جزئیات تازه از به رگبار بستن یک خانواده در خمین به ظن جاسوسی توسط سپاه/ قتل کودک سه ساله

از راست: رها شیخی، دختر ۳ ساله به همراه محبوبه شیخی، مادر این کودک، در کنار محمدحسین شیخی، جوان ۲۵ ساله  این خانواده
شامگاه پنجشنبه ۲۶ تیر، ماموران سازمان بسیج سپاه پاسداران دو خودرو پراید را در شهرستان خمین به گلوله بستند.

در جریان این حمله، اعضای یک خانواده چهار نفره، شامل  مادر و دو فرزند سه و ۲۵ ساله آنها و یکی از بستگانشان، جانشان را از دست دادند. 

بنا به گفته یکی از اعضای خانواده افراد کشته‌شده، رها شیخی، دختر ۳ ساله به همراه محبوبه شیخی، مادر این کودک، در کنار محمدحسین شیخی، جوان ۲۵ ساله  این خانواده، از جان‌باختگان تیراندازی ماموران سپاه در خمین بودند. نفر چهارم  فرزانه حیدری است که از بستگان این خانواده بود. 

دهم تیر امسال نیز ماموران ایست بازرسی بسیج همدان، دو جوان طبیعت‌گرد را به دلیل آنچه «گمانه‌زنی اشتباه» اعلام شد، با شلیک گلوله به قتل رساندند.

براساس گزارش شاهدان عینی که اطلاعاتشان را در اختیار ایندیپندنت فارسی قرار داده‌اند، نیروهای بسیجی در ایست بازرسی این شهر، شامگاه پنجشنبه با رفتاری توهین‌آمیز و برخورد فیزیکی کوشیده‌اند با ادعای ظنین بودن به وجود «ابزار جاسوسی و نظامی»، این دو خودرو و سرنشینان آنان را بازرسی کنند که با اعتراض این خانواده مواجه شدند.
تصاویر قربانیان حادثه تیراندازی خمیندر نهایت رانندگان دو خودرو تصمیم می‌گیرند در اعتراض به این رفتارهای توهین‌آمیز به مسیرشان ادامه دهند، که در این بین دست‌کم دو مامور بسیج سپاه پاسداران، آنان را هدف قرار می‌دهند. پس از این حادثه، بازرسی‌ دو خودرو و اموال شهروندان کشته‌شده نشان داد که آنان هیچ عمل خلاف قانونی مرتکب نشده بودند و گمانه‌زنی درباره احتمال حمل لوازم جاسوسی یا نظامی نیز کاملا اشتباه بوده است و به گفته دادستان خمین، این ماموران اکنون در بازداشت‌اند.

از زمان پایان جنگ ۱۲ روزه جمهوری اسلامی و اسرائیل، که به کشته شدن دست‌کم ۳۰۰ فرمانده نظامی ارشد و میانی در نظام ایران منجر شد، هزاران مرکز ایست بازرسی در خیابان‌های شهرهای مختلف ایران دایر شده است تا از این طریق «گروه‌های مسلح و عوامل موساد» کشف و بازداشت شوند.

این درحالی است که گزارش‌های رسمی داخلی و بین‌المللی حاکی از آن است که تمامی فرماندهان نظامی عالی‌رتبه ایران در جنگ ۱۲ روزه با شلیک موشک یا حملات پهپادهای ارتش اسرائیل کشته شده‌اند. همچنین مقام‌های قضایی و امنیتی جمهوری اسلامی تاکنون هیچ مدرک مستندی برای اثبات اتهام جاسوسی صدها شهروند بازداشتی ارائه نکرده‌اند. در روزهای پس از پایان این جنگ، شش شهروند ایرانی که به اتهام همکاری با موساد و دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل بازداشت شده بودند اعدام شدند.

