روایت تلخ غزاله اکرمی از تلاش تهیه‌کننده معروف برای تعرض به او در دفتر کار!

شب گذشته غزاله اکرمی، بازیگر جوان سریال سوجان، با انتشار چند استوری در صفحه شخصی خود مدعی شد یکی از تهیه‌کنندگان متأهل سینما قصد تعرض به او را داشته است. او هم‌زمان تصویری از دست زخمی خود منتشر کرد که شائبه اقدام به خودکشی را در میان کاربران ایجاد کرد.

علت اقدام به خودکشی غزاله اکرمی چه بود؟
در ساعات پایانی شب گذشته، غزاله اکرمی با انتشار متنی کوتاه و تصویری از دست زخمی خود، نگرانی‌هایی در میان مخاطبان و فعالان هنری ایجاد کرد. او در استوری‌هایش از فشارهای روحی و احساس ناامنی سخن گفته بود.

حال عمومی غزاله اکرمی مساعد است
صبح امروز استوری‌های تازه‌ای از سوی این بازیگر منتشر شد که نشان داد وضعیت جسمی او پایدار است. نزدیکان اکرمی نیز تأیید کردند که او تحت مراقبت خانواده و دوستان خود قرار دارد.

این اتفاق بار دیگر موضوع امنیت زنان سینماگر را به صدر گفت‌وگوهای عمومی آورد. اخیراً فریبا نادری، بازیگر سینما و تلویزیون ادعا کرد که «تعرض و پیشنهادهای بی‌شرمانه در سینما وجود دارند» و پژمان جمشیدی، هنرپیشه سینما با اتهام تجاوز روبه‌روست.

--------------
اخبار مرتبط: 
فریبا نادری : در میهمانی بازیگران هم تعرض دیدم هم پیشنهای های غیراخلاقی به خانوم ها
من فکر می‌کنم بیش از هر راهکاری، پیگیری جواب می‌دهد. هم دولتی‌ها و سیاستگذارانِ این عرصه باید به این مسئله به عنوان یک معضلِ جدی نگاه کنند و هم عزیزانی که در رأس نمایندگی بانوان انتخاب شده‌اند، دغدغه داشته باشند. این‌طور نباشد که یک موجی راه افتاده و در آن قرار بگیرند. مثلِ برخی که در جایی به عنوان مسئول قرار گرفته‌اند اما این حس مسئولیت‌پذیری را ندارند.

او درباره اینکه برخی می‌گویند سرمنشأ این اتفاقات در نوعِ انتخاب بازیگر، مراوده‌ها، ارتباطات و میهمانی‌های شبانه نهفته است، خاطرنشان کرد: به هر حال هرکسی با تیم تصویربرداری، گریم و بازیگرانی که کارشان را بیشتر قبول دارد، راحت‌تر است. اما مافیا و باندبازی در همه‌جای دنیا و همه مشاغل و اقشار وجود دارد. 

اینکه شما اشاره کردید به میهمانی شبانه و تقسیمِ نقش‌ها، این‌طور نیست. هیچ‌وقت یک سرمایه‌گذار، تهیه‌کننده و کارگردان صرفاً از روی رفاقت و دوستی و ارتباطِ خاصی بازیگری را نمی‌آورند که کارشان خراب شود.

این بازیگر سینما و تلویزیون تأکید کرد: وقتی خروجی‌ کارها را می‌بینیم قطعاً مشخص است کدام بازیگر خوب کار کرده و کدام بازیگر اصطلاحاً نتوانسته از پسِ آن شخصیت و کاراکتر برآید. انتخابِ اشتباه هم به کار ضربه می‌زند و نمی‌توان گفت از دلِ این ارتباطات چنین انتخاب‌هایی شکل گرفته‌ است.

تعرض وجود دارد
نادری با اشاره به اینکه برخی از بیرون فکر می‌کنند سینما مملو از آلودگی و کثیفی و تجاوز و تعرض است، افزود: برخی از بیرون سینما فکر می‌کنند محیط سینما باز است و همه‌چیز مملو از آلودگی، تجاوز و تعرض است. 

اما این‌طور نیست! بارها شنیده‌ایم در دفتری پیشنهادی به بازیگر و یا عواملِ پشت صحنه شده و آن بازیگر و هنرمند خودخواسته یا ناخواسته پذیرفته! تعرض و پیشنهادهای بی‌شرمانه وجود دارند اما این اتفاق در شغل‌ها و اقشار دیگر هم وجود دارند.

محیط درستی برای رشد بچه‌ها نیست
او درباره نگرانیِ خانواده‌ها از حضورِ فرزندان‌شان در سینما و فضایِ نمایشی کشور، گفت: اصولاً با این سیستم مخالفم و اعتقاد دارم بچه‌ها باید بچگی کنند و ادبیات بزرگسال برای آنها مناسب نیست. 

