شاکی یکی از بازداشت‌شدگان اعتراضات ۱۴۰۱ به اتهام «اخاذی و هنگام خروج از کشور» بازداشت شد

رسانه‌های ایران گزارش دادند محمدرضا قنبرطلب، فردی که گفته می‌شود با راه‌اندازی کانال‌های جعلی در فضای مجازی به انتشار شایعات، تهدید و اخاذی از مردم می‌پرداخت، هنگام خروج از کشور و طی یک عملیات اطلاعاتی بازداشت شده است.

قنبرطلب پیش‌تر به عنوان شاکی خصوصی ماهان صدرات، از بازداشت‌شدگان اعتراضات سال ۱۴۰۱، در دادگاه انقلاب حضور داشت و ماهان را به «درگیری و آتش‌زدن موتور» متهم کرده بود. حکم اعدام ماهان صدرات در ابتدا صادر اما در دی ۱۴۰۲ نقض شد.

بر اساس گزارش‌ها، در جریان بازداشت قنبرطلب، مقادیر قابل‌توجهی طلا، ارز و تجهیزات الکترونیکی از او کشف و ضبط شده است.
رئیس پلیس آگاهی سمنان: چهار زن پاکستانی به اتهام سرقت از زائران در مهران دستگیر شدند
محمود گیلانی، رییس پلیس آگاهی استان سمنان از دستگیری چهار تبعه پاکستانی خبر داد که در مرز مهران اقدام به جیب‌بری از زائران اربعین می‌کردند.
 
گیلانی گفت که ماموران پلیس آگاهی استان سمنان که برای ماموریت اربعین ۱۴۰۴ به مرز مهران اعزام شده بودند، عاملان چندین فقره جیب‌بری را شناسایی و بازداشت کردند.
 
او افزود: «پس از ثبت شکایات متعدد از سوی زائران درباره سرقت تلفن همراه، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی مستقر در مهران قرار گرفت که در نهایت به شناسایی و دستگیری این چهار متهم انجامد.»
+31
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۸
    مدافع حق - مادرید، اسپانیا
    مگر زائر اربعین پول هم داره که با خودش ببره همشون برا مفت خوری و چریدن میرن کربلا .اون پاکستانی احمق رو بگو که به کاهدون زده .
    1
    10
    ‌پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.