کنشگران در نشست «همکاری ملی برای نجات ایران» بر اتحاد در برابر جمهوری اسلامی تاکید کردند

شیرین عبادی: درخواست رفراندوم از حکومت ثمری ندارد، آن را تبدیل به نمایش مشروعیت می‌کند
شیرین عبادی، حقوق‌دان و برنده جایزه نوبل صلح، در پیامی تصویری به همایش «همکاری ملی برای نجات ایران» گفت: «ساختار جمهوری اسلامی اجازه هیچ اصلاحاتی را نمی‌دهد.»

او با بیان اینکه نه جمهوری‌خواه و نه سلطنت‌طلب است بر اتحاد نیروهای مخالف جمهوری اسلامی تاکید کرد و افزود: «یا متحد می‌شویم، دست در دست هم پیروز خواهیم شد یا اینکه مانند سالیان قبل اختلافات را ادامه خواهیم داد، متحد نخواهیم شد و تک‌تک در انزوای خود شکست خواهیم خورد. زمان انتخاب فرا رسیده است.»

این حقوق‌دان اضافه کرد: «درخواست رفراندوم از حکومت ثمری ندارد زیرا آن‌را تبدیل به نمایشی جهت مشروعیت می‌کند.»

پیام شیرین عبادی، حقوق‌دان و برنده جایزه نوبل صلح، به همایش «همکاری ملی برای نجات ایران»؛ ساختار جمهوری اسلامی اجازه هیچ اصلاحاتی را نمی‌دهد.عبادی گفت: «یا متحد می‌شویم، دست در دست هم پیروز خواهیم شد یا اینکه مانند سالیان قبل اختلافات را ادامه خواهیم داد، متحد نخواهیم شد و تک‌تک در انزوای خود شکست خواهیم خورد. زمان انتخاب فرا رسیده است.»
 


محبوبه رضایی از زندان قرچک حمایت خود را از همکاری ملی برای نجات ایران اعلام کرد
محبوبه رضایی، زندانی سیاسی محبوس در زندان قرچک ورامین، با نوشتن نامه‌ای سرگشاده از داخل زندان، حمایت خود را از شاهزاده رضا پهلوی و همایش «همکاری ملی برای نجات ایران» اعلام کرد.

او با اشاره به شعر معروف شاهنامه نوشت: «این بیت از شاهنامه، فریاد قلب ماست که برای ایران یکپارچه، از کرد و بلوچ تا ترک و فارس، می‌تپد.» رضایی در ادامه، شاهزاده رضا پهلوی را «پرچمدار اتحاد» خواند و گفت: «با تعهد به دموکراسی سکولار و جدایی کامل دین از سیاست، می‌توان ایران را از چنگال رژیم استبدادی-مذهبی جمهوری اسلامی رها کرد.»

او همایش مونیخ را «فریاد وحدت برای ساختن ایرانی آزاد» توصیف کرد و نوشت: «این همایش، صدای مادرانی است که فرزندانشان را در راه آزادی از دست داده‌اند، کارگرانی که زیر بار فقر کمر خم کرده‌اند، و جوانانی که رویای ایرانی آزاد را در سینه دارند.»

محبوبه رضایی در پایان از برگزارکنندگان همایش خواست صدای مردم ایران را به گوش جهان برسانند و تاکید کرد: «ما، مردم ایران، با هدایت شاهزاده و ایمان به دموکراسی، تا پیروزی ادامه می‌دهیم.»
سالار غلامی: پس از انقلاب کارخانه‌ها جایشان را به پایگاه‌های موشکی سپاه دادند
 

‌سالار غلامی، کاپیتان سابق تیم ملی بوکس ایران، در همایش «همکاری ملی برای نجات ایران» در مونیخ گفت: «پس از انقلاب ۵۷ کارخانه‌ها در کرمانشاه بسته شدند و جایشان را به پایگاه‌های موشکی سپاه دادند.»
او افزود: «این حکومت چیزی جز فقر و فلاکت و بیکاری برای مردم من به ارمغان نیاورد.»