حالا فرماندار شهرستان خمین با تایید خبر افزایش تعداد «شهدای حادثه تیراندازی» در این شهرستان می‌گوید: «شامگاه پنجشنبه ۲۶ تیرماه نیروهای حفاظت یکی از مراکز نظامی استان در شهرستان خمین، به دو خودروی عبوری مشکوک شده و بر اثر تیراندازی به آن‌ها سه نفر از هموطنان به شهادت می‌رسند. یکی از مجروحان این حادثه نیز روز جمعه ۲۷ تیر ماه به شهادت رسید.»

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خمین نیز ضمن تایید این خبر گفت: «پرونده قضایی در این خصوص تشکیل شده و ابعاد موضوع در حال بررسی است. عوامل این حادثه هم‌اکنون در بازداشت هستند.»

۱۶ روز قبل از این اتفاق و حوالی بامداد ۱۰ تیرماه، دو جوان طبیعت‌گرد همدانی به نام‌های مهدی عبایی و علیرضا کرباسی نیز با شلیک گلوله ماموران ایست بازرسی بسیج همدان جان باختند. این حادثه در منطقه تاریک‌دره و حوالی پیست اسکی همدان، در فاصله پنج کیلومتری این شهر، رخ داد.
علیرضا کرباسی و مهدی عبایی در تیراندازی ماموران ایست بازرسی در تاریک‌دره همدان کشته شدند.چند شهروند-خبرنگار همدانی درمورد این حادثه به ایندیپندنت فارسی گفتند که ماموران ایست بازرسی بسیج سپاه همدان، ابتدا مانع حرکت خودرو این جوانان شدند و سپس با بالا گرفتن جروبحث به دلیل تلاش ماموران بسیج برای ممانعت از سفر و تفریح این جوانان، ناگهان یک نیروی بسیج ۲۰ ساله به روی سرنشینان خودرو اسلحه کشیده است.

تصمیم مقام‌های سپاه پاسداران برای برقراری هزاران مرکز ایست بازرسی در شهرهای مختلف ایران، بدون آنکه نیروی آموزش‌دیده و باتجربه برای این کار در اختیار داشته باشند، موجب شده است تا در فاصله تنها دو هفته شش شهروند غیرنظامی، بدون اینکه عمل خلاف قانونی مرتکب شده باشند، به دست این نیروها به قتل برسند.

این حوادث خشم و نگرانی عموم مردم ایران را برانگیخته است. فعالان مدنی و خانواده‌های قربانیان در شبکه‌های اجتماعی می‌گویند راه‌اندازی گسترده ایست‌های بازرسی بدون نظارت قضایی و بدون آموزش‌های حرفه‌ای برای نیروهای مستقر، امنیت شهروندان را به خطر انداخته و به‌جای جلوگیری از تهدیدهای امنیتی، به ابزاری برای سرکوب و ایجاد رعب تبدیل شده است.
شاهزاده رضا پهلوی: دست ناپاک مزدوران خامنه‌ای، دیروز کیان و امروز رها را از ایران گرفتند
شاهزاده رضا پهلوی در واکنش به کشته شدن چهار شهروند، از جمله رها شیخی، کودک سه ساله، به‌دست نیروهای نظامی در شهر خمین با انتشار بیانیه‌ای نسبت به آن‌چه «جنایت سپاه و بسیج خامنه‌ای» خواند، واکنش نشان داد.

او با اشاره به کشته شدن کیان پیرفلک در جریان اعتراضات ۱۴۰۱ و رها شیخی در خمین نوشت: «دست ناپاک مزدوران سپاه و بسیج خامنه‌ای، دیروز کیان پیرفلک و امروز رها شیخی را از ایران گرفتند. جنایت خمین و کشتار خانواده شیخی، بیانگر ماهیت رژیم درمانده و تبهکاری است که توان حفاظت از سرکردگان جنایتکار خود را ندارد، اما انتقام سختش را از ملت و کودکان بی‌پناه ایران می‌گیرد.»

شاهزاده رضا پهلوی در ادامه با تاکید بر ناتوانی جمهوری اسلامی در بازسازی مشروعیت خود نوشت: «این دریای خون چنان میان ملت ایران و رژیم شکاف انداخته که با هیچ ترفند و فریبکاری پر نخواهد شد؛ و این جنایات هرروزه، جز با برانداختن رژیمِ جانی، و استقرار یک دولت ملی و دموکراتیک به پایان نخواهد رسید.»

