داور برنامه قرآن صدا و سیما مشاور وزیر راه شد

به گزارش رسانه های داخلی حامد شاکرنژاد داور برنامه قرآنی «محفل» صداوسیما روز شنبه ۲۸ تیر با حکم فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، به‌عنوان مشاور فرهنگی این وزارتخانه منصوب شد. او که دکترای علوم قرآنی و کارشناسی‌ارشد مدیریت بازرگانی دارد، سابقه‌ای طولانی در مسابقات قرآنی داخلی و خارجی دارد.

این انتصاب در حالی رخ داده که پیش‌تر نیزچهره‌های سابق صداوسیما در وزارتخانه‌های جمهوری اسلامی منتصب می‌شدند، قاسم بی نیاز مجری برنامه تلویزیونی «به خانه برمی گردیم» در شبکه تهران، مهرماه سال ۸۸ با حکم «حمید بهبهانی» وزیر وقت وزارت راه و ترابری، مدیرکل روابط عمومی وزارت راه شد. محمدحسین رنجبران مجری برنامه «دیروز، امروز، فردا» که روزگاری خبرنگار واحد مرکزی خبر نیز بود، از جمله مجریان و چهره های رسانه ای است که سال ۸۹ با حکم صادق محصولی(وزیر وقت وزارت رفاه) به مقام مدیرکل روابط عمومی منصوب شد.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح: ساقط کردن این حجم از هواگردهای اسرائیل در تاریخ ثبت خواهد شد
عبدالرحیم موسوی، رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، با حضور در قرارگاه پدافند هوایی کشور، اقدامات این نهاد در حملات اسرائیل طی جنگ ۱۲ روزه را ستایش کرد و گفت: «ساقط کردن هواگردهای دشمن آن هم در این حجم و تعداد نشان دهنده توانمندی دلیرمردان پدافند هوایی می‌باشد که در حافظه تاریخ ملت ایران ثبت خواهد شد.»

ارتش جمهوری اسلامی در جریان جنگ ۱۲ روزه اعلام کرد که چندین پهپاد اسرائیلی و نیز چند جنگنده اف-۳۵ را ساقط کرده است. با این حال، مقام‌های اسرائیلی بارها این ادعاها را رد کرده و گزارش‌های منتشرشده از سوی جمهوری اسلامی را بی‌اساس خوانده‌اند.
معاون اول پزشکیان: در میدان اقتصادی پیروز شدیم
محمدرضا عارف، معاون اول پزشکیان، با اعلام «پیروزی در میدان اقتصادی» گفت: «اگر امروز اعلام می‌کنیم که در میدان اقتصادی پیروز شدیم، به دلیل حضور مردم بود و ما در دولت تنها کارگزار بودیم.» او در ادامه با تاکید بر ضرورت آرامش در کشور گفت: «باید فضای آرام جامعه را حفظ کنیم.»
وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی: ما در اسرائیل نفوذ اطلاعاتی داریم
اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی، درباره نفوذ عوامل کشورها در رده‌های بالای حکومت ایران گفت: «نفوذ همیشه در کشور بوده و باز هم خواهد بود همچنان که ما هم در کشورها و اسرائیل نفوذ داریم.»

او افرود که «دستاوردهای وزارت اطلاعات» درباره شناسایی نفوذها اعلام خواهد شد.
مدیر مجموعه شاهچراغ: بستن تنگه هرمز کار پیچیده‌ای نیست
ابراهیم کلانتری، مدیر مجموعه شاهچراغ در شیراز با اشاره به جنگ میان جمهوری اسلامی و اسرائیل گفت: «بستن تنگه هرمز کار پیچیده‌ای نیست و می‌تواند اقتصاد جهانی را دچار شوک عظیمی کند اما جمهوری اسلامی از آن صرف نظر کرد.»
او افزود: «سوخت اصلی موشک‌های ما را مردم فراهم کردند.»
+2
رأی دهید
-60

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۴
    vg2000 - اسلو، نروژ

    خدایی چه مملکت تخ...ه به چه روزی انداختن ایرانو و ۱۰۰ باجناق بازی زیاد باهاش کردن
    2
    30
    جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    arian1 - ابادان، ایران

    در حکومت اسلامی هرگز احتیاج به تحصیلات و تجربه نیست اما اگر یک ریش کثیف داشته باشی و یا چاپلوسی بکنی یا اگر لواط کار باشی می توان به خیلی جاها رسید
    4
    32
    جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Chokam - ری، ایران
    ایران مدرک گرایی هست، اینها رفتن دکترا گرفتن و مشاور و مدیر تعریف کردن و بعد این دکتر و مهندسها رو جاش دادن توش. وگرنه این بچه روستای چهارده از توابع لات لیل اشکورات بود آنجا بهترین عسل بهترین انگور رو میداد باید کشاورزی و گاوداری میکرد آنهم مکانیزه به روز میکرد ، و گاو می جروند
    5
    4
    جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.