غلامی اضافه کرد: «ما از نسل فرهاد کوه‌کن هستیم و کوه را می‌شکافیم. ما کردها هرگز از خود نمی‌پرسیم ایران برای ما چه کرده، بلکه می‌پرسیم ما برای ایران چه کرده‌ایم.»
پدر نیما نوری، از کشته‌شدگان اعتراضات سراسری: فقط با اتحاد می‌توان از جمهوری اسلامی رد شد
پوریا علی‌پور، از آسیب‌دیدگان خیزش «زن، زندگی، آزادی» در همایش مونیخ پیام صوتی پدر نیما نوری، از کشته‌شدگان اعتراضات سراسری را پخش کرد که گفت: «فقط اتحاد، ما با اتحاد می‌توانیم از جمهوری ننگین اسلامی رد شویم، با این که تنها فرزندم را از دست دادم از جان خودم هم می‌گذرم که از این جمهوری ننگین عبور کنیم.»
فریبرز کریمی‌ زند: نظامیانی که دل در گرو ایران دارند در کنار مردم بایستند
فریبرز کریمی‌ زند، افسر پیشین پلیس ایران، گفت: «من به نمایندگی از مردم ایران با نظامیانی که دل در گرو ایران دارند صحبت می‌کنم.»

او افزود: «حکومتی در ایران حاکم است که بر آسمان کشور کنترلی ندارد و منابع آیندگان را نابود کرده است. در کنار مردم بایستید، پیش از آنکه نامتان با بدنامی در تاریخ ثبت شود.»
شروین پیشه‌ور، سرمایه‌گذار و کارآفرین: ایران دموکراتیک جذب‌کننده استعداد و سرمایه می‌شود
شروین پیشه‌ور، سرمایه‌گذار و کارآفرین در همایش «همکاری ملی برای نجات ایران»: ایران در عصر جدید صنعتی ناظر نخواهد بود، معمار آن خواهد شد. ایران دموکراتیک جذب‌کننده استعداد و سرمایه خواهد بود
بورگان نظامی نرج‌آباد: برنامه ویژه‌ای برای اقتصاد پس از سقوط جمهوری اسلامی داریم
بورگان نظامی نرج‌آباد، دکترای اقتصاد از دانشگاه آستین تگزاس، در همایش «همکاری ملی برای نجات ایران» در مونیخ گفت: «برای مقابله با مخاطرات اقتصادی پس از سقوط جمهوری اسلامی، برنامه‌ای ویژه تدوین شده است.»
دبیرکل جنبش آذربایجان برای دموکراسی و یکپارچگی ایران: ایدئولوژی انقلاب مردم، ملی‌گرایی است
لهراسب زینالی‌ شاهسون، دبیرکل جنبش آذربایجان برای دموکراسی و یکپارچگی ایران، در همایش «همکاری ملی برای نجات ایران» گفت: «هیچ انقلابی بدون باور مشترک به پیروزی نمی‌رسد؛ انقلاب‌ها به ایدئولوژی نیاز دارند و ایدئولوژی مردم ایران، ملی‌گرایی است.»
مصطفی باباییان، از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی خواست تا به ملت ایران بپیوندند
مصطفی باباییان به نمایندگی «انجمن خلبانان نیروی هوایی ارتش شاهنشاهی ایران»، در همایش «همکاری ملی برای نجات ایران»، از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی خواست تا به ملت ایران بپیوندند
آنشان خسروی: در ایران آینده، زبان مادری باید مایه افتخار باشد نه تهدید
 

آنشان خسروی، عضو سابق تیم ملی کاراته سوئد، در همایش «همکاری ملی برای نجات ایران» و در واکنش به درخواست‌ها برای بازگشت شاهزاده رضا پهلوی به ایران گفت: «فریادهای مردم نه از حسرت دیروز، بلکه از امید به فردایی نو و انسانی است؛ فردایی که در آن، زبان مادری نه تهدید، بلکه گنجینه‌ای فرهنگی است.»
حسن منصور:‌ شکاف ملت و حکومت، نشانه ضعف ساختاری است
حسن منصور، استاد اقتصاد، در سخنرانی خود در نشست همکاری ملی با تاکید بر وضعیت بحرانی نظام جمهوری اسلامی گفت: «شکاف عظیمی میان ملت ایران و حکومت جمهوری اسلامی وجود دارد.» به گفته او، این شکاف محصول انباشت بحران‌هایی است که هم‌اکنون به‌صورت همزمان بروز یافته‌اند و جمهوری اسلامی را در نقطه‌ای شکننده قرار داده‌اند.

