(ویدیو) جهیزیه‌ یا نمایشگاه لوازم خانگی؛ شوخی‌های فضای مجازی با عروس قمی

در روزهای اخیر، ویدیویی از جهیزیه‌ یک دختر اهل قم در فضای مجازی وایرال شده است. این ویدیو خانه‌ای را نشان می‌دهد که با انبوهی از لوازم خانگی متنوع از برندهای مختلف چیده شده است. تعداد زیاد وسایل در این خانه باعث شده که برخی کاربران فضای مجازی آن را به فروشگاه لوازم خانگی تشبیه کنند.

احتمالا این روزها در فضای مجازی با این ویدیوی عجیب و غریبی روبه‌رو شده‌اید که اتاق‌های یک خانه را نه با مبلمان و دکوراسیون معمولی، بلکه با کوهی از لوازم خانگی پر کرده است! بله، صحبت از جهیزیه دختری اهل قم است که این روزها به سوژه داغ اینترنت تبدیل شده و رکورد "عروس‌بازی" و "پز جهیزیه" را از این رو به آن رو کرده است. ظاهراً این عروس خانم تصمیم گرفته قبل از شروع زندگی مشترک، یک نمایشگاه دائمی از لوازم خانگی را در خانه بخت خود افتتاح کند.

به نظر می‌رسد این جهیزیه بیش از آنکه برای زندگی دو نفر طراحی شده باشد، برای تجهیز یک شهر کوچک یا شاید هم برای تأمین لوازم خانگی یک لشکر آشپز در نظر گرفته شده است. شما در این ویدیو می‌توانید انواع و اقسام یخچال‌فریزرها را در کنار هم ببینید، انگار که یک مسابقه "یخچال برتر" در حال برگزاری است. از ماشین لباسشویی‌های دوقلو تا سه قلو، از جاروبرقی‌های رباتیک تا جاروبرقی‌های غول‌پیکر صنعتی، و از قهوه‌سازهای تک نفره تا دستگاه‌های قهوه‌ساز صنعتی برای یک کافه بزرگ! انگار عروس خانم قرار است هر روز با یک مدل دستگاه آشپزی کند تا از تنوع برندها خسته نشود.

کاربران فضای مجازی هم که فرصت را غنیمت شمرده‌اند، با خلاقیت بی‌نظیر خود این جهیزیه را به انواع و اقسام مکان‌ها تشبیه کرده‌اند. عده‌ای می‌گویند این بیشتر شبیه انبار مرکزی یک فروشگاه زنجیره‌ای لوازم خانگی است که تازه جنس آورده! برخی دیگر معتقدند این خانه یک "هاب توزیع لوازم خانگی" در خاورمیانه است و قرار است از اینجا به کشورهای همسایه هم جنس صادر شود! حتی شوخی‌های بامزه‌ای درباره آینده این زوج هم مطرح شده است؛ مثلاً اینکه قرار است در کدام یکی از آن همه یخچال غذا بگذارند یا هر روز با کدام ماشین لباسشویی لباس‌هایشان را بشویند.

این ماجرا باعث شده تا سوالات مهمی در ذهنمان ایجاد شود. مثلاً، آیا این زوج برای هر روز هفته یک ماشین لباسشویی مجزا دارند؟ یا شاید برای هر وعده غذایی یک اجاق گاز متفاوت؟ آیا مهمان‌ها باید قبل از ورود، بلیط نمایشگاه لوازم خانگی را تهیه کنند؟ و مهم‌تر از همه، آیا اصلاً فضایی برای زندگی در این خانه وجود دارد یا باید روی ماشین ظرفشویی خوابید و روی مایکروویو غذا خورد؟ به نظر می‌رسد این جهیزیه بیشتر شبیه یک پازل سه‌بعدی غول‌پیکر است که حل کردن آن، نیازمند مهندسی فضایی و یک تیم لجستیک حرفه‌ای است.

این واقعه نشان می‌دهد که رقابت "کی از همه بیشتر وسیله دارد؟" در مراسم جهیزیه به مرحله‌ای رسیده که دیگر از حد و مرز منطق خارج شده است. در گذشته، رقابت بر سر مارک و کیفیت بود، اما حالا به نظر می‌رسد رقابت بر سر "تعداد" است. اگر این روند ادامه پیدا کند، ممکن است در آینده نزدیک، خانه‌ها آنقدر پر از لوازم خانگی شوند که زوجین برای پیدا کردن یک جای خالی برای خودشان، مجبور به زندگی در کمد لباس‌ها شوند!

شاید هم این یک استراتژی هوشمندانه است! شاید این عروس خانم و آقا داماد با آینده‌نگری، خود را برای هرگونه بحران اقتصادی آماده کرده‌اند. اگر روزی بحران اقتصادی شدت گرفت و دلار بالا رفت، می‌توانند با فروش یکی دو تا از آن همه یخچال یا ماشین لباسشویی، تا چند ماه زندگی را بچرخانند! یا شاید هم قصد دارند در آینده نزدیک یک استارت‌آپ اجاره لوازم خانگی راه بیندازند و این خانه در واقع انبار اصلی آن‌هاست.
در نهایت، این ویدیوی جهیزیه قمی نه تنها لبخند بر لبان بسیاری نشاند، بلکه بهانه‌ای شد برای بحث درباره افراط و تفریط در رسم و رسومات ازدواج. این نمایشگاه لوازم خانگی به ما یادآوری می‌کند که شاید گاهی اوقات، کمبود فضا برای نفس کشیدن و زندگی، مهم‌تر از داشتن ده‌ها دستگاهی باشد که شاید هرگز از آن‌ها استفاده نشود. امید است که این زوج جوان، در میان انبوه لوازم خانگی خود، جایی هم برای عشق و آرامش پیدا کنند!
+0
رأی دهید
-22

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.