بهادر وحشی، بلاگر ایرانی مقیم استانبول به اتهام ضرب و شتم هولناک یکی از کارکنانش بازداشت شد

بهادر اونلو (بهادر وحشی) پس از ضرب‌وشتم بازداشت شد

در بی‌اوغلو، بهادر اونلو (۴۳ ساله)، گرداننده سابق سایت قمار، به‌دلیل ظن سرقت، یکی از کارکنان رستوران خود را با مشت و لگد مورد ضرب‌وشتم قرار داد. او سپس با چوب بیسبال نیز به کارمند ضربه زد و تمام صحنه را با تلفن همراهش ضبط کرد.

پس از حادثه، نیروهای اداره امنیت عمومی بی‌اوغلو او را بازداشت کردند و پلیس شهرداری نیز رستوران را پلمب کرد.

این نخستین مورد خشونت او نیست؛ در سال ۲۰۲۲ نیز پس از درگیری لفظی با همسرش، با دسته چاقو به سر یکی از مشتریان زده و او را مجروح کرده بود.
******************************
 
رکنا: در پی انتشار ویدیوی ضرب‌وجرح شدید یک کارمند رستوران در منطقه بی‌اوغلو استانبول، پلیس ترکیه «بهادر انلو» مشهور به بهادر وحشی، بلاگر ایرانی ساکن استانبول را به اتهام «ضرب و جرح عمدی» بازداشت کرد، فردی که پیش‌تر نیز سابقه درگیری خشن و حمله با سلاح سرد داشته است.

در منطقه بی‌اوغلو استانبول، «بهادر انلو» که در فضای مجازی با نام بهادر وحشی شناخته می‌شود و به‌عنوان یک بلاگر ایرانی ساکن استانبول فعالیت دارد، کارمند رستوران خود را به‌دلیل ادعای سرقت مورد ضرب‌وجرح شدید قرار داد.
 
در ویدئویی که از سوی خود او ضبط شده، مشخص است که وی ابتدا با مشت و لگد به کارمند حمله کرده و سپس با چوب بیسبال او را می‌زند.

پس از انتشار تصاویر، نیروهای پلیس بی‌اوغلو وارد عمل شده و بهادر وحشی را به‌اتهام «ضرب و جرح عمدی» بازداشت کردند.
 
بنا بر اعلام پلیس، او برای ادامه روند قضایی به دادسرا منتقل خواهد شد. رستورانی که حادثه در آن رخ داده نیز توسط پلیس پلمب شده است.
+82
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران
    این موجود چرا خارج از باغ وحش است؟واقعا سوپر دراز گوشه
    1
    20
    دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۰۱:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    antifascism - تهران، ایران
    senator x - تهران، ایران
    حیوونا چه گناهی دارن که بخوان اینو تحمل کنن. باز قاطی آدما شبیه این زیاد پیدا میشه. مگر بندازنش لای سگهای وحشی آفریقایی که زنده زنده بوخورنش
    1
    13
    دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    لکه ننگ را باید برگردونند ایران دست سپاه تا آدمش کنند.
    1
    7
    دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.