او افزود: «امروز هر ایرانی باید ایران را مقدم بر هر ایدئولوژی بداند.» این سخن با استقبال حاضران در نشست روبرو شد و از آن به عنوان دعوتی برای عبور از مرزبندی‌های ایدئولوژیک و تمرکز بر منافع ملی ایران یاد شد.
گلنار جهانبانی: جمهوری اسلامی بسیاری از فرزندان ایران را کشته است
 

گلنار جهانبانی، فرزند سپهبد نادر جهانبانی در پیامی تصویری به همایش «همکاری ملی برای نجات ایران» گفت: جمهوری اسلامی بسیاری از فرزندان ایران را کشته است.
غزاله شارمهد در همایش مونیخ: اتحاد مردم، کابوس حکومت است
غزاله شارمهد، دختر جمشید شارمهد، زندانی سیاسی که در زندان‌های ایران جان خود را از دست داد، در همایش «همکاری ملی برای نجات ایران» سخنرانی کرد.

او گفت: «این جنبش بر پایه آتش و آزادی است، نه بر مبنای خشونت». او افزود: «پایه‌اش پرسپولیس است، نه مکه و مدینه. فرزندان کوروش پیوندی با اسلام‌گراها ندارند و آن‌ها برخواهند خواست برای آزادی.»
نماینده پارلمان ایالتی هامبورگ: آینده ایران به انتخاب امروز ما بستگی دارد
 

دانیال ایلخانی‌پور، نماینده پارلمان ایالتی هامبورگ، در همایش «همکاری ملی برای نجات ایران» در مونیخ گفت: «ما تنها دو گزینه پیش‌رو داریم؛ یا ایرانی آزاد و دموکراتیک، یا رژیمی خشن‌تر از گذشته. امروز زمان انتخاب است.»
+244
رأی دهید
-52

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۵
    ایرانِ سکولار بدون آخوند - زارچ، ایران

    درود بر همبستگی احزاب سیاسی ایرانیان
    14
    104
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    خشایار1980 - شیراز، ایران

    از چاه داریم پرت می شیم توی چاله.از دست حزب اله رها می شیم می افتیم توی دهن سلطنت‌ طلب های وحشی با افکار پوسیده
    90
    19
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران

    تمام ابن حرفها تکراری هستند. همین گروههای خائن به وطن زمان پهلوی میکفتند پولهایی که باید خرج توسعه آب و برق میشد تو جیب آمریکا ریختن و خرج خریدهای تسلیحاتی از آمریکا شده و حتی بعد عنقلاب قراردادها را لغو و هواپیماها را میخواستند پس بدهند و نابود کنند. من چیزی که از حرفهای اینها فهمیدم دقیقا همون حرفهای نتانیاهو درباره عراق در سنای آمریکا هستش. فیلمش هست. او عراق بعد از صدام را آزاد و مردم عراق غرق در ثروت و سرنگونی رژیم بعث باعث توسعه امنیت و رشد بالای اقتصادی و آزادی در کل خاورمیانه خواهد شد ! سی سال گذشته وضعیت عراق چطوری است؟ اگر ایران نبود واقعا عراق امروز سه کشور بود که همین الانم در حال جنگیدن باهم بودند. وضعیت اقتصاد عراق چطور است؟ وارد کننده همه چیز و هنوز این کشور را بعد بی سال در وضعیت نفت در برابر غذا نگه داشتند و هر طرح اقتصادی را باید آمریکا تایید کنه تا پولش را بشه پرداخت کرد جون تمام پول حاصل از فروش نفت عراق باید به حساب بانک مرکزی آمریکا ریخته شود!!!؟؟؟
    72
    10
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۱
    Javid shah VA pahlavi - اهواز ، ایران

