افشای سفر مخفیانه جاسوس افغان‌تبار سپاه پاسداران به ایران پس از جاسوسی از اهداف یهودی در آلمان

روزنامه بیلد آلمان گزارش داد علی س، شهروند افغانستانی-دانمارکی، که اخیرا به اتهام جاسوسی برای سپاه پاسداران در دانمارک بازداشت شده، پیش‌تر در سفر به ایران اطلاعاتی از اهداف یهودی در برلین را به عوامل جمهوری اسلامی تحویل داده بود.

بیلد یک‌شنبه ۱۵ تیر در گزارشی به بررسی فعالیت‌های علی س. در این کشور پرداخت و جزییاتی از نحوه شناسایی و دستگیری او در شهر آرهوس دانمارک منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، این شهروند افغانستانی-دانمارکی خرداد ۱۴۰۴ در پوشش سفری خانوادگی به ترکیه، وارد خاک ایران شد و پس از تحویل اطلاعات جمع‌آوری‌شده درباره اهداف یهودی در برلین به افسران جمهوری اسلامی، با مدارک جعلی و بدون ثبت مهر رسمی از ایران خارج شد.

بیلد در ادامه گزارش خود نوشت سازمان اطلاعات داخلی دانمارک در پی رهگیری پیام‌هایی میان این فرد و یک افسر شناخته‌شده نیروی قدس سپاه پاسداران، موضوع را با سازمان امنیت داخلی آلمان در میان گذاشت.

ارتباط علی س. با مرکز اسلامی هامبورگ و حضور مکرر در مسجد امام علی (معروف به مسجد آبی) نیز از پیش زیر نظر نهادهای امنیتی بوده است.
شناسایی اهداف یهودی و اسرائیلی در برلین
علی س. در حالی ۱۴ و ۱۵ خرداد به‌ همراه خانواده‌اش به برلین سفر کرد که ماموران امنیتی آلمان در تمام مدت سفر، تحرکات او را با شنود هتل محل اقامت و تعقیب شبانه‌روزی زیر نظر داشتند.

به گزارش بیلد، او از دست‌کم ۱۰ مکان در برلین عکس و فیلم تهیه کرده که از جمله آن‌ها می‌توان به انجمن آلمانی-اسرائیلی در منطقه میته، دفتر شورای اخلاقی فدرال ـ جایی که جوزف شوستر، رییس شورای مرکزی یهودیان آلمان در آن فعالیت دارد ـ یک رستوران اسرائیلی و یک سوپرمارکت در نزدیکی خیابان کودام اشاره کرد.
سفر به ایران و تحویل اطلاعات به افسر نیروی قدس
علی س. ۲۱ خرداد از هامبورگ عازم استانبول شد و در فرودگاه به ماموران پلیس آلمان گفت که هدفش از این سفر، دیدار با بستگانش در ترکیه است.

با این حال، دستگاه‌های اطلاعاتی ترکیه و اسرائیل او را تا مرز ایران تحت نظر داشتند. علی س. حدود هزار و ۵۰۰ کیلومتر در خاک ترکیه سفر کرد و بدون ثبت مهر در گذرنامه دانمارکی‌اش، وارد خاک ایران شد.

شنود مکالمات خانه این شهروند افغانستانی-دانمارکی حاکی از آن است که او دوم تیر پس از بازگشت به دانمارک، به خانواده‌اش گفته که اطلاعات، تصاویر و ویدیوهایی درباره اهداف شناسایی‌شده در برلین را به افسر رابطش در تهران تحویل داده است.

داده‌های منتقل‌شده شامل جزییاتی درباره درهای پشتی، سطح حفاظتی و نقاط مناسب برای کار گذاشتن بمب یا مواد آتش‌زا بوده است.

ینس رومل، دادستان فدرال آلمان، سوم تیر با صدور حکم بازداشت علی س. اعلام کرد او «به‌شدت مظنون به همکاری با یک سرویس اطلاعاتی بیگانه» است.

به گفته دادستان، هدف از این فعالیت‌ها جمع‌آوری اطلاعات درباره اماکن یهودی و اشخاص خاص مرتبط با جامعه یهودیان در آلمان بوده است.

اتهام رسمی علیه او جاسوسی و برنامه‌ریزی برای انجام حملات در خاک آلمان اعلام شده است.

این پرونده یکی از بزرگ‌ترین موارد شناسایی فعالیت‌های جاسوسی جمهوری اسلامی در آلمان در سال‌های اخیر به شمار می‌رود.
+28
رأی دهید
-12

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۶
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان

    محاله که جمهوری نکبت این افغان رو گردن بگیره. این رژیم جنایتکار از افغان ها بهره میبره بعد مثل دستمال استفاده شده میندازدشون دور. با صدها افغان دیگه هم در سوریه همین رفتار رو کرد. حالا این رو باید به اون فاطی افغانی گفت که برای جمهوری نکبت برا یک تکه استخون خوش رقصی میکنه در صورتیکه با همولایتی هاش اینطور برخورد میشه
    5
    52
    ‌سه شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    فاطی کماندو - قرچک، ایران
    چقدر خوب شد گرفتنش دیگه از دست کامنت هایی که با اکانت «یا فاطمه زهرا» میگذاشت خسته شده بودیم امیدوارم این افغان رو با اوردنگی و پس گردنی بفرستنش لا دست طالبان.
    4
    22
    ‌سه شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    گشتاسپ - شیراز، ایران
    این نشون میدن ج.ا از شعائر یهود ستیزی دست نمیکشه و تمام تلاشش در نابودی اسراییل هست.الانم از ترس کمی ملایم و ملی شدن
    4
    16
    ‌سه شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    گشتاسپ - شیراز، ایران
    البته این جاسوس افغان،از نوادگان مستقیم مغول هستش.
    4
    17
    ‌سه شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.