به هر حال ما سر کاریم و شاهدِ ادبیاتی هستیم که هضمِ آنها برای کودکان سنگین است. هیچ‌وقت در سینمای ایران کودک‌آزار نداشتیم اما محیط درستی برای رشد بچه‌ها نیست. البته همین اعتقاد و باور را برای حضور بچه‌ها در دیگر مشاغل هم دارم. اعتقاد دارم فساد به آن شکلی که برجسته می‌شود، نیست. هرچیزی دو طرفه است.

باید بازخواست و جریمه شوند تا شاهد این دست‌درازی‌ها نباشیم
این بازیگر سینما و تلویزیون اعتقاد دارد باید محکمه‌ای برای رسیدگی به اعتراضات و دست‌درازی‌ها باشد. او می‌گوید: من اعتقاد دارم چطور ما به عنوان بازیگر که طرفِ دوم قراردادیم سرما بخوریم، از ما خسارت پروژه را می‌گیرند؛ محکمه به راه می‌افتد. 

برای این‌طور مسائل هم باید محکمه‌ای وجود داشته باشد. تهیه‌کننده، کارگردان،‌ بازیگر و عوامل توهین‌کرده، بازخواست و جریمه بشوند و این هتاکی‌شان علنی شود. تا شاهدِ این دست‌درازی‌ها نباشیم.

او درباره حضورِ فززند خودش در فضای نمایشی کشور گفت: در سن کودکی قطعاً این اجازه را نمی‌دهم و دختر من باید تحصیلات و مدرکِ تحصیلی بالاتری نسبت به من داشته باشد. باید تا دکترای رشته‌ای که دوست دارد، پیش برود. 

تا جایی که در اختیار من باشد و اگر به سن قانونی نرسیده باشد با ورودش به سینما و محیط کار مخالفت می‌کنم. بعد از آن تصمیم خودش است. با حضورش در بازیگری مخالفتی ندارم و هرکاری که دوست دارد.

مثل ناظمِ مدرسه برخورد نشود
نادری در خصوص اینکه برخی اعتقاد دارند گروهی به پروژه‌ها بروند و روی قراردادها نظارت داشته باشند، تصریح کرد: مدرسه نیست که ناظم بگذارند. 

به نظرمن باید فضایی را ایجاد کنند تا کسانی که معترض‌اند بدانند به اعتراض‌شان رسیدگی می‌شود. پیشنهاد بی‌شرمانه و غیراخلاقی که به آنها داده می‌شود پاسخ خواهد داشت. در نتیجه نترسند و بدانند نام‌شان افشا نمی‌شود.
+20
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۵
    Tehrontario - تهرانتاریو، کانادا
    خانمهای عزیزنمی خواهید ب د ه ی د هنر پیشه نشوید.معلم شوید یا آشپز یا مهندس ودکتر. هنرپیشگی همینه ؛هالیود و بالیود هم همینه به مردهاهم یک کوین اسپیسی می شود انگولکی می کنند چه رسد به خانمها .
    4
    3
    ‌چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    چرا اینها قبل شکایت استوری بازی میکنند؟ باج گیری زنان در ایران داره به یک رویه خطرناک تبدیل میشه در حالیکه اگر اتفاقی افتاده باید شکایت ثبت بشه و پرونده به دادگاه و مراحل کار جلو بره ولی اینکه یکی میاد استوری میذاره و یک ادعایی میکنه یکم داره لوث میشه و شرایط بدی را بوجود آورده. همه جامعه باید بدانند در روال طبیعی زندگی انسانی ، مردان همیشه پیشنهاد رابطه داده اند و خواهند داد و پیشنهاد دادن به خودی خود جرم نیست مگر اینکه به زور و تهدید و گروکشی و سو استفاده از جایگاه و قدرت خودشان متوصل شوند. پیشنهاد دادن مردان به زنان یکی از سالم ترین روالهای زندگی بشر هستش و به خودی خود جرم نیست ولی زن این حق را دارد که آزادانه بله یا خیر بگوید و مردان باید بفهمند که حق مجبور کردن و استفاده از قدرت و زور را برای راضی کردن زنی را ندارند و این جرم و تعرض هستش ولی پیشنهاد دادن و اصرار بر پیشنهاد و تلاش سالم و با احترام برای رسیدن به زن یک کار کاملا قانونی باید باشه.
    9
    3
    ‌چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران
    اولن شما پدر,برادر,شوهر نداری که خدمت اون آقا برسه !!!؟دویمن هم شما و هم سایر بازیگران زن,درچنین مواقعی باید نام و آدرس محل کار آن متجاوز را اعلام کند و سعی بر ارائه مدرک خیلی لازم است.من نمیدانم چرا این خانمها که تعداشان هم روز بروز زیادتر میشه اسامی این کثافتهارا منتشر نمیکنند؟نحایتن کار بهشون نمیدهند؛پس چه بهتر.کار در چنین منجلابی که شایسته دخترهای خانواده دار نیست
    0
    0
    یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۴:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.