رئیس‌جمهور پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان: باید در کنار فلسطین مستقل، امنیت و موجودیت اسرائیل هم تضمین شود

یورونیوز: پرابوو سوبیانتو، رئیس‌جمهوری اندونزی به عنوان پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان جهان، در سخنرانی خود در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد بر ضرورت تحقق راه‌حل دو کشوری برای مناقشه فلسطین و اسرائیل تأکید کرد و همزمان از آمادگی کشورش برای اعزام نیرو برای برقراری صلح در غزه سخن گفت.

او با اشاره به بحران انسانی در غزه و ادامه رنج مردم فلسطین گفت: «جهان امروز ما با درگیری، بی‌عدالتی و تعمیق عدم قطعیت هدایت می‌شود. هر روز شاهد رنج، نسل‌کشی و بی‌توجهی آشکار به قوانین بین‌المللی و نجابت انسانی هستیم. در مواجهه با این چالش‌ها، نباید تسلیم شویم.»

او افزود: «اندونزی آماده است ۲۰ هزار نفر یا حتی بیشتر از پسران و دختران خود را برای کمک به برقراری صلح در غزه یا دیگر مناطق اعزام کند.»
راه‌حل دو کشوری
او تأکید کرد که صلح پایدار تنها با به رسمیت شناختن حقوق هر دو طرف امکان‌پذیر است: «ما باید یک فلسطین مستقل داشته باشیم. اما در عین حال باید امنیت و موجودیت اسرائیل نیز به رسمیت شناخته شود، محترم شمرده و تضمین شود. تنها پس از آن است که صلح واقعی خواهیم داشت. راه‌حل واقعی، راه‌حل دو کشوری است؛ جایی که دو ملت از نسل ابراهیم در آشتی، صلح و هماهنگی زندگی کنند.»


رئیس‌جمهوری اندونزی همچنین به موضوع تغییرات اقلیمی پرداخت و با رد «شعارگرایی» در این زمینه گفت کشورش گام‌های عملی برای مقابله با بحران آب‌وهوا برداشته است. او افزود: «اندونزی متعهد به اجرای تعهدات توافق پاریس ۲۰۱۵ است و هدف ما رسیدن به صفر خالص انتشار کربن تا سال ۲۰۶۰ است. با این حال ما بسیار مطمئن هستیم که می‌توانیم این هدف را زودتر از موعد محقق کنیم.»
+25
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران

    فاسدترین کشور دنیا خخخ اسلامی ؟؟؟
    31
    6
    جمعه ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.