    بسیجی، ملا ، روضه خون ، آدم فروش‌هایی که یک عمر با مفت خوری و بچه کشی و آدم فروشی گذران عمر کردین ، بارو بندیل ببندیم وهمگی برید فلسطین و لبنان با اسراییل بجنگید .دوران مفت خوری و گردن کلفتی شما بزودی به سر خواهد رسید.
    9
    74
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    گشتاسپ - عمان، عمان

    ده هزار درود بر شاهزاده و همه کنشگرانی که در راه آزادی ایران کوشش میکنند.کابوس خامنه ای اب نه ای و مفعولان اصلاح طلبان و فاعلان اعتدالیون،همبستگی ملی،ملی کزایی،بازگشا به ریشه های کهن ایران،و اتحاد همه اقوام فلات ایران است.
    15
    73
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Momijii - توکیو، ژاپن

    این گردهمایی و تشکل بار منفی نداره و برعکس ، میتونه حرکتی مثبت قلمداد بشه ، بشرطی که تداوم داشته باشه و با مخالفین داخل ایران یک هماهنگی و برنامه ای مُدَوَن و حساب شده برای گذار از رژیم طرح ریزی و اجرا بشه ! قصد نا امید کردن کسی رو ندارم ، چه بسا که خودم هم کمابیش امیدوارم ولی متاسفانه بعد از پایان این نمایش ، نخود نخود هر که رود خانه خود و آقای پهلوی میمونه و حوضش و روز از نو روزی از نو !!
    13
    58
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    1: دانیال ایلخانی‌پور، سیاستمدار آلمانی ایرانی‌تبار و عضو حزب سوسیال‌دموکرات آلمان .از معدود چپ‌گرایانی است که نشان داد چپ بودن الزماً به معنای خام‌اندیشی، هیجانی بودن یا گرفتار شدن در چرخه‌ی شعارهای بی‌سرانجام نیست. او در جریان حمله‌ی نیروهای اسرائیلی به مراکز سرکوب سپاه پاسداران، برخلاف رویه‌ی آشنای چپ سنتی ایرانی، که فوراً رگ گردن‌شان برای "وطن" باد می‌کند و پرچم‌به‌دست می‌شوند، موضعی سنجیده، استدلالی و مستند اتخاذ کرد. نه توهین کرد، نه فحاشی؛ فقط با منطق و فکت، چهره‌ی متناقض و پر از تناقضات چپ ایرانی را افشا کرد. او به‌درستی نشان داد که همین چپی‌هایی که دم از آزادی و حقوق بشر می‌زنند، وقتی پای دشمنان ایدئولوژیک‌شان مثل اسرائیل وسط می‌آید، تمام اصول و ادعاهایشان را کنار می‌گذارند. همین‌ها که از "ضدیت با جنگ" حرف می‌زنند، یک کلمه درباره‌ی حملات موشکی سپاه به مردم کردستان عراق، سوریه یا جنایاتش در خوزستان و زاهدان نمی‌گویند، اما وقتی اسرائیل لانه‌های تروریستی رژیم را هدف قرار می‌دهد، ناگهان دل‌نگران "حاکمیت ملی" می‌شوند. حاکمیتی که خودش را با گلوله بر سر مردم نگه داشته!
    12
    40
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    2:دانیال ایلخانی‌پور در عمل، نه فقط از حملات هوشمندانه به ارگان‌های سرکوب دفاع کرد، بلکه مرز بین چپ خردمند و چپ سنتیِ بی‌چشم‌انداز را هم به‌خوبی ترسیم کرد. طبیعی بود که بابت این موضع‌گیری‌اش هم از سوی برخی درون حزب SPD و هم از طرف چپ‌های ۵۷ی خارج‌نشین، هدف فحاشی و هجمه قرار بگیرد. چون حقیقت همیشه برای کسانی که به خودفریبی خو گرفته‌اند، تلخ است. چپ ایرانی، به‌خصوص نسل ۵۷ی‌های ساکن آلمان و اروپا، سال‌هاست که در یک دنیای ذهنی زندگی می‌کنند؛ جایی میان شعارهای پوسیده‌ی ضدامپریالیستی و حمایت غیرمشروط از هر حکومتی که با غرب بد است، حتی اگر خودش مردمش را له کند. این جماعت نه تنها راه را بر اتحاد ملی بسته‌اند، بلکه عملاً به مانعی برای همگرایی اپوزیسیون تبدیل شده‌اند. برایشان مهم نیست که مردم ایران زیر چکمه‌های سپاه له می‌شوند؛ مهم این است که مبادا در مسیر آزادی، با رضا پهلوی هم‌راستا شوند! دانیال با موضع‌گیری‌هایش ثابت کرد که چپ می‌تواند عاقل، متوازن، و همزمان مدافع مردم باشد به شرطی که نخواهد تا ابد در فانتزی‌های جهان سوم‌گرایانه‌ی قرن بیستم زندگی کند.
    12
    32
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    mina minavand - هانور، آلمان

