میکروفون باز، رازهای پوتین، شی و کیم را برملا کرد؛ پیوند اعضای بدن و جاودانگی

در حاشیه رژه نظامی پکن که به مناسبت هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم برگزار شد، یک لحظه نادر و غیرمنتظره توجه جهانیان را به خود جلب کرد. 

در حالی که رهبران قدرتمند جهان در حال حرکت به سوی جایگاه ویژه بودند، یک میکروفون باز گفت‌وگویی محرمانه و عجیب میان ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، و شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهوری چین، را ثبت کرد. این دو رهبر که معمولاً در محافل عمومی با دقت فراوان سخن می‌گویند، این بار به بحثی عمیق و فلسفی درباره موضوعاتی پرداختند که فراتر از سیاست و اقتصاد روزمره است: زیست‌فناوری، پیوند اعضا، و حتی جاودانگی. 

این گفت‌وگوی خصوصی، پنجره‌ای به دنیای فکری رهبرانی گشود که به آینده‌ای فراتر از مرزهای معمول فکر می‌کنند.

جزئیات این گفت‌وگو به شدت حیرت‌انگیز بود. میکروفون باز سخنان پوتین و شی را ضبط کرد که آن‌ها درباره پیشرفت‌های سریع در حوزه زیست‌فناوری و تأثیر آن بر زندگی انسان‌ها بحث می‌کردند. بخش جالب‌تر این مکالمه زمانی بود که پوتین به موضوع پیوند اعضای بدن و چشم‌اندازهای علمی مربوط به افزایش طول عمر پرداخت. در پاسخ، شی جین‌پینگ با اشاره به پیش‌بینی‌های دانشمندان، گفت که انسان‌ها در این قرن شاید بتوانند تا ۱۵۰ سالگی عمر کنند. این تبادل نظر نه تنها نشان‌دهنده آگاهی آن‌ها از آخرین دستاوردهای علمی است، بلکه کنجکاوی و علاقه شخصی‌شان به موضوعاتی چون طول عمر و امکان غلبه بر مرگ را نیز آشکار می‌کند.

جایگاه و زمان این گفت‌وگو، آن را بیش از پیش معنادار می‌کند. در یک رژه نظامی که نماد قدرت سخت و نمایش تسلیحات است، رهبران دو قدرت بزرگ جهانی از جنگ‌افزارها و استراتژی‌های نظامی فراتر رفته و درباره آینده زیست‌شناختی بشر سخن می‌گویند. این تضاد، پیامی پنهان را منتقل می‌کند: در حالی که جهان همچنان درگیر رقابت‌های نظامی و ژئوپلیتیک است، اولویت‌های جدیدی در حال شکل‌گیری است که در آن قدرت علمی و فناوری به اندازه قدرت نظامی اهمیت می‌یابد. بحث در مورد پیوند اعضا و جاودانگی در چنین فضایی، نشان می‌دهد که رهبران چین و روسیه به آینده‌ای می‌نگرند که در آن زیست‌فناوری به یکی از ابزارهای اصلی قدرت و کنترل تبدیل خواهد شد.



صحبت از "جاودانگی" و "۱۵۰ سال عمر" توسط این دو رهبر، پیامدهای عمیقی دارد. این ایده‌ها دیگر محدود به داستان‌های علمی-تخیلی نیستند، بلکه به موضوعات مورد بحث در بالاترین سطوح قدرت رسیده‌اند. این نشان می‌دهد که کشورها به دنبال سرمایه‌گذاری‌های عظیمی در پروژه‌های تحقیقاتی هستند که هدف آن‌ها نه تنها درمان بیماری‌ها، بلکه به چالش کشیدن محدودیت‌های بیولوژیکی انسان است. برای رهبرانی که به دنبال حفظ قدرت و ثبات در درازمدت هستند، افزایش طول عمر نخبگان و جامعه، می‌تواند به یک مزیت استراتژیک تبدیل شود. این دیدگاه، ابعاد جدیدی به رقابت‌های بین‌المللی اضافه می‌کند.

حضور کیم جونگ‌اون، رهبر کره‌شمالی، در این رویداد، لایه‌ای دیگر به پیچیدگی این لحظه اضافه می‌کند. در حالی که پوتین و شی در حال قدم زدن بودند و درباره مفاهیم پیشرفته‌ای چون زیست‌فناوری و جاودانگی صحبت می‌کردند، کیم جونگ‌اون نیز در کنار آن‌ها بود. این صحنه، نمادی از یک ائتلاف استراتژیک در حال شکل‌گیری است که شاید فراتر از مسائل نظامی و سیاسی باشد. این سه رهبر، هر کدام به شیوه خود، درگیر ایده‌هایی هستند که به آن‌ها امکان می‌دهد قدرت خود را در آینده‌ای دوردست نیز حفظ کنند. این صحنه به جهان نشان می‌دهد که این سه کشور نه تنها در مسائل نظامی هم‌نظرند، بلکه به آینده‌ای مشترک در حوزه‌های علمی و فناوری نیز می‌اندیشند.