شامگاه پنجشنبه حوالی ساعت ۱۱، نیروهای حکومتی با شلیک مستقیم به دو خودروی شخصی در شهر خمین، چهار شهروند را که یکی از آن‌ها کودک سه‌ساله‌ای به نام رها بود، به قتل رساندند. این حادثه موجی از خشم و واکنش گسترده در شبکه‌های اجتماعی به‌دنبال داشته است.

تصاویر اعلامیه ترحیم قربانیان این تیراندازی به طور گسترده بازنشر شده است. طاها، فرزند یکی از کشته‌شدگان، در صفحه اینستاگرام خود تاکید کرد که هیچ ایست بازرسی وجود نداشته و ماموران بدون دادن هیچ‌گونه اخطاری به سمت آن‌ها تیراندازی کرده‌اند.

محمد، یکی دیگر از سرنشینان خودرو که از این حادثه جان سالم به در برده، در فضای مجازی نوشته است که یکی از مجروحان را با خودرو به‌سوی خمین منتقل کرده و در مسیر، با آمبولانس به آن‌ها رسیده است.

گزارش‌ها همچنین حاکی است که یکی دیگر از سرنشینان خودروها که هدف شلیک قرار گرفته، در کما به‌سر می‌برد.

در حالی‌که مقام‌های رسمی هنوز واکنشی به این تیراندازی مرگبار نشان نداده‌اند، کاربران شبکه‌های اجتماعی این حادثه را با حوادث مشابه در دیگر شهرها مرتبط دانسته‌اند و از آن به عنوان نمونه‌ای از بی‌پروایی نیروهای امنیتی در تیراندازی به شهروندان یاد کرده‌اند.
نرگس محمدی: به رگبار مرگبار بستن کودک در آغوش مادرش در شهر خمین، جنایت است
نرگس محمدی، فعال حقوق بشر و برنده جایزه نوبل صلح، در بیانیه‌ای با محکوم‌ کردن کشته شدن رها شیخی، کودک چهارساله، در آغوش والدینش در شهر خمین، این حادثه را «جنایت» خواند و نسبت به تداوم خشونت مرگبار علیه شهروندان ایرانی هشدار داد.

او با اشاره به جزییات این رویداد نوشت: «خانواده کوچکی که به خیال خود در توقف جنگ و آتش‌بس، با اطمینان به بازگشت به همان خانه، سوار ماشین شدند، به خانه بازنگشتند. آن‌ها با سلاح‌های جنگی کشته شدند. صدای کودک در آغوش پدر و مادر با صدای رگبار خاموش شد، نه با صدای انفجار موشک و بمب.»

نرگس محمدی در ادامه گفت: «سینه او به دست ماموران گشت امنیت حکومت دریده شد. مگر می‌شود آرام گرفت؟ مگر می‌شود سکوت کرد؟ مگر می‌شود تاب آورد؟»

او با اشاره به وقایع مشابه در روزهای گذشته، از جمله کشته‌شدن زنان در روستای گونیچ خاش و جوانان در همدان، تأکید کرد که «به بهانه گشت امنیتی، امنیت را از مردم بی‌گناه ربوده‌اند. بمب و موشک نیست، اما گلوله می‌بارد. جنگ نیست، اما آتش می‌بارد.»
+108
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۳
    Chokam - ری، ایران

    آنقدر ملت این جماعت رو پر رو کردن هر کاری دلشون بخواد میکنن ، یه دونه مقاومت کوچیک مدنی نمیکنن حتی در این حد که فقط ۱ روز هیچ کی نره سر کار ،حساب کار دست اینها میاد اصلا شاید سقوط کنن ،وقتییه روز صبح همه تصمیم بگیرن نرن سر کار . البته ملت مقصر نیست هیچ کس مبارزه نمی کنه ، مبارزه لوث میکنه مثل همین نرگس محمدی بره زندان اعتصاب کنه ترحم جهانیان رو برانگیزه بهش جایزه نوبل بدن، اینه خط سیر مبارزه تا جایزه،
    20
    106
    شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    دلاور - استهکلم، سوئد