    این رژیم اعدام کرد و کشت و فکر نکرد که اینها تنها نبودند و خانواده داشتند.در مقابل هر اعدامی ده ها نفر ایستادند و علیه این دکتاتورها شعار دادند.شرم بر شماها باد که روی ضحاک رو سفید کردید و حالا همتون باید برید در سوراخ موش‌ها دنبال جا بگردید.
    10
    53
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    3: به شرطی که نخواهد تا ابد در فانتزی‌های جهان سوم‌گرایانه‌ی قرن بیستم زندگی کند. متأسفانه، نسل ۵۷ قابل درمان نیست. در بهترین حالت، باید دورشان زد. اگر کسی به حرف‌های کامل و تحلیلی دانیال علاقه‌مند است، می‌تواند سخنان او را در پیج اینستاگرامش دنبال کند. خوشبختانه، برخلاف نسل‌های فسیل‌شده‌ی چپ ایرانی، او نه در گذشته مانده، نه اسیر توهمات انقلابی‌ست. ضمنا جمهوری خواه است.
    11
    34
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    محسن ۵۵ - گنت، بلژیک

    اتحاد کلمه بسیار زیبایی هست،اما شرایط داره،شما نمی تونی به تمام اپوزیسیون ناسزا بگی و تنها یک گزینه داشته باشی و حرف از اتحاد بزنی
    52
    14
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    محمد بی قر - مادرید، اسپانیا

    جاوید شاه꧁✿ı꧂ جاوید شاه ❤️❤️❤️❤️
    10
    56
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۵
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا

    به کوری چشم راستگوی بیطرف ، این همان اتحاد و همبستگی ها است که کلید بپا خواستن هموطنان در داخل ایران است . با امید پیروزی برای همه شماها
    9
    48
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    امیدوارم به جایی برسد، سیمین عبادی، بسیار منطقی و سنجیده صحبت کرد. این پاسخ، آب پاکی بود روی دست آن عده‌ای که هنوز در توهم اصلاح‌پذیری نظام، سرگردان‌اند. جماعتی چون نیرومند، فروهر، و نسین بصیری که با انتشار بیانیه‌ای بی‌سر و ته به نام «ایرانیان مقیم آلمان»، همچنان خیال می‌کنند می‌شود با پنبه، سر آخوند برید! انگار نه انگار که ما چهل‌و‌پنج سال تمام، فرصت دادیم ؛ حالا یکی مثل رجوی پیدا شده که بعد از عمری، یاد میر حسین افتاده! میر حسین موسوی، همان نخست‌وزیری که در دورانش مجاهدین را به صف کردند و اعدام‌ها را به آمار رساندند! با خودش مشکلی ندارم، اما این امام‌زمانِ خودخوانده دوم، آن‌قدر در فساد غرق است که اگر لازم باشد، با میر حسین هم‌سفره می‌شود، ولی دم خیمه‌ی رضا پهلوی نمی‌رود! آخرِ کار شاید چاره‌ای نمانده باشد جز رادیکال شدن. یک سوی ماجرا، عمامه‌به‌سرها هستند با تمام حامیان سنتی‌شان، و آن سوی دیگر، کسانی که دیگر به اصلاح از درون، نه باور دارند.و نه حوصله‌اش را. وقتی سقف خانه ریخته، دیگر با گچ‌کاری چیزی درست نمی‌شود
    9
    28
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    گشتاسپ - عمان، عمان

