تظاهرات ضد مهاجرتی هلند با حمله معترضان راستگرا به دفتر حزب چپ‌‌ها به خشونت کشیده شد

یورونیوز - تظاهرات ضد مهاجرتی که روز شنبه با حضور صدها نفر در شهر لاهه هلند برگزار شد، به خشونت کشیده شد.

به گزارش رسانه‌های محلی، شماری از معترضان که اغلب لباس‌های مشکی بر تن داشتند و پرچم‌های هلند و گروه‌های راست افراطی را در دست گرفته بودند، به خودروهای پلیس حمله کردند و یکی از خودروهای گشتی پلیس را به آتش کشیدند. پلیس نیز برای متفرق کردن جمعیت از گاز اشک‌آور و خودرو آب‌پاش استفاده کرد.



معترضان همچنین برای مدتی کوتاه بزرگراه A12 را مسدود کرده و دفتر حزب میانه‌رو چپ به نام «دموکراتس ۶۶» (Democrats 66) را تخریب کردند و چندین پنجره آن را شکستند.

راب یتن، رهبر این حزب چپگرا در واکنش به این حمله در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اوباش! دست از حمله به احزاب سیاسی بردارید. اگر فکر می‌کنید می‌توانید ما را بترسانید، سخت در اشتباهید. ما هرگز اجازه نخواهیم داد کشور زیبایمان توسط آشوبگران افراطی از ما گرفته شود.»

دیک اسخوف، نخست‌وزیر موقت هلند نیز تصاویر منتشر شده را «تکان‌دهنده و عجیب» توصیف کرد و حمله به پلیس و دفتر حزب دموکراتس ۶۶ را «به شدت غیرقابل قبول» خواند. او اطمینان داد که نیروهای پلیس و دستگاه قضایی عاملان این خشونت‌ها را بازداشت و محاکمه خواهند کرد.

پلیس هلند نیز اعلام کرد در جریان درگیری‌های شنبه شب در تظاهرات ضد مهاجرتی در مرکز شهر لاهه، دست‌کم ۳۰ نفر بازداشت شدند و شمار بازداشت‌ها در روزهای آینده افزایش خواهد یافت.

پلیس هلند نیز اعلام کرد در جریان درگیری‌های شنبه شب در تظاهرات ضد مهاجرتی در مرکز شهر لاهه، دست‌کم ۳۰ نفر بازداشت شدند و شمار بازداشت‌ها در روزهای آینده افزایش خواهد یافت.

به گفته پلیس، در این خشونت‌ها دو افسر پلیس زخمی شدند. یان فان زانن، شهردار لاهه، گفت این درگیری‌ها توسط «اوباش» سازمان‌دهی شده بود و افزود: «این میزان خشونت بی‌سابقه و در شان کشور ما نبود.» او تأکید کرد: «گروه‌هایی از اوباش از سراسر کشور عمدا به‌دنبال رویارویی با پلیس آمدند و از خشونت شدید استفاده کردند.»

صدها نفر روز شنبه در میدان مالیفلد لاهه گردهم آمده بودند. این تجمع در پی فراخوان زنی جوان با نام مستعار «الس رَختس» (به معنی «الس راست») در شبکه‌های اجتماعی برگزار شد که خواستار سیاست‌های سختگیرانه‌تر در حوزه پناهندگی شده بود. 

او پس از بروز خشونت‌ها با انتشار پیامی اعلام کرد: «انتظار داشتم تظاهرات مسالمت‌آمیز باشد، اما متاسفانه شرایط به شکل دیگری رقم خورد. اگر از قبل می‌دانستم چنین می‌شود، هرگز این تجمع را سازمان‌دهی نمی‌کردم.»

این رویداد در حالی رخ می‌دهد که تنها چند هفته به انتخابات زودهنگام پارلمانی در هلند در تاریخ ۲۹ اکتبر باقی مانده است. انتخابات پس از سقوط دولت ائتلافی و خروج وزرای حزب آزادی (PVV) به رهبری خیرت ویلدرس بر سر اختلاف در سیاست‌های مهاجرتی برگزار می‌شود.

آقای ویلدرس که دعوت به سخنرانی در این تجمع را نپذیرفته بود، خشونت‌های شنبه شب را «غیرقابل قبول» دانست.
+32
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۰
    MrJason - جابلسا، انگلستان

    اگر 40 سال پیش از سر حسادت به توسعه سریع و ثروت ایران پشت خمینی قطار نمیشدید امروز ناچار نبودید محصول جهانی جمهوری اسلامی یعنی اسلام ناب محمدی را در خانه خودتان ببینید. ما ایرانیان نسخه ضد بشر اسلام را منقرض و آن را به روز میکردیم. همانطور که در چهار قرن اول اسلام این کار را کردیم.
    7
    40
    یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    arian1 - ابادان، ایران
    ورود هزاران هزار مسلمان مهاجر به کشورهای اروپایی در چندین سال گذشته اوضاع این کشورها را کاملا تغییر داده است پوشش وحشتناک زنان مسلمان و کارهای خلاف مردان آنها و آویزان شدن آنها به‌ سیستم سوشیال باعث نگرانی مردم اروپا از آینده ای ترسناک برای خود و کشورهای شان شده‌ است
    30
    49
    یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    universe123 - لندن، انگلستان

    arian1 - ابادان، ایران
    درسته ولی درباره ریشه این مهاجرت ها فکر کن! این غریبیها در امور کشورهای دیگر دخالت میکنند و زیر ساختهای آنها را نابود میکنند و یا کشورها را تحریم میکنند و در نتیجه این اقدامات، مردم آواره مبشوند و مجبور میشوند بر خلاف میل باطنی کشورشان را ترک کنند! پس اینها خودشان جزو اصلی مشکل هستند. برای نمونه هاش ایران، سوریه و عراق است.
    4
    26
    یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    universe123 - لندن، انگلستان
    عجب وحشی های حیوان صفتی که در اروپا وجود داشته و ما بی خبر بودیم. فرقی بین این سفید پوستهای مسیحی و اسلامگراهای افراطی مثل داعش نمیبینم. هر دوتاش یکی هستند ولی با اسم مختلف!
    9
    18
    یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک

    MrJason - جابلسا، انگلستان
    چرا قبل از گذاشتن تحقیق به عمل نمی‌کنی، لااقل از gpt پرسان کن. اسلام آخرین دین و پیام خداوند استش و باید جهانی و گسترش یابد.
    30
    7
    یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    MrJason - جابلسا، انگلستان
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    نظرت چیه به GPT بگی یک آیه شبیه به قرآن بیاره؟ من گفتم. بیجاره گفت بدلیل اینکه مشتی وحشی ناراحت میشوند و اعتقاداتشان خش برمیدارد مرا تنظیم کرده اند تا اینکار را نکنم. در این حد رقت انگیز و مفلوکید!
    2
    10
    یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    MrJason - جابلسا، انگلستان
    کفر گپ نزن. قرآن کلام خداوند استش. چت gpt تنبان خودش را نمی‌تواند بالا کشیده کند.
    10
    6
    یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    MrJason - جابلسا، انگلستان
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    اینجا که من هستم اسمش بریتانیاست و جرم توهین به مقدسات تعریف نشده. قرآن را همان کفار درست شناختند. داستان های گذشتگان! تازه محمد همه رو تو سفرها یاد گرفته و چون درست یادش هم نمیومده از خودش میساخته.
    1
    4
    یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.