احمد زیدآبادی: مردم ایران انزوا را به همکاری با رژیم پیونگ‌یانگ ترجیح می‌دهند

احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان
احمد زیدآبادی می نویسد:
«احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان از تلاش برای جذب مربیان زن کره شمالی برای تیم بانوان ایران خبر داده است!

پرسش این است که از میان حدود ۲۰۰ کشور جهان چرا کره شمالی؟

آیا آقای دنیامالی از جهنمی که دولت آن کشور بر مردمش تحمیل کرده، بی‌خبر است؟

یا اینکه منکر همه گزارش‌هایی است که نهادهای معتبر بین‌المللی در این زمینه منتشر کرده‌اند؟ و یا اینکه به بردگی گرفتن یک ملت بینوا و بدبخت توسط یک حزبِ بی‌رحم و توتالیتر را امری مثبت و خوشایند می‌داند که در صورت لزوم الگوبرداری از آن هم مجاز است؟

گرچه دولت آقای پزشکیان در این روزها کاملاً منفعل و بلاتکلیف و سردرگم به نظر می‌رسد، اما جلو این نوع حرف‌ها و کارهای امیدکش را که می‌تواند بگیرد.

با شناختی که من از جامعه ایران دارم، به نظرم قریب به تمام مردم آن، اگر هیچ گزینه دیگری جز انتخاب بین انزوای مطلق و همکاری با رژیم کره شمالی پیشِ رو نداشته باشند، انزوای مطلق را بر همکاری با رژیم پیونگ‌یانگ ترجیح می‌دهند!»

*****************************************************************************
جان اسد در خطر!احمد زیدآبادی: ولادیمیر پوتین و احمد الشرع سران روسیه و سوریه بدجوری با هم گرم گرفته‌اند!

به نظرم بشار اسد باید بیش از پیش نگران جان خود شود. اخیراً گزارش‌های رسانه‌ای حکایت از مسموم شدن او داشت. اسد به هر نقطه دیگری از جهان پناهنده می‌شد، جایش امن‌تر از روسیه بود.

عجب دنیای بی‌رحمی!

***************************************************************************

رئیس‌جمهور روسیه در دیدار با احمد شرع گفت: «مسکو در روابط خود با دمشق همواره منافع مردم سوریه را در نظر گرفته و نه ملاحظات سیاسی را.»

مقام‌های سوری گفته‌اند احمد شرع در این دیدار از روسیه تقاضای استرداد بشار اسد و سایر سوری‌‌هایی را مطرح خواهد که به جنایات جنگی متهم هستند و به روسیه پناه برده‌اند.

آقای اسد پس از اینکه ائتلافی از مخالفانش او را سرنگون کردند با اخذ پناهندگی به روسیه گریخت.
+24
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۶
    romano - تهران، ایران
    کره شمالی فکر کنم نوع حکومتش مثل ویتنام و چین باشه و مانند کوبا و غیره نزدیک ۱ قرن در تحریم هستند سوال اینه ایرانی چندتا فیلم در مورد کره شمالی دیده که میتونه ندیده قضاوت کنه آیا کره چین و ویتنام فیلم پورن میسازن یا میزان زندانی و قتل و عام خانوادگی و اعتیاد الکشون به اندازه کشورهای ایده‌آل آقایانه. من نمیگم بریم کمونیست بشیم و اصلا مورد تایید من نیست ولی میگم ۱ قرن این به اصطلاح لیبرال دموکراسی‌ها امتحانشون رو پس دادن نه دموکراسی هستن و نه لیبرال. در این سیستمها سیاستمداران به حرفهاتون گوش میدن بهش میگن آزادی بیان ولی بهش عمل نمیکنند و در آخر میبینید الان بدترین اقتصادها رو دارند و اون مدلهایی رو که میگفتن عقب افتاده ازشون جلو دارن میزنن (حتی زدن). کی درست میگه؟
    21
    2
    ‌پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۲
    اخوند شیپیشو - اندیمشک، استرالیا

    شوال اینجاست که شما در خودت چی دیدی که هم انزوا و هم کره شمالی بعنوان اپشن میبینی؟ فردی مثل شما اصلا در حدی نیست که بخواهد برای مردم ایران گزینه اعلام کند
    0
    20
    ‌پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۵:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    AKBAR_KACHAL - لندن، انگلستان
    اسکول ترین حزب داخل ایران اصلاح طلب ها هستن همین حزبی که این یارو زید آبادی عضوش هست. سواد سیاسی صفر، ای کیو منفی اصلا نمیدونن تو دنیا چی میگذره. پخمه های کله نخودی
    2
    17
    ‌پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۴
    کمال تعجب - هنگکنگ، تاجیکستان
    زیدآبی و مابقی «بیرون رَوی» طلبان به تخم مرغ مردم ایران هم نیستن!. خفه بشن بهتره
    0
    2
    ‌پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.