    سپاه پاسداران از اول تاسیسش سازمانی جنایتکار و تروریست و چماق دست اخوند جماعت ایران بوده و تا در ایران سپاه پاسداران برچیده نشون و جلوی فعالیتهایشان گرفته نشود بی گمان جنایتهایشان هم ادامه خواهد داشت!
    11
    104
    شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    ایده‌آل‌ترین نسخه وطن‌دوستی را هم کشف کردیم. این وطن پرستی‌ به شیوه آخوندی است.خوب دارند از صیونیست‌ها بچه کش انتقام می‌‌گیرند. اگر واقعاً وطن‌دوست باشی، باید حتماً هفته‌ای یک خانواده را به ظن جاسوسی تیرباران کنی. مخصوصاً اگر کودک سه‌ساله‌ای هم در خانه باشد،چون جاسوسان حرفه‌ای معمولاً از مهدکودک شروع می‌کنند. همان‌هایی که در تریبون‌ سایت یوکی عربده می‌کشند:. پلو فسور paksan کجا هستید ؟ عربده کشان این سایت با وطن وطن کجا هستید ؟ اصلاً تعریف جدید وطن این است: جایی که بتوانی مردمش را بکشی و بگویی برای امنیت‌شان است. در کتاب‌های درسی نسل بعد بنویسید:«وطن یعنی جایی که مردمش اگر زیاد سوال بپرسند، ممکن است یک شب به جرم "نَفَس کشیدن مشکوک" تیرباران شوند
    11
    64
    شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    ایران کلیش واس ماس - هامبورگ، آلمان

    اونوقت مادر به خطاهای جانی باجناق باز هر سال با کلی دادار دودور برای علی اصغر و علی اکبر و . اشک تمساح می‌ریزند و شیون واویلا می‌کنند که چرا ۱۴۴۷ سال پیش کشته شدند. بی ناموس ها روز مردم را بخاطر چند تا عرب شب کردند و زندگی رابه کام مردم تلخ ولی این بچه طفل معصوم که ایرانی هم بوده به این شکل وحشیانه کشته بشه کسی ککش هم نمی‌گزه. تو اون دین و آیین و اسلام مسخره ساختگیتون بی شرف های جنایتکار. نابود باد جمهوری اسلامی با تمام عمال و طرفداران عقب مانده اش.
    8
    78
    شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    iran1 - آرلون، بلژیک

    وقتی اون بی پدر مادر علی خامنه ای بهشون میگه آتش به اختیار باید هم چند تا بی سروپای هیچی ندار از اینور اونور سروکلشون پیدا بچه سه ساله رو به احتمال جاسوسی با تیر بزنن. چرا فکر می کنن کسانی که واقعا آموزشهای ویژه جاسوسی یا نظامی دیدن باید با خانواده و وسایل این کار بیان یه راست تو ایست بازرسی. جنایت بی جواب نمی مونه. هیچ فرقی بین طالبان و بسیج نیست.
    7
    74
    شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    گشتاسپ - عمان، عمان

    ننگ بر رژیم پلید که آدمکشی در ذاتش هست.یه مشت جوجه بسیجی بدون آموزش،لات و لوت،لواط کار مقلد علی ابنه ای ،رو انداختن به جون مردم.سایبری های اجنبی و خودی،یا فاطمه زهرای ..،و دیگر آشغالهاشونم ول هستند در فضای مجازی،به اششاغه دروغ و تهمت،ننگ تان،باد،مرگتان زوذتر از آنچه فکر کنید میرسد.
    24
    78
    شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    arian1 - ابادان، ایران

    همه می دانیم که نیروهای سپاه و بسیج از عده ای آدم های احمق و بی سواد و البته بی وجدان تشکیل شده است که بدبختانه این موجودات احمق حتی از سایه خودشان هم ترس و وحشت دارند و بجای انکه مغز نداشته شان را بکار بگیرند با ترس و وقیحانه به مردم بیگناه شلیک می کنند
    25
    76
    شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    rood120 - منچستر، انگلستان