    خشایار1980 - شیراز، ایران
    تو اون استدلالت اخمق بی سواد
    12
    39
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    گشتاسپ - عمان، عمان

    محسن ۵۵ - گنت، بلژیک
    کو ناسزا ؟کسی فحش داده تو کنفرانس؟سما پی بهونه میکردی نه؟
    13
    40
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان

    گشتاسپ - شیراز، ایران
    ده هزار درود؟ یکی هم از طرف من ٬ که بشه ده هزار و یکی ! اگر امثال تو پالان تن نکنند ؟ فرق جهالت و بلاغت را چگونه می توان در یافت .
    40
    9
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۵
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا

    خشایار1980 - شیراز، ایران
    با سلام ، باور کنید در چاله افتادن بهتر از در چاه زیستن است . ما هر روز در حال مرگ هستیم و بی جهت داریم دست و پا می زنیم . هر رژیمی که با اتحاد و همبستگی سر بیرون بیاورد حتما بهتر از این دیکتاتوری مذهبی است . فراموش نکن آینده ایران در دست خود مردم داخل ایران است ، نه در دست خارج نشین و شاید به گفته دیگران فراری و پناهنده . مسلما رژیم آینده بهتر و مسئولان آن با سوادتر از این آخوندای بیسواد خواهند بود
    4
    28
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران

