چرخش ۱۸۰ درجه‌ای ترامپ؛ حمایت ناگهانی او از انتشار اسناد جفری اپستین!

بی بی سی- دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، با عوض کردن موضع خود، از نمایندگان جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان خواسته است به انتشار اسناد مربوط به پرونده اپستین رای دهند؛ اقدامی که تغییری روشن نسبت به موضع قبلی او محسوب می‌شود.

آقای ترامپ یک‌شنبه شب در پیامی در تروث سوشال نوشت: «جمهوری‌خواهان مجلس باید به انتشار اسناد اپستین رای بدهند، چون ما چیزی برای پنهان کردن نداریم.»

این چرخش پس از چند روز مقاومت آقای ترامپ در برابر این پیشنهاد، در حالی صورت می‌گیرد که مجلس نمایندگان این هفته قرار است درباره طرحی رای‌گیری کند که وزارت دادگستری آمریکا را موظف می‌کند اسناد را برای عموم منتشر کند.

به نظر می‌رسد حامیان این طرح رای کافی برای تصویب آن در مجلس را دارند، هرچند هنوز روشن نیست در سنا نیز موفق خواهد شد یا نه.

دموکرات‌ها و برخی جمهوری‌خواهان در تلاش‌اند وزارت دادگستری آمریکا را مجبور کنند اسناد بیشتری از پرونده جفری اپستین،‌ سرمایه‌گذار متهم به آزارجنسی کودکان و تجارت دختران زیر سن قانونی، منتشر کند.

تغییر بزرگ در موضع آقای ترامپ زمانی رخ می‌دهد که گزارش شده ده‌ها نماینده جمهوری‌خواه آماده‌اند در این رای‌گیری از خط و مرزبندی حزبی خود عبور کنند.

توماس مسی، نماینده جمهوری‌خواه و یکی از حامیان این طرح، روز یک‌شنبه در گفت‌وگو با شبکه خبری ای‌بی‌سی گفت که ممکن است تا ۱۰۰ جمهوری‌خواه به آن رای مثبت دهند.

این طرح که «قانون شفافیت اسناد اپستین» نام دارد، هدفش این است که وزارت دادگستری همه اسناد، مکاتبات و گزارش‌های تحقیقاتی غیرطبقه‌بندی‌شده مرتبط با جفری اپستین را منتشر کند.

آقای ترامپ روز یکشنبه اندکی پس از رسیدن به پایگاه هوایی اندروز، پس از تعطیلات آخر هفته در فلوریدا، این پیام را منتشر کرد.

او نوشت: «وزارت دادگستری تا کنون ده‌ها هزار صفحه درباره "اپستین" منتشر کرده، در حال بررسی نقش برخی فعالان دموکرات (بیل کلینتون، رید هافمن، لری سامرز و غیره) و ارتباط‌شان با اپستین است، و کمیته نظارت مجلس هم هر چه قانونا حق دسترسی دارد می‌تواند دریافت کند. برای من مهم نیست! فقط می‌خواهم جمهوری‌خواهان دوباره به محور اصلی برگردند.»

اشاره آقای ترامپ به بیل کلینتون پس از آن مطرح شد که وزارت دادگستری آمریکا تایید کرد ارتباط‌های احتمالی اپستین با چند بانک بزرگ و شماری از دموکرات‌های مطرح، از جمله رییس‌جمهور پیشین بیل کلینتون، بررسی خواهد شد.

آقای ترامپ گفت از دادستان کل، پم باندی، و همچنین اف‌بی‌آی خواهد خواست که «میزان نقش و ارتباط» اپستین با بیل کلینتون و افراد دیگر را بررسی کنند.

کلینتون به شدت هرگونه آگاهی از جرائم اپستین را رد کرده است.

یک سخنگوی بانک «جی‌پی مورگان چیس» هم گفته است این شرکت از «هر گونه ارتباط» با اپستین متاسف است و افزود این موسسه «به هیچ شکل در ارتکاب اعمال شنیع او نقشی نداشت.»

هفته گذشته، هزاران ایمیل مربوط به اپستین از سوی کنگره آمریکا منتشر شد؛ اسنادی که در آن بارها به نام ترامپ اشاره شده است. دموکرات‌ها ترامپ را متهم می‌کنند که در حال منحرف کردن توجهات از پرسش‌ها درباره ارتباط خودش با اپستین است.

تحقیقات روزنامه وال‌استریت ژورنال نشان داد که نام ترامپ در بیش از ۱۶۰۰ مورد از ۲۳۲۴ زنجیره ایمیلی ذکر شده است.
+8
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۸
    ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
    باید دید چرا دوست دختر اپستین را بعد از مصاحبه فرستاد به یه زندان دیگه
    0
    7
    دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.