انتشار این خبر توسط خبرگزاری معتبر رویترز، اعتبار و اهمیت آن را دوچندان می‌کند. این گزارش به سرعت در سراسر جهان بازتاب یافت و بحث‌های داغی را در میان کارشناسان و مردم عادی برانگیخت. واکنش‌ها متفاوت بود؛ برخی آن را نشانه‌ای از دیدگاه پیشرو و جاه‌طلبانه این رهبران دانستند، در حالی که برخی دیگر این گفت‌وگو را نشانه‌ای از جدایی آن‌ها از واقعیت‌های روزمره مردم عادی و تمرکزشان بر خواسته‌های شخصی و نخبه‌گرایانه ارزیابی کردند. این ماجرا، پرسش‌هایی اساسی را در مورد اولویت‌های رهبران جهانی و اخلاق حاکم بر استفاده از فناوری‌های جدید مطرح کرد.

این گفت‌وگوی کوتاه، همچنین می‌تواند نمادی از تلاش برای کنترل و غلبه بر طبیعت باشد. رهبران روسیه و چین، هر دو در پی افزایش قدرت و کنترل خود بر کشور و جهان هستند. بحث در مورد جاودانگی، بالاترین سطح از این تلاش برای کنترل است؛ کنترل بر بدن خود و بر طبیعت انسان. این ایده، اگرچه در نگاه اول ممکن است یک بحث علمی صرف به نظر برسد، اما در پس‌زمینه آن، یک میل عمیق به قدرت مطلق و بقای دائمی نهفته است. این میل، به طور بالقوه می‌تواند به سوی پروژه‌های بزرگ و پرهزینه‌ای سوق یابد که پیامدهای اخلاقی و اجتماعی پیچیده‌ای به همراه خواهند داشت.

در پایان، این لحظه ثبت‌شده توسط میکروفون باز، یک نگاه نادر و صریح به ذهنیت رهبرانی ارائه داد که به ندرت افکار واقعی خود را بیان می‌کنند. این گفت‌وگو، که به نظر می‌رسد کاملاً شخصی و غیررسمی بوده، از بسیاری از سخنرانی‌های رسمی و بیانیه‌های سیاسی آن‌ها شفاف‌تر بود. در حالی که رسانه‌ها و تحلیلگران بر روی رژه‌های نظامی و نمایش قدرت سخت تمرکز داشتند، این دو رهبر در حال بحث درباره آینده‌ای بودند که در آن علم و فناوری، ابزارهایی برای افزایش قدرت و شاید حتی غلبه بر بزرگ‌ترین محدودیت بشر، یعنی مرگ، خواهند بود. این واقعه نشان داد که در دنیای امروز، سیاست و علم به شکل غیرقابل تفکیکی در هم تنیده‌اند.
+34
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۱
    گور دجال زار می بینم - نیده، ترکیه

    نمی‌خواستم دهان باز کنم، اعضای بدن اعدامی هایی که می‌شنوید شکمشان دوخته شده بود توسط سفارتخانه ایران زیر اسم توریست درمانی به بیماران خارجی فروخته میشود و بیماران به ایران فرستاده شده و در بیمارستانهای فوق تخصصی و سری به بیماران خارجی پیوند زده میشود، سفارتخانه ها مشخصات بیمار را میگیرند و با زندانی‌ها مطابقت میکنند، هر زندانی که با شرایط بیمار مطابقت میکند را اعدام میکنند و اعضایش را به بیمار خارجی پیوند میزنند! این فاجعه و جنایت انسانی را اولین بار است که میگویم و می‌شنوید!
    8
    28
    ‌پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۱
    گور دجال زار می بینم - نیده، ترکیه
    اگر به وبسایت های سفارتخانه های جمهوری اسلامی سر بزنید ، قسمتی هست برای خدمات پزشکی و درمانی و از این طریق اپلیکیشن بیماران را دریافت میکنند
    8
    20
    ‌پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۴:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Tornado1 - استانبول، ترکیه
    خامنه ای ، فورا سفارش یک ماتحت تنگ برا خودش میده تا بلکه کمی از ننگ حمام منصوری کاسته شه
    5
    24
    ‌پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۵:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۱
    گور دجال زار می بینم - نیده، ترکیه
    در ضمن، آن جنازه هایی را که حکومت شبانه و تحت تدابیر شدید امنیتی دفن میکند و اجازه دیدار خانواده‌ها را نمیدهد هم به همین دلیل است. و به جنازه مواد شیمیایی میزنند که جسد زود بپوسد و از بین برود.
    2
    12
    ‌پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۴
    کمال تعجب - هنگکنگ، تاجیکستان
    نویسنده این خزعبلات قد گاو هم اطلاع نداشته وگرنه به این نکته توجه میکرد که این سه بزرگوار به چه زبونی با هم صحبت کردن که قابل فهم برای هر سه باشه؟!. جای خزعبل نویسی بد نیست به این نکته پرداخته بشه چرا با وجود کتلت شدن اکثر حمااال های عظمی در سپاه،هنوز مردم نریختن خشتک آغا رو عمامه اش کنن؟
    4
    6
    ‌پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۴
    کمال تعجب - هنگکنگ، تاجیکستان
    گور دجال زار می بینم - نیده، ترکیه
    یه طویله .......
    6
    1
    ‌پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.