افشای پاکسازی مشکوک در مخفی‌گاه زیرزمینی خامنه‌ای

مجتبا پورمحسن در گزارش روزش، به موضوع پاکسازی مشکوک در سایت مژده در نوبنیاد تهران می‌پردازد که مخفی‌گاه زیرزمینی علی خامنه‌ای در جنگ دوازده روزه با اسرائیل بوده. 

موسسه علوم و امنیت بین‌المللی در حالی از پاکسازی سایت مژده در منطقه نوبنیاد تهران خبر داده که این مکان هم یکی از مرموزترین مکان‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی است و هم مخفی‌گاه زیرزمینی خامنه‌ای در جریان جنگ دوازده روزه بوده. هدف از این پاکسازی چیست؟

محسن سازگارا، فعال سیاسی، هم ارتباط این اتفاق با افزایش تهدیدات اسرائیل را بررسی می‌کند.

بنیامین نتانیاهو: به تلاش برای از بین بردن تهدید جمهوری اسلامی ادامه می‌دهیم
بنیامین نتانیاهو در پاسخ به پرسشی درباره دستاوردهای جنگ گفت ما به‌تازگی یکی از اعضای ارشد حماس را از بین بردیم، چند روز پیش اکثر مقام‌های ارشد حوثی‌ها را هدف قرار دادیم و در لبنان هر بار حزب‌الله سر بلند می‌کند با آن می‌جنگیم، در سوریه نیز چند روز پیش عملیات نظامی داشتیم.

بنیامین نتانیاهو افزود چند هفته پیش بزرگ‌ترین اقدام برای بقای کشور اسرائیل از زمان تأسیس انجام شد؛ ما ضربات بسیار سنگینی به برنامه هسته‌ای تهران و طرح این کشور برای تولید ۲۰ هزار موشک بالستیک جهت هدف قرار دادن اسرائیل وارد کردیم. اما آن‌ها حتی یک دستاورد هم نداشتند.

نخست‌وزیر اسرائیل افزود: ما به تلاش برای از میان بردن تهدید جمهوری اسلامی ادامه می‌دهیم، همه گروگان‌ها را آزاد خواهیم کرد و حماس را نابود می‌کنیم. این‌ها دستاوردهای بزرگی بوده و دستاوردهای دیگری نیز در پیش است.
جانشین فرمانده سپاه: دشمنان تا پیش از جنگ ۱۲ روزه جرأت نکردند یک گلوله به سمت ما شلیک کنند
علی فدوی، جانشین فرمانده سپاه پاسداران با اشاره به جنگ ۱۲ روزه گفت: «بعد از گذشت ۳۷ سال از پایان جنگ با عراق که تمامی جبهه استکبار در مقابل ما قرار داشتند، دشمنان جرأت نکردند یک گلوله به سمت ما شلیک کنند تا جنگ ۱۲ روزه که دوباره رویارویی و جنگ را از سر گرفتند.» 

او افزود: «جبهه استکبار که به قدرت خود افتخار می‌کند، تاکنون نتوانسته در مقابل جمهوری اسلامی به پیروزی برسد.»
محسنی اژه‌ای، رییس قوه قضاییه: یمنی‌ها سنگ تمام گذاشتند و اسرائیل را به ستوه آورده‌اند
غلامحسین محسنی اژه‌ای، رییس قوه قضاییه در پیامی در خصوص کشته شدن تعدادی از سران حوثی‌های مورد حمایت جمهوری اسلامی در یمن، نوشت: «یمنی‌ها سنگ تمام گذاشته‌اند و اسرائیل و آمریکا را به ستوه آورده‌اند.»
محمدباقر قالیباف  و مسعود پزشکیان نیز پیام‌هایی در همین رابطه منتشر کرده‌اند.
بنیامین نتانیاهو: ضربه محکمی به حوثی‌ها زدیم و این تازه آغاز کار است
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل گفت که تصمیم تصرف شهر غزه صادر شده است و ارتش در حال اجرای آن است. 

او با اشاره به حملات اخیر اسرائیل به حوثی‌های مورد حمایت جمهوری اسلامی در یمن، اضافه کرد: «ما ضربه محکمی به حوثی‌ها وارد کردیم و این تازه آغاز کار است.»
+13
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۵
    freedom of the press - تهران، ایران

    چنان به سر تا پای موشعلی و طرفداران بی وجودش ر.....که هیچ حمومی تحویلشان نمی گیرد مگر حمامی منصوری.
    3
    54
    یکشنبه ۰۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.