    شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۰۶:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    romano - تهران، ایران
    Hassan1947 - تهران ، ایران
    اصلا هم چین چیزی نیست تمامی کشورهای به اصطلاح و به تفکر شما پیشرفته (تعریف پیشرفت چیه؟ مولداوی از استاندارد زندگی پیشرفته‌تره) کشورهای امپراطوریهای ساحلی و مستعمراتی هستند الان بعد از ۳۰۰ سال یکه تازی اینها به تدریج زمینه چپاول و مفتخوریشون متوقف شده و میبینیم که در سراشیبی افتادن. چرا یک کشور با درآمد پایینتر اکنون ۸۳۰ میلیون انسان طبقه متوسط داره کارتن خواب نداره بزرگترین زندان جهان رو نداره اما کشور دیگه با بیش از نیمی از بدهی جهانی هشتش گرو نه؟ چرا کودکان دوازده ساله در تعداد بالای هزار زیر مردان قدرتمند بخوابند و کسی هم ککش نگزه (این پیشرفته حتی زمان باستان هم دولت رو قطع میکردن). آمریکا شاید برای پیشرفت صنعتی مثال خوبی باشه ولی توسعه انسانی اصلا و ابدا. ایندو از هم مجزا هستند. حتی همون توسعه صنعتی هم خودش جال کلی بحث داره که خام خوردن از طبیعت و تخریب اون واقعا پیشرفته یا خیر؟ در مورد حماس وحزب الله و طالبان و غیره تا زمانی که اسرائیل در منطقه نبود هیچکدام از اینها وجود نداشتند. مگر اسرائیل ضد اسلام افراطی نیست چرا جولانی رو نمیکشه؟
    6
    0
    شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
    ممه دانی جولانی, دنیا خیلی جالب شده، Trrrump لطفا با صدای کم و کشدار بخوانید، چیزی شبیه زارررت می‌شود 😎
    1
    0
    شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.