    هر چقدر می خواهید بنویسید و بفروشید ولی الان همه فهمیدند که تمام این کشتن بچه ها و بزرگ سالان کار یک مشت وطن فروش خائن هست فقط برای به آشوب کشیدن ایران و توسط وطن فروشان ولی مردم ایران عزیز فهمیدند که صهیونیست های کثیف از هیچی دریغ نمی کنند برای ضربه زدن به ایران ولی مردم متحد ایران ایستادند و پوز وطن فروشان و دشمنان ایران را به خاک می مالیدن و ایران سرافراز خواهد ایستاد. دسیسه های شما هیچ رنگی نداره و خائن ها داخلی و خارجی مثا رضا منتظر السلطنه خائن به تاریخ خواهند پیوست و ایران سرافراز ایستاده و خواهد ایستاد همانگونه که در این دوازده روز دفاع مقدس با اقتدار ایستاد و خائن ها مثل منتظر السلطنه رسوا بودند و خواهند بود . بقیه خائن ها هم در پیتزا فروشی یا نه. بنفیت گیر باشند و با خفت زندگی کنند. سرافراز ایران عزیز 🇮🇷
    75
    31
    شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران

    هرجای دنیا ایست بازرسی توقف نکنند شلیک میکنند بخصوص اگر شرایط جنگی و امنیتی باشه. قوه قضائیه ج.ا هم ۹ نفر که در ایست و‌ بازرسی بودند را دستگیر کردند به اتهام قتل. خیلی جالبه به این سرعت عکسهای تک تک بچه ها و خانواده به دیت اینها رسیده و به این سرعت انواع سازمانهای حقوق بشر و رسانه های زنجیره ای اشک تمساح میریزند برای این عزیزان مشخصه این افراد اصلا مهم نبستند بلکه شانتاژ و رفتار بقیه مردم برای اینها مهمتر هستش وگرنه مگر میشه در ایست برخورد بدی بشه و اینها نذارند ماشین بازرسی بشه و اینها هم تیراندازی کنند؟ دروغ محض هستش مگر اینکه فردی که تیراندازی کرده از مزدورهای موساد بوده باشه که مثل قضیه سیستان و بلوچستان که یکنفر بهویی همه را به رگبار بسته و مشخص نیست این فرد کی بوده و سیستم قضایی هم سردرگم بود و مترددد که چیکار کنه . الان میدونیم عده ای از مزدورها داخل سپاه و بسیج و نیروی انتظامی لانه کردند و با خیال راحت به اسم دفاع از عنقلاب و شرایط امنیتی مردم را از قصد میکشند چون زمینه سازی کردند که مثلا عضو بسیجی و ولایی هستند ولی در واقع نیروی موساد هستند
    83
    17
    شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    شیرمردان - سیدنی، استرالیا

    این افراد که کشته شدند هم حماقت کمتری از بسیجیان ندارند چرا که اگر مشکل ندارند با اجازه بازرسی به زندگی عادی بر می‌گردند. در تمام کشورها جرم فرار از دست مامورین بازداشت و یا گلوله است. مگر در آمریکای ادعایی چنین نیست. صدها مورد از قتل افراد در سال توسط پلیس گواه این ادعاست.
    63
    23
    شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان

    رژیم جنایتکار بچه کش، آهای اونهایی که وطن وطن می‌کردید و میگفتید دعواهای خانوادگی رو بعدا حل و فصل میکنیم چرا حالا همه خفه خون گرفتید. سایبری ها نظری ندارند؟ چپول های امثال پیره زن عجوزه و راسوی دروغگو کدوم گوری هستید؟ اینجا دریغ از یک کامنت حالا مطلبی راجع به پهلوی بزارید بدو بدو پیداشون میشه
    7
    55
    شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