    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا
    این صد نفر میشوند اتحاد و همدلی؟ من یکنفر وطن پرست در اینها ندیدم. اینها فقط برای پول نفت جمع شدند و اهمیتی به مردم ایران نمیدهند. یک عده که فکر میکنند در خارج دور هم جمع بشوند و از مردم بگویند و گدایی نتانیاهو و ترامپ را بکنند برای اینکه پاپی گاورمنت شاهزاده پهلوی را سرکار بیاورند و باز این سیکل معیوب برکناری مصدق را تکرار کنند و اگر جنگ داخلی و تجزیه طلبها و غیره و حمله اردوغان برای جدایی بخشی از کشور نباشند دوباره باید در یک بازه زمانی عنقلابی دیگر بر ضد ظلم و فساد پهلوی باشیم با همین روشی که امروز دارند تبلیغ میکنند. واقعا این اقلیت چرا کشور اسیر این خائن های وابسته میشوند نمیدانم .
    35
    9
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    قورپه - بروکسل، بلژیک
    در همایش مونیخ فقطپهلوی پرستان بودند ولاغیر تعداد محدودی در کنار هم جمع شده و جاوید شاه گفتند اون احمق هم فکر کرد همه ملت ایران همین تعداد محدود هست
    18
    6
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    آبونمان کدوم شرکت اینترنتی رو داری؟ هر موقع اینجا کامنت میزنی اونجا آمپر فرستندشون میره بالا.
    14
    7
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    paksan - ایران، ایران
    تو با چه بلاهتی مثلاً به خیال خودت پهلوی را میکوبی. این مهملاتی که سر هم میکنی شاید در قرارگاه بسیج و بین هالو ها خریدار داشته باشد، اینجا نه. به اینی که با اسم پیرزن مینویسه نگاه کن و ببین به چه تته پته ای افتاده و درس بگیر.
    3
    19
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    گشتاسپ - عمان، عمان
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    چرا جای استدلال،جاده خاکی میزنی؟پالان ؟بفهم چی میگی؟شما چپولهای بی ریشه و بی نسب،جای استدلال تیکه می اندازیت و ناسزا حواله میکنید،خر یا درازگوش جانوریست بی آزار،تو چه نفعی بکسی رسوندی،؟پس بزبون خودت باهات حرف میزنم،ابله کودن حسود،تا چشمت کور بشه،شاهزاده میاد و تو یکی حتما جایگاهی در آینده ایران نخواهی داشت.اگر کلن آلمانی،همونجا سر بر ندار کن،اجنبی ابله
    9
    20
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    گشتاسپ - عمان، عمان
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    هزار نفرین بر ج.ا و سید علی اب نه ای.ده هزار نفرین بر تو و استدلال چ تو باد. ای بی بلاغت و ای مظهر حماقت و سفاهت و جهالت خاک دوعالم بر سرت،کجات میسوزه؟تو نکنه رقیب شاهزاده ای؟کی هستی بگو؟میهوای رییس جمهور بشی حقتو خوردن؟
    7
    19
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    ...اینترنشنال تایتل گذاشته است که شاهزاده از همیاری مردم تشکر کرد،کسی در میان شما سلطنت خواران هست تا به ما بفرمایند. این کودک بازیگوش ه متوهم ، چه می زند ؟
    20
    3
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    paksan - ایران، ایران
    حتی یه دونه وطن پرست هم میانشان ندیدی؟ چطور متوجه شدی؟ با چه معیاری سنجیدی؟ در میان اون جماعتی که به سخنان خامنه ای گوش میدن وطن پرست وجود دارد؟ کسانی که راضی اند که پول وطن برای اجنبی و خارجی مثل حزب الله حماس حوثی و .. خرج شود وطن پرستند؟ کسانی که از تحقیر رژیم سرکوبگر و کودک کش و ضد ایرانی توسط اسراییل خوشحال نشدند و خواهان بقای رژیمند وطن پرستند؟
    7
    19
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    keyanrad - منچستر، انگلستان
    چه سیرکی راه انداختن دقیقا تابستون هست و باید سرگرمی درست کنند، هر چی وحشی و خود فروخته هست رو میشه اینجا پیدا کنی دقیقا اینها همه عوامل نفوذی جمهوری اسلامی به رهبری موشعلی هستند که به شغلی که خودشون شریف میدونند ولی بقیه مردم کثیف یعنی خیانت و جاسوسی و آدم فروشی اشتغال دارند با حقوق بالا به قیمت خون مردم ایران
    21
    5
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۵
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا
    paksan - ایران، ایران
    با سلام ، نمیدانم صد نفر را از کجا شنیدی ، شاید کمتر هم باشند . از نظرآماری بیش از هزار نفرند . تعداد مهم نیست ، مشت نمونه خروار است . مگر پول نفت را در ایران به شما میدن ؟ اگر آتش بس نمیشد جمهوری اسلامی رفتنی بود وباید ممنون ترامپ باشید . در مورد مصدق با تاریخ است . اما فساد دربار پهلوی ، به من تو و آن احمقهایی که عنوان میکنند چه مربوط ؟ اگر این سن شما باشد یعنی نه در زمان مصدق و پهلوی دنیا نبودید . شما که بچه این نظام هستی آیا فساد و دروغ های آنها را نمی بینی ؟ در دربار پهلوی خیلی فساد بود ولی توی خودشان بود و اینها کارشان سراسری و بین المللی است. بگذار یک نصیحت بکنم ، هیچوقت سعی نکن دروغ بگی وهیچوقت دروغها را باور نکن . در مورد وابستگی هم همینطور . موفق و پیروز باشی
    8
    19
    شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۵
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا
    یا فاطمه زهرا - ونیز ، ایتالیا
    ایشان همان آنتن سرخودی را دارد که شما نمیتونی داشته باشی . تو به آنتن ایشان چکار داری
    2
    20
    یکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    گشتاسپ - شیراز، ایران
    تو و امثال تو انسان‌هایی متوهم و نادان. که هنوز به قدرت نرسیده اند ، پاسپورت دست مردم می دهند تا مملکت را رها کنند ، و بروند ، چون در راستای اهداف کثیف شما گام بر نمی دارند ، شاه تان ممد رضا و ان گاو کبیر ، نمونه بارز برای اثبات عرایضم هستند ، برو دنبال یک لقمه نان که با شرف و غیرت نداشته ات به ان برسی و نه با چاپلوسی و وطن فروشی
    17
    1
    یکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.