    کسی که فرار کند به لاستیک ماشین تیر میزنند نه به قصد کشتن. زمانی که فرد فراری اقدامی برای کشتن ماموران انجام دهد مثلا تیراندازی بکند به قصد کشتن تیراندازی میکنند شرافت و وجدان خوب چیزیه بزرگوار.‌ چقدر این نظام ضد مردمی را دوست داری؟
    10
    69
    شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    گشتاسپ - عمان، عمان

    پاکسان خیلی .......... که از مرگ یک خانواده ۴ نفری،انگتر ککتم نمیگزه و ...ادله شرعی هم میتراشه،مرگ بر ج.ا آدم کش و مزدوران سایبری و جلادانش.ننگ دوعالم نصیبت باد بدذات بی همه ...چقدر میگیری ؟از وزارت منحچس اطلاعات آخوندی که مرگ مردمان برات انگار نقل و نبات از .........سبد علی مفعول میخوری ؟ها؟ ......
    15
    36
    یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    گشتاسپ - عمان، عمان

    وژدان داشته باش مزدور ....... رژیم آخوندی،ننگتان باد
    13
    38
    یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    گشتاسپ - عمان، عمان

    پاکسان دیگه تیر خلاص بخودش زد و اثبات کرد که ۱۰۰ در ۱۰۰ ....... ج.ا هست و مزد بگیر جلاد.بعیدم نیست علاوه بر مزد بگیری سایبری ،در سرکوبم حاصره؟و مردم رو شکنجه یا بقتل میرسونه و کور میکنه؟ننگ بر تو با آیدی جعلیا،هرزه ی بد کردار.کسی که مرگ مردم بیگناه براش با عروسی ......فرقی نداره،قطعا جلاد و آدمکش هست،یا پتانسیل ش رو داره و میتونه باشه.لطفا چک کنید در روز های سرکوب مه آیا این بی همه چیز بازم بیکاره که زرزرات بنویسه؟
    9
    32
    یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    گشتاسپ - عمان، عمان

    مامور سایبری رژیم،جوری مینویسی انگار در صحنه حاضر بودی؟..........،نونی که میخوری حرومه و درد و سرطان میشه،حلقومتو میگیره
    7
    28
    یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۵
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا
    ما وقتی اسم سپاه و بسیجی به گوشمان میرسد خونمان بی جهت یا با جهت به جوش می آید . فکر نکرده و تحقیق نکرده هر چه ناسزاست نه سمت آنها نثار میکنیم . این حق آنهاست که هزاران فحش و ناسزا از طرف ماها بشنوند حتی اگر مقصر نباشند چون یک حرف راست و اعمال درست از آنها نشنیدیم باز مقصرند. در موقع جنگ آنها همه ما را دشمن میبینند و ما آنها را مانند گذشته دشمن خود . حتی اگر اشتباهی رخ داده باشد دلیلی بر مقصر بودن این خانواده نیست ولی آنها باید موقعیت و زمان را درک میکردن . آنها مامورند و در زمان جنگ هر چیزی اتفاق میافتد که باید هشیار بود. با تاسف خوردن و یا ناسزا گفتن نه سپاه درست میشود و نه آن خانواده زنده میشود . یا باید به سپاه پشت کنیم یا رو در رو مقاومت کنیم . با پشت کردن ما این نتجه است که برای این خانواده و یا دیگران اتفاق افتاد ، پس چه بهتر راه دیگری را انتخاب کنیم . روحتان شاد
    18
    2
    یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    vg2000 - اسلو، نروژ
    تو یکی ببندش اسکول
    5
    15
    یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    vg2000 - اسلو، نروژ
    افغانی جدید شماها چی می‌خوای تو سایت ایرانیا برو تو سایت طالبان
    4
    15
    یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Nagonsar - مونیخ ، آلمان
    باز خرطوم السلطنه ‌نق زدن.
    4
    1
    یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Nagonsar - مونیخ ، آلمان
    نشد مریم رضا پهلجوی ، امیا را از قلم انداختی ،بی بی ناراحت میشه
    5
    1
    یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.